Soap

Contactgegevens Soap: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Soap: address, phone, fax, email, website, opening hours

Soap

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Plantinkaai 13; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 73 72 (+32-03 232 73 72) 03 232 73 72 (+32-03 232 73 72)

Fax (fax): +32 (84) 875-56-76 +32 (84) 875-56-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Soap: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Soap"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Soap"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Soap, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Soap. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Soap, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Soap. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Soap
Products information Soap

BTW identificatienummer (tax): BE02373840332
Ondernemingsnummer: 1700103759
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 690,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Soap
(Get full report from official database of BE for Soap)

Aanvulling soorten activiteiten voor Soap
Addition kinds of activities for Soap

9532. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development
306907. Spons rubber en spons rubber producten | Sponge rubber and sponge rubber products
27540400. Wrapper en zegel drukwerk, gravure | Wrapper and seal printing, gravure
27590703. Etiketten en afdichtingen: drukwerk, NSK | Labels and seals: printing, nsk
27820202. Diaries | Diaries
30890102. Dozen, kunststoffen | Boxes, plastics
72120100. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents
82310201. College of universiteitsbibliotheek | College or university library
83619905. Zelfhulp groep thuis | Self-help group home
94510403. Administratie van veteranenzaken, provincie overheid | Administration of veterans' affairs, county government

Werken bij Soap: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Soap: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Soap. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Soap. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch operator 2 ploegen (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Technisch operator gezocht 2 ploegen regio Tessenderlo. Als operator sta je in voor het technisch opvolgen van de machines, de bediening van machines, kwaliteitscontroles en je voert referentiewissels uit. Je werkt in een 2 ploegestelsel.

 • Onderhoudstechnieker m/v (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ADECCO MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onderhoudstechnieker gezocht voor onze klant een drukkerij gelegen te Mechelen. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: Omschrijving : stipt uitvoeren van de dagelijkse , wekelijkse, maandelijkse onderhoudslijsten, van de verschillende productielijnen, randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine elektrische en mechanische herstellingen aan de productielijnen , randapparatuur en gebouwen. De onderhoudstechnieker staat onder rechtstreeks gezag van de technisch directeur , en de hoofddrukkers van de verschillende ploegen. Taken : Stipt uitvoeren van de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse onderhoudslijsten van de CTP-lijn, rotatie 6,7 en 8 , randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine herstellingen aan de productieapparatuur en gebouwen. Zuiver houden van de pers en de werkomgeving, tot het bekomen van een veilige en aangename werkomgeving. Werkwijze : Dagelijks wordt er eerst , op elke productieplaats nagegaan of er geen defecten opgetreden zijn die eerst onze aandacht vereisen om de productiekwaliteit en de productiviteit te garanderen. Herstellingen worden uitgevoerd , in onderling overleg met de hoofddrukker en drukker en de technisch directeur, om een minimum aan productie te verliezen. Er wordt getracht om zo weinig mogelijk persstilstanden te veroorzaken en om zoveel mogelijk herstellingen , onderhoud uit te voeren tijdens deze noodzakelijke stops. Er zijn 6 onderhoudsschema's voor de verschillende afdelingen of productielijnen. Er wordt getracht dagelijks één van deze 6 lijsten af te werken. Punten die dagelijks dienen gecontroleerd op de verschillende lijsten worden hierdoor niet uit het oog verloren. Maandag wordt het onderhoudsschema van de CTP platenafdeling afgewerkt. Dinsdag deze van druklijn R6 Woensdag deze van druklijn R7 Donderdag deze van druklijn R8 Vrijdag deze van randapparatuur en gebouwen. Dagelijks wordt de technisch directeur geïnformeerd over de openstaande technische defecten of van de onderhoudsschema's die niet of niet volledig werden uitgevoerd. De onderhoudstechnieker heeft een relatief grote zelfstandigheid van werken (= heeft de mogelijkheid zich te verstoppen of praatjes te slaan met iedereen). Wij hechten er belang aan dat de onderhoudstechnieker zich optimaal inzet en zijn taak ter harte neemt. Indien nodig zal de onderhoudstechnieker meehelpen aan de pers : opschudden van brochures , katernen, pallets omstapelen,…

 • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

 • Insteller-bediener cnc draaibank (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een insteller-bediener van een cnc draaibank. Het gaat vooral over stukwerk en werkt steeds in het atelier.

 • Onco-Coach 19u (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Maandag® Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

 • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Enthousiaste Student(e) voor Bongo winkel Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

  Type: Studentenjob

  Wie zoeken we? Voor onze winkel in Hasselt zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) (m/v), die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden en zich voor langere termijn wenst te engageren. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

 • Onderhoudstechnieker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Vaste Job

  Binnen onze onderhoudsdienst vorm je samen met je collega een tandem betreffende curatief en preventief onderhoud. Je werkt op basis van een planning en anticipeert op vragen vanuit verschillende afdelingen, daarnaast is er ook plaats voor eigen initiatief.

 • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: KWANTUM

  Type: Vaste Job

  Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

 • Tekenaar / ontwerper machinebouw (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: TALENT ANGELS

  Type: Vaste Job

  Je krijgt opdrachten van verschillende types klanten om maatwerk uit te tekenen in aluminium of andere metaalsoorten Je doet mee de opmetingen voor het project Wanneer het order binnen is, ga je mee naar de klant om te luisteren naar de noden Je vertaalt de behoefte van de klant naar het ontwerp Je tekent in 3D met One Space Design en maakt daarna de nodige stuktekeningen voor productie (60%) Je communiceert nauw met de productieverantwoordelijke Je doet de bestelling van stukken of onderdelen

 • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: Sunparks De Haan

  Type: Flexijob

  We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

Zoek naar antwoorden van Soap in sociale netwerken
Look for responds of Soap in social networks

Lees alle opmerkingen voor Soap. Laat een reactie achter voor Soap. Soap bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Soap. Leave a respond for Soap. Soap on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Soap op de google maps. Adres en contacten Soap
Location of Soap on the google maps. Address and contacts of Soap

Andere gerelateerde bedrijven als come Soap Soap: MYRIAM STEVENS | ALUVER | MAQUET-JACOT | SERGE VANMULDER | LAURENCE GESTION

Other related companies as Soap: MYRIAM STEVENS | ALUVER | MAQUET-JACOT | SERGE VANMULDER | LAURENCE GESTION

Soap is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Soap, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02373840332. Het bedrijf Soap bevindt zich op het adres: Plantinkaai 13; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 690,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Soap is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Soap is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Soap, openstaande posities, locatie van Soap op de kaart.

Soap is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Soap, company assigned to the tax number BE02373840332. The company Soap is located at the address: Plantinkaai 13; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 690,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Soap is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Soap is not available. You also can look at reviews of Soap, open positions, location of Soap on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Soap, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Soap, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Soap, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Soap, employees, financial statistics.