Sisi Coiffure

Contactgegevens Sisi Coiffure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sisi Coiffure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sisi Coiffure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mariakerksesteenweg 60; 9031; Gent (Drongen), België

Telefoon (phone): 09 226 02 93 (+32-09 226 02 93) 09 226 02 93 (+32-09 226 02 93)

Fax (fax): +32 (53) 208-44-81 +32 (53) 208-44-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sisi Coiffure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sisi Coiffure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sisi Coiffure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sisi Coiffure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sisi Coiffure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sisi Coiffure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sisi Coiffure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sisi Coiffure
Products information Sisi Coiffure

BTW identificatienummer (tax): BE08105682373
Ondernemingsnummer: 6233337402
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 520,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sisi Coiffure
(Get full report from official database of BE for Sisi Coiffure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sisi Coiffure
Addition kinds of activities for Sisi Coiffure

20539908. Rolls, zoet: bevroren | Rolls, sweet: frozen
28959902. Oven zwart | Furnace black
35450306. Broaches (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Broaches (machine tool accessories)
35850203. Ijs dozen, industrieel | Ice boxes, industrial
38220205. Schakelaars, thermostatisch | Switches, thermostatic
38220603. Elektrische ruimteverwarming regelt | Electric space heater controls
38250201. Analoge-digitale omzetters, elektronisch instrumentatie type | Analog-digital converters, electronic instrumentation type
38510105. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
50999901. Messingartikelen | Brass goods
87330201. Archeologische expedities | Archeological expeditions

Werken bij Sisi Coiffure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sisi Coiffure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sisi Coiffure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sisi Coiffure. Looking for open vacancies in other companies

 • Quality controller (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als quality controller behandel, onderzoek, rapporteer en volg je klachten op met betrekking tot kwaliteits- en logistieke afwijkingen vastgesteld tijdens de controle van inkomende goederen of door affliates, klanten of leveranciers. Dit betekent concreet: Behandelen van kwaliteits en logistieke klachten en zorg dragen voor een correcte opvolging en afhandeling hiervan binnen de gestelde tijdslimieten. Advies geven over mogelijke oplossingen en voorstellen formuleren tot kwaliteitsverbetering. Coördineren van retourzendingen en initiëren en supporten van rework of sorteer acties. Controleren van inkomende en uitgaande leveringen. Opvolgen en informeren van ontwerp veranderingen aan klanten.

 • Teammember Okay compact Grootserment (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

 • Ervaren ploegbaas lasser/monteur (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je een ervaren lasser/monteur die goed met mensen kan omgaan? Wil je als ploegbaas een vast en bekwaam team leiden en meewerken aan bouwprojecten in de industriële, nucleaire en petrochemische sector? Je kan plannen en instructies lezen en interpreteren. Je stuurt de las-en montagewerken op de werf aan en volgt deze op. Je ondersteunt je team bij het lassen en monteren van stalen constructies, loopvloeren, leuningen,... Je helpt bij het samenstellen van wapeningskorven, staal, aluminium en inox. Je controleert alle laswerk en assemblages. Je zorgt dat de orde en de veiligheid goed nageleefd worden tijdens de werken. Je overloopt de werkzaamheden met de projectleider.

 • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Willebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

  Type: Vaste Job

  Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

 • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

 • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

 • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes zijn jouw passie (Gent) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: MESENA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen (DentAdmin-Flexsoft) - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

Zoek naar antwoorden van Sisi Coiffure in sociale netwerken
Look for responds of Sisi Coiffure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sisi Coiffure. Laat een reactie achter voor Sisi Coiffure. Sisi Coiffure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sisi Coiffure. Leave a respond for Sisi Coiffure. Sisi Coiffure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sisi Coiffure op de google maps. Adres en contacten Sisi Coiffure
Location of Sisi Coiffure on the google maps. Address and contacts of Sisi Coiffure

Andere gerelateerde bedrijven als come Sisi Coiffure Sisi Coiffure: CRةATION CHANTAL S. | BANCONTACT-MISTER CASH | PHILMA BEHEER | COIFFURE RUDY | Goolaerts M

Other related companies as Sisi Coiffure: CRةATION CHANTAL S. | BANCONTACT-MISTER CASH | PHILMA BEHEER | COIFFURE RUDY | Goolaerts M

Sisi Coiffure is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sisi Coiffure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08105682373. Het bedrijf Sisi Coiffure bevindt zich op het adres: Mariakerksesteenweg 60; 9031; Gent (Drongen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 520,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Sisi Coiffure is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sisi Coiffure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sisi Coiffure, openstaande posities, locatie van Sisi Coiffure op de kaart.

Sisi Coiffure is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sisi Coiffure, company assigned to the tax number BE08105682373. The company Sisi Coiffure is located at the address: Mariakerksesteenweg 60; 9031; Gent (Drongen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 520,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Sisi Coiffure is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Sisi Coiffure is not available. You also can look at reviews of Sisi Coiffure, open positions, location of Sisi Coiffure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sisi Coiffure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sisi Coiffure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sisi Coiffure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sisi Coiffure, employees, financial statistics.