Sintobin

Particuliere bedrijvenBosbouw • Sintobin
Private companiesForestry • Sintobin

Contactgegevens Sintobin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sintobin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sintobin

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boerderijstraat 5; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 22 39 67 (+32-056 22 39 67) 056 22 39 67 (+32-056 22 39 67)

Fax (fax): +32 (15) 898-38-75 +32 (15) 898-38-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sintobin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sintobin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sintobin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sintobin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sintobin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sintobin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sintobin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sintobin
Products information Sintobin

BTW identificatienummer (tax): BE05558502197
Ondernemingsnummer: 5608764648
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 233,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Sintobin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sintobin
(Get full report from official database of BE for Sintobin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sintobin
Addition kinds of activities for Sintobin

14990702. Bitumineuze kalksteengroeven | Bituminous limestone quarrying
24991301. Briketten, zaagsel of bagasse: non-petroleumbinder | Briquettes, sawdust or bagasse: nonpetroleum binder
33989901. Vernietiging van metaal | Annealing of metal
50720401. brads | Brads
82999912. Prenatale instructie | Prenatal instruction

Werken bij Sintobin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sintobin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sintobin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sintobin. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker drainagebuizen - Dagwerk - Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de machine , controleren van de parameters, onderhoud van de machine en het opvolgen van het productieproces.

 • Bordenbouwer - schoolverlaters welkom! (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je stelt na een intensieve interne opleidingsperiode, zelf de elektrische kracht- en stuurborden op, je bedraadt deze borden en je stuurt ze aan.

 • ERVAREN Productie en inpakoperatoren voeding - NL (2-ploegen of vaste nacht) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf in ROESELARE zijn wij op zoek naar een productiemedewerker MET ERVARING in de voedingssector Je kan ingeschakeld worden op verschillende werkposten binnen de zowel de ovenafdeling als inpakafdeling. Machinaal / manueel aanmaken van premixen en het assisteren van de ovenoperatoren. Afvullen van bigbags met halffabrikaten een het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Maken van boxen voor bulkproducten. Het verpakken van consumentendoosjes in kartonnen overdozen en het assisteren van inpakoperatoren. Het manueel bijstorten van garnituren en het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Je voert permanent visuele controles uit, vult de nodige documenten in, bent alert, stelt vragen en rapporteert problemen. Je staat samen met je collega's in voor de orde en netheid binnen je afdeling en leeft steeds strikt de hygiëne-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften na.

 • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

 • Kaaibediende (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

 • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • JOBSTUDENT frituurmedewerker (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: YJ@H

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor volgende taken: onthaal van de klanten; opnemen van de bestellingen; klaarzetten van de bestellingen.

 • Jobstudent (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • 25 Studenten animator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: t-interim Herentals

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

 • Master Accountancy-Fiscaliteit (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Jobmatch Gent

  Type: Vaste Job

  Als junior dossierbeheerder sta je in voor je eigen klantenportefeuille en ondersteun je klanten met high-end advies omtrent accountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid. Dit zijn je voornaamste verantwoodelijkheden: Je staat van A tot Z in voor de volledige boekhoudkundige afwerking van de aan u toegewezen dossiers. Je zorgt voor een correcte BTW-aangifte en een aangifte vennootschaps- en personenbelasting. Je doet de tussentijdse balansen en jaarbalansen. Je maakt maandelijks of per kwartaal een rapportering. Je stelt de jaarrekeningen op of controleert deze. Je werkt projectmatig op specifieke dossiers, in het kader van specifieke vragen van de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan een vennoot en komt terecht in een klein maar tof team van dossierbeheerders, onderdeel van een grotere groep.

Zoek naar antwoorden van Sintobin in sociale netwerken
Look for responds of Sintobin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sintobin. Laat een reactie achter voor Sintobin. Sintobin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sintobin. Leave a respond for Sintobin. Sintobin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sintobin op de google maps. Adres en contacten Sintobin
Location of Sintobin on the google maps. Address and contacts of Sintobin

Andere gerelateerde bedrijven als come Sintobin Sintobin: IPPA | BACOB | FAIDHERBE M | Rabinovitsj Gloria | Straetemans-Jutten Eliane

Other related companies as Sintobin: IPPA | BACOB | FAIDHERBE M | Rabinovitsj Gloria | Straetemans-Jutten Eliane

Sintobin is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sintobin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05558502197. Het bedrijf Sintobin bevindt zich op het adres: Boerderijstraat 5; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 233,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Sintobin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sintobin is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sintobin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sintobin, openstaande posities, locatie van Sintobin op de kaart.

Sintobin is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sintobin, company assigned to the tax number BE05558502197. The company Sintobin is located at the address: Boerderijstraat 5; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 233,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Sintobin were not found.
The main activity of Sintobin is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sintobin is not available. You also can look at reviews of Sintobin, open positions, location of Sintobin on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sintobin, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sintobin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sintobin, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sintobin, employees, financial statistics.