SINERGY SALON MIXED

Contactgegevens SINERGY SALON MIXED: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SINERGY SALON MIXED: address, phone, fax, email, website, opening hours

SINERGY SALON MIXED

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de France 26; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 31 31 13 (+32-071 31 31 13) 071 31 31 13 (+32-071 31 31 13)

Fax (fax): +32 (9) 311-34-33 +32 (9) 311-34-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SINERGY SALON MIXED: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SINERGY SALON MIXED"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SINERGY SALON MIXED"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SINERGY SALON MIXED, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SINERGY SALON MIXED. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SINERGY SALON MIXED, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SINERGY SALON MIXED. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SINERGY SALON MIXED
Products information SINERGY SALON MIXED

BTW identificatienummer (tax): BE09227111816
Ondernemingsnummer: 3693023681
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 696,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SINERGY SALON MIXED
(Get full report from official database of BE for SINERGY SALON MIXED)

Aanvulling soorten activiteiten voor SINERGY SALON MIXED
Addition kinds of activities for SINERGY SALON MIXED

449102. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
733802. Stenografische diensten | Stenographic services
07220103. Rijst, machine oogstdiensten | Rice, machine harvesting services
28910101. Verbindingsverbindingen | Caulking compounds
50120204. Taxi's | Taxicabs
50230303. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds
50830308. Besproeiingsapparatuur | Irrigation equipment
51690103. Chloor | Chlorine
72190104. Kleermaker, behalve op maat of koopman | Tailor shop, except custom or merchant tailor
87410102. Financieel management voor zaken | Financial management for business

Werken bij SINERGY SALON MIXED: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SINERGY SALON MIXED: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SINERGY SALON MIXED. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SINERGY SALON MIXED. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Textiel Finishing (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Milliken

  Type: Vervanging brugpensioen

  Als Operator zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. • Inleggen van weefselrollen • Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine • Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijds onderhoud • Inscheren van de voorloper + doorhalen koord • Werken met bepaalde transacties in SAP • Invullen van kwaliteitsdocumenten • Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen • Noteren van alle productiefouten • Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... • Orde en netheid machinepark in stand houden

 • Chauffeur C - kiptransport (MEERLE)

  Regio: MEERLE

  Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het grondtransport in de wegenbouw. Daarnaast kan je ook worden ingeschakeld voor het vervoer van bouwmaterialen zoals bakstenen en stabilise. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je start op tussen en 5 en 6u. Doorgaans heb je gedaan rond 16à18u. Je werkt voornamelijk in de provincie Antwerpen.

 • Elektrotechnieker (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

 • Magazijnier dagwerk gezocht (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnmedewerker! Takenpakket Orderpicken Besturen van een reachtruck Binnenkomende goederen opmeten en controleren Goederen op juiste plaats in magazijn zetten Zorgen voor orde en netheid in het magazijn

 • Verkoper/Verkoopster Bakkerij Beerzel & Putte (BEERZEL)

  Regio: BEERZEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onderstaand takenpakket neem jij voor jouw rekening Bediening klanten met een glimlach Kassa Charcuterie versnijden Onderhoud van de winkel

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

  Regio: ALVERINGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent Verkoopsmedewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: EDISAC

  Type: Studentenjob

  Voor onze winkel zijn we op zoek naar een jobstudent. Je voornaamste taken: bedienen van de kassa artikelen verkopen: klanten verwelkomen, adviseren en verder helpen) stock-onderhoud: helpen bij het ontvangen van leveringen en de artikelen naar de winkel brengen onderhoud van de winkel: dweilen, stofzuigen, vegen, ...

 • Jobstudent mekanieker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Jobstudent mekanieker Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een jobstudent mekanieker; Stellen van de juiste diagnose; Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van alle herstellingen; Klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen; Elektronische pannes opsporen en verhelpen behoren ook tot uw takenpakket;

 • Telecomtechnieker (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Als telecomtechnieker wordt u ingeschakeld om het netwerk sneller te maken door het vervangen van componenten in de hoofdkast. De werken vinden steeds buiten plaats, het gebruik van een ladder is in bepaalde gevallen nodig.

 • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Akkermans & Partners

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb jij al meerdere jaren maatschapij en/of makelaars ervaring op de telller? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je werkt op opdrachten in de tak leven of niet-leven in schade, productie en beheer. Of je werkt op diverse projecten in de verzekeringssector.

 • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

  Regio: WAKKEN

  Bedrijf: HAIRBORIST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

 • Gentis - Functional Analyst (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors and for this position we are looking for a Functional Analyst that can join the company internally. Some of your responsibilities As a Functional Analyst you will interact with suppliers, internal stakeholders and business representatives. Thanks to strong analytical skills, you swiftly gain understanding of the business needs and clarify potential routes, anticipating on defined timelines and hurdles along the way You analyse and assess the impact of business and non-functional requirements you apply a structured business and functional analysis methodology You gather and centralize information and create the business, functional and process documentation where required You participate in the creation and/or execution of end-user trainings. Your experience 5 to 8 years professional experience in a similar role, analysing complex projects in parallel You are at least bilingual with a good understanding of the 3rd language (EN Fluent + NL/FR) and have the necessary business insight Thanks to your proven track record, you have a clear understanding of how to approach both business and functional analysis Proven track in implementation and integration projects Familiar with business modelling tools like, UML, BPM, .. Affinity with general technology concepts like API, SQL/Oracle, ... You combine your abstract reasoning skills & analytical capabilities with common sense. Details Location: Brussels area Duration: 6 months (extension possible)

Zoek naar antwoorden van SINERGY SALON MIXED in sociale netwerken
Look for responds of SINERGY SALON MIXED in social networks

Lees alle opmerkingen voor SINERGY SALON MIXED. Laat een reactie achter voor SINERGY SALON MIXED. SINERGY SALON MIXED bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SINERGY SALON MIXED. Leave a respond for SINERGY SALON MIXED. SINERGY SALON MIXED on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SINERGY SALON MIXED op de google maps. Adres en contacten SINERGY SALON MIXED
Location of SINERGY SALON MIXED on the google maps. Address and contacts of SINERGY SALON MIXED

Andere gerelateerde bedrijven als come SINERGY SALON MIXED SINERGY SALON MIXED: FLZUUN CARS BVBA | Appart NV | Turbowinds SA | GODEFROOT SPORT | PIZZA ALI BABA

Other related companies as SINERGY SALON MIXED: FLZUUN CARS BVBA | Appart NV | Turbowinds SA | GODEFROOT SPORT | PIZZA ALI BABA

SINERGY SALON MIXED is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SINERGY SALON MIXED, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09227111816. Het bedrijf SINERGY SALON MIXED bevindt zich op het adres: Rue de France 26; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 696,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van SINERGY SALON MIXED is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SINERGY SALON MIXED is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SINERGY SALON MIXED, openstaande posities, locatie van SINERGY SALON MIXED op de kaart.

SINERGY SALON MIXED is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is SINERGY SALON MIXED, company assigned to the tax number BE09227111816. The company SINERGY SALON MIXED is located at the address: Rue de France 26; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 696,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of SINERGY SALON MIXED is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SINERGY SALON MIXED is not available. You also can look at reviews of SINERGY SALON MIXED, open positions, location of SINERGY SALON MIXED on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SINERGY SALON MIXED, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SINERGY SALON MIXED, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SINERGY SALON MIXED, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SINERGY SALON MIXED, employees, financial statistics.