Sofiestyling

Contactgegevens Sofiestyling: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sofiestyling: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sofiestyling

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hille 141; 8750; Wingene (Zwevezele), België

Telefoon (phone): 051 61 18 18 (+32-051 61 18 18) 051 61 18 18 (+32-051 61 18 18)

Fax (fax): +32 (4) 229-80-88 +32 (4) 229-80-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sofiestyling: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sofiestyling"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sofiestyling"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sofiestyling, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sofiestyling. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sofiestyling, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sofiestyling. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sofiestyling
Products information Sofiestyling

BTW identificatienummer (tax): BE01609191894
Ondernemingsnummer: 3220611572
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 134,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Sofiestyling zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sofiestyling
(Get full report from official database of BE for Sofiestyling)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sofiestyling
Addition kinds of activities for Sofiestyling

1031. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
23110300. Uniformen van mannen en jongens | Men's and boys' uniforms
30520301. Transmissieband, rubber | Transmission belting, rubber
30690100. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
32810100. Meubels, gesneden steen | Furniture, cut stone
34989906. Pijpsystemen voor pulp-, papier- en chemische industrie | Piping systems for pulp, paper, and chemical industries
34999901. Aërosolkleppen, metaal | Aerosol valves, metal
35440202. Lasposities (jiggen) | Welding positioners (jigs)
78120200. Video productie | Video production

Werken bij Sofiestyling: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sofiestyling: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sofiestyling. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sofiestyling. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker van beveiligingssystemen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onderhoud en herstellingen van inbraak -en brandsystemen

 • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: VIO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

 • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Start People Menen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

 • Elektromecanicien (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onderhouds-electricien 3 ploegen U lost storingen op waarbij een brede kennis (op mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch & beperkt op elektrotechnisch gebied) een duidelijke meerwaarde biedt. U voert periodieke onderhoudswerkzaamheden zodat pannes en productiestilstanden vermeden worden. U staat in voor de herstellingen van onderdelen en hulpstukken. U leeft de geldende hygiëne- & veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

 • Servicetechnieker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

 • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

 • Poetshulp regio Gent (centrum) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gent (centrum) Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

 • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

 • Projectleider / Werfleider (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

 • Servicetechnieker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

 • DOCENT FRANS (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS BENELUX

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

 • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

  Regio: Zwitserland

  Bedrijf: Intersoc

  Type: Werfreserve

  De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

Zoek naar antwoorden van Sofiestyling in sociale netwerken
Look for responds of Sofiestyling in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sofiestyling. Laat een reactie achter voor Sofiestyling. Sofiestyling bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sofiestyling. Leave a respond for Sofiestyling. Sofiestyling on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sofiestyling op de google maps. Adres en contacten Sofiestyling
Location of Sofiestyling on the google maps. Address and contacts of Sofiestyling

Andere gerelateerde bedrijven als come Sofiestyling Sofiestyling: GEORGES BRACKE | DE COSTER | Carrières Troydo SA | TC GROUP. CORP. CHARLEROI | Sandra Paul

Other related companies as Sofiestyling: GEORGES BRACKE | DE COSTER | Carrières Troydo SA | TC GROUP. CORP. CHARLEROI | Sandra Paul

Sofiestyling is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sofiestyling, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01609191894. Het bedrijf Sofiestyling bevindt zich op het adres: Hille 141; 8750; Wingene (Zwevezele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 134,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Sofiestyling zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sofiestyling is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sofiestyling is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sofiestyling, openstaande posities, locatie van Sofiestyling op de kaart.

Sofiestyling is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sofiestyling, company assigned to the tax number BE01609191894. The company Sofiestyling is located at the address: Hille 141; 8750; Wingene (Zwevezele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 134,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Sofiestyling were not found.
The main activity of Sofiestyling is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Sofiestyling is not available. You also can look at reviews of Sofiestyling, open positions, location of Sofiestyling on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sofiestyling, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sofiestyling, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sofiestyling, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sofiestyling, employees, financial statistics.