Snoeks R

Contactgegevens Snoeks R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Snoeks R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Snoeks R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kolderstraat 51; 3550; Heusden-Zolder (Zolder), België

Telefoon (phone): 011 57 39 40 (+32-011 57 39 40) 011 57 39 40 (+32-011 57 39 40)

Fax (fax): +32 (65) 794-95-74 +32 (65) 794-95-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Snoeks R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Snoeks R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Snoeks R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Snoeks R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Snoeks R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Snoeks R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Snoeks R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Snoeks R
Products information Snoeks R

BTW identificatienummer (tax): BE05999877929
Ondernemingsnummer: 8351776123
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 456,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Snoeks R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Snoeks R
(Get full report from official database of BE for Snoeks R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Snoeks R
Addition kinds of activities for Snoeks R

28920207. Ethyleenglycol dinitraat, egdn | Ethylene glycol dinitrate, egdn
30890220. Tumblers, kunststoffen | Tumblers, plastics
34440104. Pijp, plaatmetaal | Pipe, sheet metal
35310103. Logging apparatuur | Logging equipment
73790202. Gegevensconsultant | Data processing consultant
82999901. Airline training | Airline training
92290402. Openbare orde en veiligheid, staatsregering | Public order and safety, state government

Werken bij Snoeks R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Snoeks R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Snoeks R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Snoeks R. Looking for open vacancies in other companies

 • Stoffeerder (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Munsterbilzen zijn we op zoek naar een stoffeerder. Je zal instaan voor het bekleden en stofferen van het binnenwerk van de bedden, boxsprings, zetels enz..

 • Chauffeur C (M/V) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een snelgroeiend bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een Chauffeur C voor het ophalen en leveren van frituurolie over gans België maar voornamelijk Vlaanderen. Als Chauffeur C start je de dag om 6u en ben je zelf verantwoordelijk voor het opmaken van je planning. Op de planning staan een 20-tal klanten die je zal bezoeken, waarbij je telkens de frituurolie zal laden en lossen. Omdat je dagelijks met frituurolie werkt, sta je in voor het onderhoud van jouw vrachtwagen.

 • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

 • Teamleader Magazijnier (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd : Laden / lossen vrachtwagens · Goederen in ontvangst nemen · Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken · Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen · Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet · Goederen in opslagzone plaatsen · Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen · Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen · Labelen van goederen · Werkzone reinigen en opruimen.

 • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Kennisjobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

 • CHAUFFEUR KRAANWAGEN CE (BOUW) (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur sta je in voor het vervoer van afgewerkte betonproducten (predallen, regenputten, ...) naar de werven. Je lost deze goederen via een kraan op de vrachtwagen. Daarnaast ga je ook naar de leveranciers om materialen op te halen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Veldegem (VELDEGEM)

  Regio: VELDEGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Uren en dagen zijn vrij te kiezen. Er is mogelijkheid om 3 of 4 dagen te werken of enkel voor- of namiddag.

 • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: t-interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

 • Customer service medewerker - Dublin (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: CAREERTROTTER

