Singles Hair BVBA

Contactgegevens Singles Hair BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Singles Hair BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Singles Hair BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Luikstraat 68; 9160; Lokeren, België

Telefoon (phone): 09 348 42 63 (+32-09 348 42 63) 09 348 42 63 (+32-09 348 42 63)

Fax (fax): +32 (15) 233-57-14 +32 (15) 233-57-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Singles Hair BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Singles Hair BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Singles Hair BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Singles Hair BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Singles Hair BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Singles Hair BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Singles Hair BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Singles Hair BVBA
Products information Singles Hair BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05215454101
Ondernemingsnummer: 6187469482
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 321,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Singles Hair BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Singles Hair BVBA
(Get full report from official database of BE for Singles Hair BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Singles Hair BVBA
Addition kinds of activities for Singles Hair BVBA

3291. Schuurproducten | Abrasive products
085100. Bosbouwdiensten | Forestry services
364899. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
16290112. Vijverbouw | Pond construction
25319907. Theatermeubilair | Theater furniture
26730200. Voedselopslag en vuilniszakken (kunststof) | Food storage and trash bags (plastic)
34839913. Torpedo's en delen (verordeningen) | Torpedoes and parts (ordnance)
50390000. Bouwmaterialen, NEC | Construction materials, nec
91990402. Overheid, staatsregering | General government, state government
96510402. Regeling, diverse commerciële sectoren, overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, state government

Werken bij Singles Hair BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Singles Hair BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Singles Hair BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Singles Hair BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • POETSHULP IN EIGEN REGIO (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als poetshulp in eigen regio zal je instaan voor het algemeen onderhoud van gebouwen: kantoren vergaderzalen schoolgebouwen etc. Je hebt ervaring in de schoonmaak Je spreekt goed Nederlands Je bent flexibel naar werkuren toe Je kan je vlot verplaatsen met de auto en/of openbaar vervoer

 • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

 • Toonzaaladviseur rolluiken (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het ontvangen van de bezoekers in de toonzaal. Door middel van je productenkennis adviseer je klanten en staat hen bij bij de keuze van hun rolluik en/of zonwering. Uiteindelijk werk je een offerte uit en volgt deze correct op.

 • Chauffeur CE M/V tewerkstelling Kalmthout (357/17712) (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adecco Kapellen zoekt een chauffeur CE voor een bedrijf te Kalmthout. Het bedrijf is gespecialiseerd in ophaling, opslag en vervoer van papier. Het takenpakket van de chauffeur CE die wij zoeken: ophalen van papier bij bedrijven zorgen voor een goede service die het bedrijf wil aanbieden aan zijn klanten

 • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

 • Metser (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant die gespecialiseerd is in betonbouw, gevel- en betonrenovatie, waterbouw en het opsporen van springstoffen zoeken wij een ervaren metser regio Torhout.

 • Technieker - Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

 • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

 • Kassier(ster) (m\v) (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor AS Adventure Olen zoeken wij nog een avontuurlijke kassamedewerker Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze produkten en een fraaie winkelomgeving. Kortom, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopsresultaten, tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

 • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

  Regio: BEVEREN (ROESELARE)

  Bedrijf: JYSK

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

 • After Sales Trainer (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

  Type: Vaste Job

  · U staat in voor de organisatie en coördinatie van het opleidingsgebeuren voor onze klanten. · U verzorgt voortdurend de trainingssessies zodat en klanten en eigen medewerkers op de hoogte zijn van de technische nieuwigheden. · U geeft les als technisch instructeur aan de voertuig-techniekers van onze klanten. · U coördineert de opleidingsactiviteiten voor andere disciplines, hiervoor doet u beroep op vakmensen van ons bedrijf.

 • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: FRESH AIR

  Type: Vaste Job

  Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

Zoek naar antwoorden van Singles Hair BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Singles Hair BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Singles Hair BVBA. Laat een reactie achter voor Singles Hair BVBA. Singles Hair BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Singles Hair BVBA. Leave a respond for Singles Hair BVBA. Singles Hair BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Singles Hair BVBA op de google maps. Adres en contacten Singles Hair BVBA
Location of Singles Hair BVBA on the google maps. Address and contacts of Singles Hair BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Singles Hair BVBA Singles Hair BVBA: FLCUBACIGAR (BENELUX) NV | Allegaert M & P BVBA | M.J. Sport | PASCAL KISTEMANN | B.I.C.E. SC

Other related companies as Singles Hair BVBA: FLCUBACIGAR (BENELUX) NV | Allegaert M & P BVBA | M.J. Sport | PASCAL KISTEMANN | B.I.C.E. SC

Singles Hair BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Singles Hair BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05215454101. Het bedrijf Singles Hair BVBA bevindt zich op het adres: Luikstraat 68; 9160; Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 321,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Singles Hair BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Singles Hair BVBA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Singles Hair BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Singles Hair BVBA, openstaande posities, locatie van Singles Hair BVBA op de kaart.

Singles Hair BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Singles Hair BVBA, company assigned to the tax number BE05215454101. The company Singles Hair BVBA is located at the address: Luikstraat 68; 9160; Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 321,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Singles Hair BVBA were not found.
The main activity of Singles Hair BVBA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Singles Hair BVBA is not available. You also can look at reviews of Singles Hair BVBA, open positions, location of Singles Hair BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Singles Hair BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Singles Hair BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Singles Hair BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Singles Hair BVBA, employees, financial statistics.