Sonelle

Contactgegevens Sonelle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sonelle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sonelle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maastrichtersteenweg 230; 3770; Riemst, België

Telefoon (phone): 012 45 75 49 (+32-012 45 75 49) 012 45 75 49 (+32-012 45 75 49)

Fax (fax): +32 (81) 789-29-42 +32 (81) 789-29-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sonelle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sonelle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sonelle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sonelle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sonelle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sonelle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sonelle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sonelle
Products information Sonelle

BTW identificatienummer (tax): BE01636383056
Ondernemingsnummer: 3787231445
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Sonelle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sonelle
(Get full report from official database of BE for Sonelle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sonelle
Addition kinds of activities for Sonelle

249909. Voedselverwerking en verwerking van producten, hout | Food handling and processing products, wood
359901. Pretpark apparatuur | Amusement park equipment
01749901. Grapefruit Grove | Grapefruit grove
20460402. Glutenmeel | Gluten meal
22590000. Breiwerkfabrieken, nec | Knitting mills, nec
22950000. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
32210103. Waterflessen, glas | Water bottles, glass
38299905. Branddetector systemen, niet elektrisch | Fire detector systems, non-electric
78120111. Opleiding film productie | Training motion picture production

Werken bij Sonelle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sonelle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sonelle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sonelle. Looking for open vacancies in other companies

 • INPAKKER 2 PLOEGEN REGIO HARELBEKE (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Inpakken van marsepein 'patatjes'.

 • Kwaliteitsmedewerker VOEDING (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces -Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst -Voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt actiepunten op -Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,¿) -Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten, ¿ -Wekelijkse controles en opvolging van de ongediertebestrijding -Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability -Beheer dagstalen -Assisteert de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken -Assistentie bij klachtenbehandeling, incidenten en recalls -Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem

 • Operator - 2 ploegen - Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een hout verwerkend bedrijf regio Menen zijn we op zoek naar operatoren.

 • Mechanicien (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Om een perfecte match te maken voor onze vacature van (onderhouds)mechanicien bij onze klant kijken we enthousiast uit naar iemand die bij het lezen van deze vacature meteen roept: dit is het! Als mechanicien: ? zorg je voor het mechanisch onderhoud van machines en motoren in een productieomgeving of op verplaatsing. ? herstel je mechanische gedeeltes van een machine (zowel hydraulisch als pneumatisch). ? bied je technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen. ? lees en interpreteer je werktekeningen. ? spoor je defecten op in een LPG-gestuurde installatie. ? gebruik je correct beroeps gebonden tekens en codes. ? zorg je voor het monteren herstellen en uitlijnen van verschillende soorten aandrijving. ? plaats je een pomp of compressor en regel je deze af. ? zorg je voor het onderhoud van een pomp of compressor zoek je storingen en los je deze op. ? kies je koppelingen naargelang de toepassing het monteren en het afregelen. ? organiseer je preventief onderhoud en voer je dit ook uit. ? meet en controleer je de meetgereedschappen. ? demonteer vervaardig en monteer je dichtingen. ? sta je in voor het lassen met een brander. ? slijp je gereedschappen. ? beheer en voorzie je interventies.

 • Hulpmonteur M/V (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de hulpmonteur M/V die wij zoeken? Voor een bedrijf te Hamme zoeken we een hulpmonteur / helper modelmaker. Taakomschrijving: Herstellen van bestaande modellen aan de hand van mondelinge en/of schriftelijke instructies van de meestergast en/of de technologie-afdeling. Het op plaat zetten van de toegeleverde modellen. Dagelijkse werkzaamheden: Monteren van toegeleverde modellen op een modelplaat met gietsysteem; Noodzakelijke herstellingen aan bestaande modellen en kerndozen uitvoeren; Ombouwen van bestaande modellen en kerndozen naar de nieuwe machines; Het verwijderen van vormmodellen om modelplaten vrij te maken; Uithalen en schikken van de modellen voor de planning; Plaatsen van kernfilters in kerndozen; Het aanbrengen van een gietdatum op modellen; Opbergen van koelblokken; Bedienen van de freesmachine. Occasionele werkzaamheden: Bijhouden van de gepresteerde uren per model; Aanmaken van volledig nieuwe eenvoudige modellen kunststof voor gebruik in gieterij; Ophalen en wegbrengen van modellen uit het magazijn; Nameten van bestaande modellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tom & Co