  Type: Vaste Job

  Werken in Dublin, Ierland Je gaat werken in Dublin als Nederlandstalige customer service medewerker voor een van de snelst groeiende werkgevers in Ierland. Onze klant biedt superieure klantendienst en IT-support aan voor een paar van de snelst groeiende merken wereldwijd. Je gaat werken in Dublin en daarnaast verdien jij een salaris van €28.000 bruto per jaar en een fantastisch relocatiepakket, dus lees snel verder! Wat ga je doen in deze baan? Als customer service medewerker in Dublin ben jij verantwoordelijk voor de volgende taken: Je neemt telefoontjes aan, beantwoordt e-mails en probeert, indien mogelijk, technische support aan te bieden 1e-lijn technische support bieden aan alle klanten en problemen die niet opgelost kunnen worden escaleren Controleren en bijhouden van de database Uitstekende technische ondersteuning leveren is ten alle tijden van groots belang Voor wie ga je werken? Onze klant is een Iers succesverhaal dat langzaam begonnen is, maar de laatste jaren enorm hard gegroeid is. Onze klant helpt snel groeiende internationale merken door voor hen de klantendienst te verzorgen en technische support aan te bieden. Onze klant heeft het hoofdkantoor in Cork, maar heeft ook een supergaaf kantoor in Dublin. In de laatste vier jaar zijn zij van 300 medewerkers naar meer dan 2000 medewerkers gegroeid. Werken in Dublin voor deze werkgever is een ideale eerste stap naar een veelbelovende carrière. Waar zijn wij naar op zoek? Wil jij de nieuwe customer service medewerker worden, dan moet je voldoen aan de volgende vereisten: Uitstekende beheesing van de Nederlandse taal Goede beheersing van de Engelse taal Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling Minimaal 6 maanden ervaring in IT support/customer service Redelijke basiskennis van IT Logisch nadenken en probleemoplossende vaardigheden Waar ga je werken? Als customer service medewerker ga je werken in Dublin, de hoofdstad van Ierland. Dublin is vanuit Nederland goed te bereiken met meerdere dagelijkse vluchten. Het staat bekend als een stad waar menig Nederlander is begonnen met werken in het buitenland, iets wat voor velen waarschijnlijk wel de beste move voor hun carrière is geweest, want Dublin wordt ook wel “The Silicon Valley of Europe” genoemd. Verder is het een enorm leuke stad met supergezellige pubs en met mooie natuur om de stad heen. Sollicitatieprocedure en salaris Wil jij de nieuwe customer service medewerker in Dublin worden zul je een sollicitatieproces van 3 stappen doorlopen. Een snelle screening via de telefoon, gevolgd door een beoordeling van je talenkennis en IT-kennis, en tot slot heb je een sollicitatiegesprek via Skype. Krijg je de baan, dan is het salaris voor customer service medewerker €28.000 bruto per jaar. Ook krijg je 2 weken betaalde accomodatie wanneer je begint, zodat je tijd hebt om je eigen plek te vinden. Verder kun je nog bonussen krijgen en werk je in een van de coolste kantoren van Dublin! Heb jij interesse in deze customer service vacature en denk je dat wonen en werken in Dublin iets is voor jou, Soliciteer vandaag nog! Heb je nog vragen dan kan je altijd ons bellen via +353 15 24 24 20.

 • Operator - Lijn Verantwoordelijke (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TECJOBZ

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief binnen de voedingsnijverheid, kijken we uit naar een gemotiveerde en dynamische operator / lijn verantwoordelijke. Je werkt binnen een wisselend ploegensysteem, voor- en/of namiddag. Als lijnverantwoordelijke sta je in voor het vlotte verloop van het productieproces, daarbij bewaak je de volledige lijn en geef je sturing aan je lijnmedewerker. Men kijkt uit naar iemand die kan terugblikken op een stabiel werkverleden en zelfstandig kan werken als operator.

 • Taaltrainer Nederlands (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

Zoek naar antwoorden van Snoeks R in sociale netwerken
Look for responds of Snoeks R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Snoeks R. Laat een reactie achter voor Snoeks R. Snoeks R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Snoeks R. Leave a respond for Snoeks R. Snoeks R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Snoeks R op de google maps. Adres en contacten Snoeks R
Location of Snoeks R on the google maps. Address and contacts of Snoeks R

Andere gerelateerde bedrijven als come Snoeks R Snoeks R: CHARLES | Dame Blanche | VEDIOR INTERIM | P.R. 7 | PAUL COLLETTE

Other related companies as Snoeks R: CHARLES | Dame Blanche | VEDIOR INTERIM | P.R. 7 | PAUL COLLETTE

Snoeks R is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Snoeks R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05999877929. Het bedrijf Snoeks R bevindt zich op het adres: Kolderstraat 51; 3550; Heusden-Zolder (Zolder). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 456,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Snoeks R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Snoeks R is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Snoeks R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Snoeks R, openstaande posities, locatie van Snoeks R op de kaart.

Snoeks R is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Snoeks R, company assigned to the tax number BE05999877929. The company Snoeks R is located at the address: Kolderstraat 51; 3550; Heusden-Zolder (Zolder). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 456,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Snoeks R were not found.
The main activity of Snoeks R is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Snoeks R is not available. You also can look at reviews of Snoeks R, open positions, location of Snoeks R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Snoeks R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Snoeks R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Snoeks R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Snoeks R, employees, financial statistics.