SNITJE ('t)

Contactgegevens SNITJE ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNITJE ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

SNITJE ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Woestenseweg 51; 8970; Poperinge, België

Telefoon (phone): 057 42 32 58 (+32-057 42 32 58) 057 42 32 58 (+32-057 42 32 58)

Fax (fax): +32 (9) 491-49-46 +32 (9) 491-49-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNITJE ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNITJE ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNITJE ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNITJE ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNITJE ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNITJE ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNITJE ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNITJE ('t)
Products information SNITJE ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE06923004150
Ondernemingsnummer: 7860961914
Hoofdstad (capital): 672,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in SNITJE ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNITJE ('t)
(Get full report from official database of BE for SNITJE ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor SNITJE ('t)
Addition kinds of activities for SNITJE ('t)

5994. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
799102. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs
806901. Substantie misbruik ziekenhuizen | Substance abuse hospitals
33530100. Aluminium plaat en strip | Aluminum sheet and strip
80629905. Ziekenhuis, professionele verpleegschool | Hospital, professional nursing school

Werken bij SNITJE ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNITJE ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNITJE ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNITJE ('t). Looking for open vacancies in other companies

 • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

 • Elektro-mechanieker/technieker (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als technieker? Dan is dit de ideale job voor u. Voor Renewi Belgium - actief in bouw en sloopafval zoeken wij voor onmiddellijke opstart een technieker. Je hebt ervaring in het aanpakken en structureel oplossen van technische storingen in een produktie-omgeving Je zoekt actief naar grondoorzaken en naar definitieve en/of preventieve oplossingen van technische problemen Je staat in voor de technische ondersteuning van het productieproces en maakt aanbevelingen om de werking van de productieafdeling te verbeteren Je bent mee verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productie-installatie op het gebied van productieoutput, kwaliteit en technische betrouwbaarheid Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische en elektrische installaties Je analyseert elektrische en mechanische storingen aan de productiemachines en je lost het probleem zo snel mogelijk op Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud om productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Je doet inspectierondes en je gaat op zoek naar mechanische fouten Indien nodig ondersteun je de operatoren in hun werkzaamheden

 • Bediende Energieleveringen Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor de inning van de facturatie elektriciteit en aardgas, maar ook van facturatie diensten. Je maakt afspraken met klanten hierover: uitstel van betaling / opstellen betaalovereenkomsten. Je waakt erover dat bij klanten waar een budgetmeter moet komen, er ook effectief een komt. Je legt orders aan voor Netuitbating, plant deze in en volgt deze op. Je maakt activatie- en deactivatiekaarten aan om de budgetmeter te activeren of te deactiveren en voert acties uit in Talexus. Je verzorgt de BackOffice Inning.

 • Chauffeur CE vaste nacht (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een industriële wasserij in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Als chauffeur zorg je voor distributie van de propere was aan ziekenhuizen en vakantiecentra. Eens aangekomen ter plaatse, ga je zelf je vrachtwagen lossen. Nadien neem je de vuile was terug mee naar het depot.

 • Pistoolschilder (natlak) (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van de carrosserie van vrachtwagens: (De)montage van het te bespuiten onderdeel, De voorbereiding: schuren, afplakken en invetten, Natlakspuiten met een verf op basis van solventen.

 • Poetshulp Balegem 20u (BALEGEM)

  Regio: BALEGEM

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • monteur beurs 16/11 en 23/11 (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Onze klant biedt volledige bar- en grootkeuken uitrusting voor café, restaurant, funeraria, scholen en gemeenschapinstelling. Ze zoeken een handige student (m/v) om de beursstand mee te gaan helpen opbouwen voor een beurs te Gent. Je dient beschikbar te zijn op vrijdag 16/11 en vrijdag 23/11. Op 16/11 ga je de stand moeten mee helpen opbouwen en op 23/11 ga je mee de stand helpen afbreken. Je vertrekt rond 4u ('s morgens vanuit Hasselt samen met enkele vaste medewerkers) en bent in de namiddag terug (afhankelijk van het verkeer).

 • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: G.L.K.

  Type: Vaste Job

  Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

 • Financieel Administratief Medewerker (m/v) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: KARCHER

  Type: Vaste Job

  Controle van binnenkomende leveranciersfacturen Doorsturen van aankoopfacturen naar het Shared Service Center Ondersteuning bij de algemene administratie van het debiteurenbeheer Ondersteuning bij de ouderdomsanalyse van openstaande debiteuren Administratieve ondersteuning bieden aan de Financieel Directeur Administratieve opvolging van het wagenpark

 • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: LIMELCO

  Type: Vaste Job

  Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

 • Business Analyst (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Modis Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  _

 • Schipper (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DE SCHEEPVAARTSCHOOL - CENFLUMARIN

  Type: Werfreserve

  GO! De Scheepvaartschool - Cenflumarin is op zoek naar schippers voor de eigen schoolschepen. Je opdracht bestaat uit het varen met onze schoolschepen waarop onze leerlingen voorbereid worden op hun later beroepsleven. Onze leerkrachten staan in voor de pedagosche begeleiding en opleiding van de leerlingen. Als schipper sta je in voor de dagelijkse werking van het schoolschip. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de school.

Zoek naar antwoorden van SNITJE ('t) in sociale netwerken
Look for responds of SNITJE ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNITJE ('t). Laat een reactie achter voor SNITJE ('t). SNITJE ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNITJE ('t). Leave a respond for SNITJE ('t). SNITJE ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNITJE ('t) op de google maps. Adres en contacten SNITJE ('t)
Location of SNITJE ('t) on the google maps. Address and contacts of SNITJE ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come SNITJE ('t) SNITJE ('t): Deruyter Bernard | KUNSTHUIS TIJDELOOS | L?ATELIER D?OPTIQUE | KEUKENPALEIS-FIETSENCENTRUM | DANIEL LEROY FOTOGRAFIE

Other related companies as SNITJE ('t): Deruyter Bernard | KUNSTHUIS TIJDELOOS | L?ATELIER D?OPTIQUE | KEUKENPALEIS-FIETSENCENTRUM | DANIEL LEROY FOTOGRAFIE

SNITJE ('t) is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNITJE ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06923004150. Het bedrijf SNITJE ('t) bevindt zich op het adres: Woestenseweg 51; 8970; Poperinge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 672,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 846,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in SNITJE ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SNITJE ('t) is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNITJE ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNITJE ('t), openstaande posities, locatie van SNITJE ('t) op de kaart.

SNITJE ('t) is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNITJE ('t), company assigned to the tax number BE06923004150. The company SNITJE ('t) is located at the address: Woestenseweg 51; 8970; Poperinge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 672,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 846,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in SNITJE ('t) were not found.
The main activity of SNITJE ('t) is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SNITJE ('t) is not available. You also can look at reviews of SNITJE ('t), open positions, location of SNITJE ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNITJE ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNITJE ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNITJE ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNITJE ('t), employees, financial statistics.