  Type: Studentenjob

  • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

 • (Psychiatrisch) verpleegkundige of bachelor psychologie Mobiele equipe Verslavingstraject (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 5680 Locatie: ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Mobiele equipe Verslavingstraject (overkoepelend) Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging Binnen het werkterrein van het Verslavingszorg traject wordt o.a. gewerkt vanuit de herstelgedachte. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hier ook achter kunnen staan. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg aan patiënten met een acute verslavingsproblematiek met oog voor hun specifieke behoeften. In een multidisciplinair team waarin de pyschiater de therapeutische eindverantwoordelijkheid draagt, sta jij in voor de begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten. Je staat in voor de ondersteuning van enkele groeps-therapeutische activiteiten. Je verzekert de continuïteit van de kwaliteitsvolle zorgverlening, bewaakt mee het wettelijke kader en de behandelfilosofie van het team en draagt bij aan een veilig afdelingsklimaat. Door actief te participeren aan teamoverleg en je observaties en bevindingen te delen, bepaal je mee het (crisis)behandelplan van de patiënt. Rapporteren doe je aan de leidinggevende van de afdeling. De Mobiele equipe bewaart de continuïteit en kwaliteit van zorgen op de afdelingen van voornoemde trajecten die tijdelijk een personeelstekort en/of extra werkbelasting ervaren. Werken in de mobiele equipe/zorgzwaarte staat voor flexibiliteit, vlot aanpassingsvermogen, dynamisme, discretie ect. Je wordt voornamelijk ingeschakeld in de continudienst van de verpleegafdelingen van het Verslavingstraject op de site ZNA PZ Stuivenberg en van het Acuut Traject (op de site ZNA St. Erasmus). Op beide plaatsen heb je een afgesproken takenpakket (uitzonderlijk is dit op de andere afdelingen van ZNA Volwassenen Psychiatrie). Je werkt dagdiensten. Afhankelijk van de noden van de verpleegafdeling gaat dit om een vroege dienst of een late dienst. De functie kent 2 snelheden: Er zijn geen ongeplande afwezigheden: je werkt op de voorziene locatie. Er zijn ongeplande afwezigheden: je valt in op de locatie waar de collega afwezig is, zodat de continuïteit van zorg kan gewaarborgd worden (afwezigheden kunnen tot 3 dagen op deze manier opgevangen worden). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Anja De Prest, verpleegkundig afdelingshoofd Verslavingszorg, op 03 217 77 12. Voel jij je aangesproken?

 • Operator Controlekamer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: G-BLOC

  Type: Vaste Job

  Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

 • Auti-coach (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

  Type: Zelfstandige activiteit

  HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

 • hulpkok (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: DEWACHTER-DICTUS

  Type: Flexijob

  We zijn op zoek naar iemand die ons keukenteam even wil komen versterken. Voor enkele dagen of avonden in de week . U werkt samen met de kok en fungeert als sous-chef

Zoek naar antwoorden van Sonelle in sociale netwerken
Look for responds of Sonelle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sonelle. Laat een reactie achter voor Sonelle. Sonelle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sonelle. Leave a respond for Sonelle. Sonelle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sonelle op de google maps. Adres en contacten Sonelle
Location of Sonelle on the google maps. Address and contacts of Sonelle

Andere gerelateerde bedrijven als come Sonelle Sonelle: FLI R C E B NV | AMAN KHAN | NUANCES (SALON DE COIFFURE) | Lecluyse NV | 'T ZWART SCHAAP

Other related companies as Sonelle: FLI R C E B NV | AMAN KHAN | NUANCES (SALON DE COIFFURE) | Lecluyse NV | 'T ZWART SCHAAP

Sonelle is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sonelle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01636383056. Het bedrijf Sonelle bevindt zich op het adres: Maastrichtersteenweg 230; 3770; Riemst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 356,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Sonelle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sonelle is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sonelle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sonelle, openstaande posities, locatie van Sonelle op de kaart.

Sonelle is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sonelle, company assigned to the tax number BE01636383056. The company Sonelle is located at the address: Maastrichtersteenweg 230; 3770; Riemst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 356,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Sonelle were not found.
The main activity of Sonelle is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Sonelle is not available. You also can look at reviews of Sonelle, open positions, location of Sonelle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sonelle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sonelle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sonelle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sonelle, employees, financial statistics.