Sofie Coiffure

Contactgegevens Sofie Coiffure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sofie Coiffure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sofie Coiffure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europalaan 32; 8540; Deerlijk, België

Telefoon (phone): 056 72 32 42 (+32-056 72 32 42) 056 72 32 42 (+32-056 72 32 42)

Fax (fax): +32 (65) 234-77-87 +32 (65) 234-77-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sofie Coiffure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sofie Coiffure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sofie Coiffure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sofie Coiffure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sofie Coiffure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sofie Coiffure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sofie Coiffure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sofie Coiffure
Products information Sofie Coiffure

BTW identificatienummer (tax): BE02871246337
Ondernemingsnummer: 5883422851
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Sofie Coiffure zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sofie Coiffure
(Get full report from official database of BE for Sofie Coiffure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sofie Coiffure
Addition kinds of activities for Sofie Coiffure

2282. Gooiende en kronkelende molens | Throwing and winding mills
28340101. Bijnier farmaceutische preparaten | Adrenal pharmaceutical preparations
34430101. Autoclaven, industrieel | Autoclaves, industrial
49590101. snowplowing | Snowplowing
73890409. Styling van mode, kleding, meubilair, textiel, enz. | Styling of fashions, apparel, furniture, textiles, etc.

Werken bij Sofie Coiffure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sofie Coiffure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sofie Coiffure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sofie Coiffure. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

 • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

 • 2 Operator Lijn verantwoordelijke (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Opstarten en draaiende houden van de lijn Ingrijpen bij eenvoudige pannes Zelfstandig werken Aansturen van 4-tal medewerkers met nadruk op kwaliteit

 • Job als metaalbewerker regio Bocholt (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze job als metaalbewerker regio Bocholt ga je volgende taken uitvoeren Voorbereiding knippen/plooien/bedienen van de lasersnijmachine. Sorteren van de producten. Kleine problemen oplossen om machinestilstand te voorkomen. Kwaliteitscontroles.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Widooie - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MAKKIE CITY

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Jobstudent Bon'Ap Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • jobstudent McDonald's Wapenplein Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Mc Donald's

  Type: Studentenjob

  wij zoeken nog jobstudenten om ons team te versterken aan de kassa en in de keuken tijdens de vakanties en drukke weekends. Je kan reeds vanaf 15 jaar bij ons terecht voor een vakantiejob.

 • Financieel analyst/Controller (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een auditkantoor gelegen te regio Sint-Denijs-Westrem zijn we op zoek naar een master student. Je zal ingezet worden voor een studierelevante bijbaan met uitzicht op een vast contract bij afstuderen. Je zal ingezet worden om bij klanten langs te gaan en om financiële analyses te verrichten, je zal werkvoorbereidingen doen en tellingen. Je zal ingezet worden tijdens het academiejaar en dit gedurende 2 of 3 dagen per week

 • JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: Select HR

  Type: Vaste Job

  Vanaf de start van je carrière bij onze klant, wordt je begeleid door een ervaren projectvoorbereider; Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en werfvoorbereiding; Op basis van de gegevens die je verzameld hebt, zorg je voor een correcte kostprijsberekening van nieuwe projecten; Opmaak van offertes; Bedrijfsprofiel: Onze klant, een familiale bedrijvengroep, zorgt voor een volledig bouwconcept voor haar opdrachtgevers. Ter uitbreiding van de firma zijn ze op zoek naar een JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER/CALCULATOR. Ben jij analytisch? Heb je een hogere bouwkundige opleiding genoten? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn! Zend je CV en motivatie in via [email protected] .

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Sbarro

  Type: Flexijob

  In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van Sofie Coiffure in sociale netwerken
Look for responds of Sofie Coiffure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sofie Coiffure. Laat een reactie achter voor Sofie Coiffure. Sofie Coiffure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sofie Coiffure. Leave a respond for Sofie Coiffure. Sofie Coiffure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sofie Coiffure op de google maps. Adres en contacten Sofie Coiffure
Location of Sofie Coiffure on the google maps. Address and contacts of Sofie Coiffure

Andere gerelateerde bedrijven als come Sofie Coiffure Sofie Coiffure: V.C. AMIGOS | BELLE EPOQUE | AGNA DECOSTER | EDGARD CAVROT | Cafe Sportif

Other related companies as Sofie Coiffure: V.C. AMIGOS | BELLE EPOQUE | AGNA DECOSTER | EDGARD CAVROT | Cafe Sportif

Sofie Coiffure is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sofie Coiffure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02871246337. Het bedrijf Sofie Coiffure bevindt zich op het adres: Europalaan 32; 8540; Deerlijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 523,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Sofie Coiffure zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sofie Coiffure is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sofie Coiffure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sofie Coiffure, openstaande posities, locatie van Sofie Coiffure op de kaart.

Sofie Coiffure is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sofie Coiffure, company assigned to the tax number BE02871246337. The company Sofie Coiffure is located at the address: Europalaan 32; 8540; Deerlijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 523,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Sofie Coiffure were not found.
The main activity of Sofie Coiffure is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sofie Coiffure is not available. You also can look at reviews of Sofie Coiffure, open positions, location of Sofie Coiffure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sofie Coiffure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sofie Coiffure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sofie Coiffure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sofie Coiffure, employees, financial statistics.