Soap Hair

Contactgegevens Soap Hair: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Soap Hair: address, phone, fax, email, website, opening hours

Soap Hair

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pannestraat 10; 8630; Veurne, België

Telefoon (phone): 058 31 67 70 (+32-058 31 67 70) 058 31 67 70 (+32-058 31 67 70)

Fax (fax): +32 (50) 620-80-70 +32 (50) 620-80-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Soap Hair: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Soap Hair"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Soap Hair"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Soap Hair, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Soap Hair. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Soap Hair, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Soap Hair. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Soap Hair
Products information Soap Hair

BTW identificatienummer (tax): BE04448883056
Ondernemingsnummer: 8849731445
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 607,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Soap Hair zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Soap Hair
(Get full report from official database of BE for Soap Hair)

Aanvulling soorten activiteiten voor Soap Hair
Addition kinds of activities for Soap Hair

10990401. Ceriumertsmijnbouw | Cerium ore mining
14990602. Veenbouw | Peat mining
14999915. Quartz kristal (pure) mijnbouw | Quartz crystal (pure) mining
25150201. Beddengoed, gemonteerd | Bedsprings, assembled
31110605. Vellum leer | Vellum leather
51370103. Leren en schapen gevoerde kleding, vrouwen en kinderen | Leather and sheep lined clothing, women's and children's
51430101. Melk en room, vloeistof | Milk and cream, fluid

Werken bij Soap Hair: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Soap Hair: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Soap Hair. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Soap Hair. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur detailafwerking (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In de afdeling detailafwerking zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een tijdelijke vervanging van 2 à 3 maanden. Je staat in voor de detailafwerking van autobussen. Meer bepaald de montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclamebakjes enz. Werken met afkitten.

 • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

 • Administratief bediende * tijdelijk (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Adecco Experts is op zoek naar een administratief commercieel bediende voor een bedrijf uit Brugge. Een tijdelijke opdracht voor telecom registraties, activaties en uitbetalingen. Telefonische begeleiding aanbieden om de winkels te helpen om de registraties te vervolledigen. Voor de uitbetalingen moeten de bedragen opgelijst worden, afgepunt worden en vervolgens in excel uitbetaald worden.

 • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

 • Huishoudhelden regio Jabbeke gewenst! Snelle opstart mogelijk! (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

 • Freelance docent 'webdesigner' campus Brugge (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • kinesitherapeut (NEEROETEREN)

  Regio: NEEROETEREN

  Bedrijf: KAREN LIPKENS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een praktijk met 2 kinesisten, en wegens het steeds drukker worden van de praktijk, zoeken we dringend een 3e collega bij. Te beginnen met een 10 uren per week, liefst in de voormiddag, uitbouwen naar meerdere uren (ook middagen en avonden) is naar de toekomst toe zeker mogelijk.

 • 2* - .NET developer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676790-inline.html?cid=Partner_VDAB .Net Developer For a client active in the digital sector, I am looking for a .Net developer. As a .Net developer you will be part of a team of 15 developers, who are developing a platform, containing 20+ modules, with the latest technologies. .Net Developer - The project Your daily tasks will involve: Develop in .Net, .Net Core Analyse and configuration of the platform Develop within the team .Net Developer - The profile: To be able to apply, you will have to correspond with the description below: Bachelor's degree or equivalent experience Expert of .Net, .Net Core Experience with MySql, SQL Knowledge of Angular.js, Angular .Net Developer - The mission Details about the mission: Long Term project Location: Antwerp Start date: ASAP You feel this opportunity suits you, feel free to contact me at a.anastasiou(A)progressiverecruitment.com, or by phone 02/203.99.00 I will gladly give you more information about this project. Keywords: IT, .Net developer, Angular.js, Angular, API, Node.js, Postgre SQL

 • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: LA BRASSERIE

  Type: Flexijob

  flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

 • Gepassioneerde flexi voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Flexijob

  Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

Zoek naar antwoorden van Soap Hair in sociale netwerken
Look for responds of Soap Hair in social networks

Lees alle opmerkingen voor Soap Hair. Laat een reactie achter voor Soap Hair. Soap Hair bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Soap Hair. Leave a respond for Soap Hair. Soap Hair on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Soap Hair op de google maps. Adres en contacten Soap Hair
Location of Soap Hair on the google maps. Address and contacts of Soap Hair

Andere gerelateerde bedrijven als come Soap Hair Soap Hair: Langhendries Bart | CENTEA | HOTEL LA NOBLE ROSE | DEMEVA | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as Soap Hair: Langhendries Bart | CENTEA | HOTEL LA NOBLE ROSE | DEMEVA | PHARMACIES DE GARDE

Soap Hair is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Soap Hair, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04448883056. Het bedrijf Soap Hair bevindt zich op het adres: Pannestraat 10; 8630; Veurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 607,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Soap Hair zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Soap Hair is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Soap Hair is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Soap Hair, openstaande posities, locatie van Soap Hair op de kaart.

Soap Hair is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Soap Hair, company assigned to the tax number BE04448883056. The company Soap Hair is located at the address: Pannestraat 10; 8630; Veurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 607,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Soap Hair were not found.
The main activity of Soap Hair is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Soap Hair is not available. You also can look at reviews of Soap Hair, open positions, location of Soap Hair on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Soap Hair, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Soap Hair, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Soap Hair, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Soap Hair, employees, financial statistics.