Sizo Coiffure

Contactgegevens Sizo Coiffure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sizo Coiffure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sizo Coiffure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Korte Meer 8; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 233 61 79 (+32-09 233 61 79) 09 233 61 79 (+32-09 233 61 79)

Fax (fax): +32 (71) 626-43-42 +32 (71) 626-43-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sizo Coiffure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sizo Coiffure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sizo Coiffure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sizo Coiffure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sizo Coiffure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sizo Coiffure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sizo Coiffure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sizo Coiffure
Products information Sizo Coiffure

BTW identificatienummer (tax): BE04047882080
Ondernemingsnummer: 9129882812
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 325,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Sizo Coiffure zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sizo Coiffure
(Get full report from official database of BE for Sizo Coiffure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sizo Coiffure
Addition kinds of activities for Sizo Coiffure

28210206. Polycarbonaatharsen | Polycarbonate resins
29110000. Petroleumraffinage | Petroleum refining
30520000. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
42139901. Auto's, transport en levering | Automobiles, transport and delivery
50840510. Metaalbewerkingsmachines | Metalworking machinery
72999900. Diverse persoonlijke diensten, nec, nec | Miscellaneous personal services, nec, nec

Werken bij Sizo Coiffure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sizo Coiffure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sizo Coiffure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sizo Coiffure. Looking for open vacancies in other companies

 • Stikster/stikker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten regio Noord-Limburg zijn we op zoek naar een ervaren stikster/stikker in dagdienst.  Je zal instaan voor het stikken en snijden van boxsprings en toebehoren van matrashoezen 

 • Calculator M/V (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  · Analyseren van lastenboeken. · Uitwerken van technische oplossingen op basis van onder andere de bouwplannen, normen en wetgeving en dit in samenspraak met de dossierverantwoordelijke. · Bepalen van de kostprijs en het voorbereiden van de prijsofferte. · In samenspraak met dossierverantwoordelijke opstellen prijsofferte · Opstellen van meetstaten voor mogelijke onderaannemers. · Opvragen van prijzen naargelang de situatie (intern en/of extern) · Samenstellen van technische dossiers (technische fiches – blokschema’s) · Nauw samenwerken en overleg met collega’s zoals (niet limitatief) calculator, sales engineers, met product management en met tekenbureau. - Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) - De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten - De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen - De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren - Persoonsgebonden competenties - Plannen (= ordenen) - Samenwerken als hecht team - Klantgerichtheid

 • Administratief bediende (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

 • Aankoper logistiek (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een aankoper logistiek Je neemt de bestellingen op en bent administratief verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van deze bestellingen. Je werkt hiervoor volgens procedures Je plaatst bestellingen bij leveranciers en bespreekt vernieuwingsvoorstellen met de verantwoordelijke Je onderhoudt contacten met de eigen medewerkers, de zusterbedrijven en leveranciers Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van leveringsbonnen Je rapporteert aan en wordt aangestuurd door de firmaverantwoordelijke

 • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Voltijds (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudenten woensdagmiddag (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Poperinge zijn we op zoek naar jobstudenten die tijdens de week 1 dag kunnen meehelpen in het magazijn. Je helpt mee met het ordenen van de kledij, labellen van kledij, laden en lossen, ed . Indien er later een verkoop is, kan je ook op zaterdag helpen.

 • Jobstudent carwash (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: SITRA

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent medewerker carwash sta je in voor een kwalitatieve externe schoonmaak van de trekkers en opleggers van de onderneming. Je werkt in team en rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Je bent flexibel ingesteld en arbeidsintensief werk schrikt jou niet af. Je wordt ingeschakeld op zaterdagvoormiddag.

 • Marketing - Student job (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Studaro

  Type: Studentenjob

  What is Studaro all about? Studaro is a young and growing HR and recruitment agency that enables young Belgian and international students & graduates to get the most out of their early stage professional career. We focus on student jobs related to the educational background, as well with your search for a first full-time job after graduation to help you launch your professional career. You can earn some extra money, while improving you resume by gaining relevant work experience. Already more than 1000 young potentials from over 90+ nationalities have joined our Studaro pack in Gent, Kortrijk, Brugge, Antwerpen, Brussel & Leuven; always looking to push their limits and stay ahead of their peers! We believe in the added value and potential of young talent, so we act as a bridge to connect them with the business industry and give employers the ability to reach out to this much desired talent. With the Studaro team we mostly go hunting ourselves for the perfect open job position that matches with your specified interests and unique profile. We'll be contacting you personally as soon as we have a fitting match for you! You can find more information on our website (https://www.studaro.com), and you can easliy register here: http://bit.ly/studaro_form

 • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

 • Loketmedewerker - haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als loketmedewerker sta je in voor de ontvangst van chauffeurs, dossierbeheer en de facturatie. Hulp bieden aan chauffeurs bij problemen aan het loket Administratieve afhandeling van lossing en lading vrachtwagens Voorbereiden van documenten (los-en laadorders, CMR’s) Voorbereiden werkbonnen voor facturatie. Heb je een eerste werkervaring in de logistieke/maritieme sector of heb je recent een logistieke opleiding afgerond? Aarzel dan niet om te solliciteren! Trefwoorden: loketbediende, medewerker loket, administratief bediende, logistiek bediende, logistiek medewerker

 • BIJLESLERAREN VOOR ANALYTISCHE VAKKEN (regio Haacht - Aarschot - Diest/VLAAMS-BRABANT) (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAD2018

Zoek naar antwoorden van Sizo Coiffure in sociale netwerken
Look for responds of Sizo Coiffure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sizo Coiffure. Laat een reactie achter voor Sizo Coiffure. Sizo Coiffure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sizo Coiffure. Leave a respond for Sizo Coiffure. Sizo Coiffure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sizo Coiffure op de google maps. Adres en contacten Sizo Coiffure
Location of Sizo Coiffure on the google maps. Address and contacts of Sizo Coiffure

Andere gerelateerde bedrijven als come Sizo Coiffure Sizo Coiffure: PATRICK MATTENS | IVAN'S SPORTSHOP | ABECO | CHASSEUR D'IMAGES | ACCOLADE

Other related companies as Sizo Coiffure: PATRICK MATTENS | IVAN'S SPORTSHOP | ABECO | CHASSEUR D'IMAGES | ACCOLADE

Sizo Coiffure is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sizo Coiffure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04047882080. Het bedrijf Sizo Coiffure bevindt zich op het adres: Korte Meer 8; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 325,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Sizo Coiffure zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sizo Coiffure is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sizo Coiffure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sizo Coiffure, openstaande posities, locatie van Sizo Coiffure op de kaart.

Sizo Coiffure is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sizo Coiffure, company assigned to the tax number BE04047882080. The company Sizo Coiffure is located at the address: Korte Meer 8; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 325,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Sizo Coiffure were not found.
The main activity of Sizo Coiffure is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sizo Coiffure is not available. You also can look at reviews of Sizo Coiffure, open positions, location of Sizo Coiffure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sizo Coiffure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sizo Coiffure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sizo Coiffure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sizo Coiffure, employees, financial statistics.