SIMON

Contactgegevens SIMON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIMON: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIMON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keerbergsesteenweg 4; 3150; Haacht, België

Telefoon (phone): 016 60 04 61 (+32-016 60 04 61) 016 60 04 61 (+32-016 60 04 61)

Fax (fax): 016 60 04 61 (+32-016 60 04 61) 016 60 04 61 (+32-016 60 04 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIMON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIMON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIMON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIMON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIMON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIMON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIMON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIMON
Products information SIMON

BTW identificatienummer (tax): BE08525909423
Ondernemingsnummer: 3535644531
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 392,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIMON
(Get full report from official database of BE for SIMON)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIMON
Addition kinds of activities for SIMON

2251. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
154201. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
38430210. Investeringsmateriaal, tandheelkunde | Investment material, dental
50210105. lockers | Lockers
50520103. Ijzererts | Iron ore

Werken bij SIMON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIMON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIMON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIMON. Looking for open vacancies in other companies

 • Constructie lasser Regio Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Contructies lassen met de halfautomaat Plan kunnen lezen en interpreteren

 • Wasserijmedewerker (M/V) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Allerlei horecawasgoed in de machines stoppen - Nat wasgoed uithalen - Het wasgoed door de strijkpers halen.

 • Operator Kopergietmachine | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: Synergie Boom Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter versterking van de afdeling koper is onze klant op zoek naar een gedreven operator. Als operator aan de kopergietmachine bestaat je dag uit volgend takenpakket: Bedienen van de kopergietmachine. Instaan voor de kwaliteit en de controle van uw werk. Zelfstandig onderhoudswerken uitvoeren aan de machine. Er wordt een opleiding voorzien op de werkpost.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: PUUUR BILZEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Schelderode (SCHELDERODE)

  Regio: SCHELDERODE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp regio Assebroek (M/V) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

 • TA Manager (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NOHAU

  Type: Vaste Job

  De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

 • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

 • ICT Support Medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ITXX

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een enthousiaste medewerker met een uitgesproken interesse voor IT. Je versterkt het team bij de first-line ondersteuning van onze eindgebruikers. Je installeert mee computermateriaal (laptops, pc’s, printers, thin clients) Je beheert de afwerking van de support tickets. Je werkt met een administratief pakket om offertes te maken en de ontvangsten en leveringen van IT materiaal te registreren.

 • Psycholoog/ ergotherapeut/ audioloog/... (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: FARINA TINA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multidisciplinaire praktijk is op zoek naar een enthousiaste paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van SIMON in sociale netwerken
Look for responds of SIMON in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIMON. Laat een reactie achter voor SIMON. SIMON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIMON. Leave a respond for SIMON. SIMON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIMON op de google maps. Adres en contacten SIMON
Location of SIMON on the google maps. Address and contacts of SIMON

Andere gerelateerde bedrijven als come SIMON SIMON: Cygrid | DRANKEN WAUTERS | PLOMBERIES ASSOCIEES | DRIX | Paloma

Other related companies as SIMON: Cygrid | DRANKEN WAUTERS | PLOMBERIES ASSOCIEES | DRIX | Paloma

SIMON is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIMON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08525909423. Het bedrijf SIMON bevindt zich op het adres: Keerbergsesteenweg 4; 3150; Haacht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 392,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van SIMON is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIMON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIMON, openstaande posities, locatie van SIMON op de kaart.

SIMON is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIMON, company assigned to the tax number BE08525909423. The company SIMON is located at the address: Keerbergsesteenweg 4; 3150; Haacht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 392,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of SIMON is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SIMON is not available. You also can look at reviews of SIMON, open positions, location of SIMON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIMON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIMON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIMON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIMON, employees, financial statistics.