Soers G

Contactgegevens Soers G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Soers G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Soers G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg 175; 3890; Gingelom, België

Telefoon (phone): 011 88 30 44 (+32-011 88 30 44) 011 88 30 44 (+32-011 88 30 44)

Fax (fax): +32 (83) 588-31-48 +32 (83) 588-31-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Soers G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Soers G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Soers G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Soers G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Soers G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Soers G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Soers G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Soers G
Products information Soers G

BTW identificatienummer (tax): BE01513061523
Ondernemingsnummer: 6308319091
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 576,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Soers G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Soers G
(Get full report from official database of BE for Soers G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Soers G
Addition kinds of activities for Soers G

736399. Help leveringsdiensten, anders | Help supply services, nec
37430207. Trolley schoenen | Trolley shoes
38519903. Intraoculaire lenzen | Intraocular lenses
63519902. Credit en andere financiële aansprakelijkheidsverzekering | Credit and other financial responsibility insurance
79979901. Aviation club, lidmaatschap | Aviation club, membership

Werken bij Soers G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Soers G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Soers G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Soers G. Looking for open vacancies in other companies

 • Herbevoorrader/orderpicker (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Lingerie Van de Velde zijn wij op zoek naar HERBEVOORRADERS in het distributiecentrum. Jij zorgt voor het aanvullen van de artikelen bij de orderpickers. Dit is een fysieke job die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

 • Inpakker vroege ploeg m/v (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als medewerker van de afdeling slicing - verpakking, sta je mee in voor het correct verwerken en verpakken van kleinere voorgesneden vleesverpakkingen: Je checkt de verpakkingen op onregelmatigheden. Je steekt deze kleine verpakkingen in dozen volgens de opgegeven hoeveelheden. Je plooit de dozen en je voorziet deze van een etiket. Je zorgt voor een propere en nette werkplaats.

 • Procesoperator (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn opzoek naar 4 enthousiaste procesoperatoren. Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces. Parameters instellen en opvolgen. Manueel toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer. ...

 • Kraanmachinist rioleringen (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als kraanman instaan voor het uitvoeren van wegeniswerken, rioleringen, algemeen grondwerk. Je bedient graafkranen dit van verschillende zwaartes (30TON). Naast het bedienen van een kraan, zal je ook instaan voor het meehelpen op de werf.

 • Offsetdrukker met ervaring (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: JOB EXPERT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een drukkerij in Houthalen-Helechteren zoeken wij een offsetdrukker met ervaring (M/V). Je staat in voor de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8 KL).

 • Polyvalent medewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze toonaangevende klanten, actief in schrootverwerking, zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Een blik op je takenpakket: Naast het bedienen van kranen, sta je ook in als bulldozerchauffeur en verzorg je het interne vervoer van containers op de site. Als kraanmachinist sta je in voor het laden van de shredder machine, de containers en het schroot bestemd voor transport; Als bulldozerchauffeur sta je in voor het laden van stortbunkers, het opduwen van aangeleverde materialen op de site en laden van vrachtwagens met materialen voor transport; Je staat ook in voor het intern vervoer van containers op de site; Curatief of preventief basisonderhoud aan de machines behoort tot jouw takenpakket.

 • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

 • Tig Lasser (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Roeselare zoeken we een Tig lasser. Je staat in voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal.

 • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: TRIXXO HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Oostduinkerke (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

 • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio LONDERZEEL/VLAAMS-BRABANT) (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: LON2018

Zoek naar antwoorden van Soers G in sociale netwerken
Look for responds of Soers G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Soers G. Laat een reactie achter voor Soers G. Soers G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Soers G. Leave a respond for Soers G. Soers G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Soers G op de google maps. Adres en contacten Soers G
Location of Soers G on the google maps. Address and contacts of Soers G

Andere gerelateerde bedrijven als come Soers G Soers G: G.R.S. scrl | TORFS SCHOENEN | IMMOB. SOCIALE SCHAERBEEK | BULCKE KLEDING | JACKY CARR

Other related companies as Soers G: G.R.S. scrl | TORFS SCHOENEN | IMMOB. SOCIALE SCHAERBEEK | BULCKE KLEDING | JACKY CARR

Soers G is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Soers G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01513061523. Het bedrijf Soers G bevindt zich op het adres: Steenweg 175; 3890; Gingelom. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 576,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Soers G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Soers G is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Soers G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Soers G, openstaande posities, locatie van Soers G op de kaart.

Soers G is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Soers G, company assigned to the tax number BE01513061523. The company Soers G is located at the address: Steenweg 175; 3890; Gingelom. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 576,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Soers G were not found.
The main activity of Soers G is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Soers G is not available. You also can look at reviews of Soers G, open positions, location of Soers G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Soers G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Soers G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Soers G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Soers G, employees, financial statistics.