Silvy's Hair Line

Contactgegevens Silvy's Hair Line: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Silvy's Hair Line: address, phone, fax, email, website, opening hours

Silvy's Hair Line

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waterstraat 29; 3930; Hamont-Achel (Hamont), België

Telefoon (phone): 011 44 69 12 (+32-011 44 69 12) 011 44 69 12 (+32-011 44 69 12)

Fax (fax): +32 (82) 902-70-55 +32 (82) 902-70-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Silvy's Hair Line: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Silvy's Hair Line"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Silvy's Hair Line"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Silvy's Hair Line, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Silvy's Hair Line. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Silvy's Hair Line, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Silvy's Hair Line. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Silvy's Hair Line
Products information Silvy's Hair Line

BTW identificatienummer (tax): BE03618865966
Ondernemingsnummer: 4189880371
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Silvy's Hair Line zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Silvy's Hair Line
(Get full report from official database of BE for Silvy's Hair Line)

Aanvulling soorten activiteiten voor Silvy's Hair Line
Addition kinds of activities for Silvy's Hair Line

411100. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
20150100. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
20240304. Juice pops, bevroren | Juice pops, frozen
24110206. Palen, hout: onbehandeld | Poles, wood: untreated
33990203. Spikes, nonferrous metaal of draad | Spikes, nonferrous metal or wire
37929900. Reisophangers en kampeerders, nec | Travel trailers and campers, nec
51129902. Bedrijfsformulieren | Business forms
73899953. Vertaal diensten | Translation services
76992208. Reparatie van machines en uitrusting voor drukwerk | Printing trades machinery and equipment repair

Werken bij Silvy's Hair Line: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Silvy's Hair Line: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Silvy's Hair Line. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Silvy's Hair Line. Looking for open vacancies in other companies

 • Financial controller (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

 • Productiemedewerker voeding (M/V) (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Bocholt, zijn we op zoek naar enkele productiemedewerkers. - Maken van deeg - Productielijnen bevoorraden Werken in 3 ploegensysteem op oproepbasis. U kan zelf aangeven in welke ploegen u wil werken.

 • Customer Service Agent (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

 • Huishoudhulp (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: t-interim Mechelen

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij t-interim. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

 • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

 • Student magazijn Zulte (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

  Type: Studentenjob

  Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

 • heftruckbestuurder / heftruckchauffeur - vast nacht - vast contract, zonder interim (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Je hebt al enkele jaren ervaring als heftruckchauffeur of je bent in bezit van je heftruckattest met weinig ervaring? Je zoekt een job als heftrukchauffeur in de nacht regio Ardooie? Lees dan snel verder, want dan hebben wij een job voor jou! Voor een bedrijf in Ardooie, gespecialiseerd in het produceren en het invriezen van groenten, zijn wij op zoek naar enkele heftruckchauffeurs.

 • Sales & Logistiek medewerker (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Vaste Job

  Voor een hoog technologisch bedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een gedreven Sales & Logistiek medewerker. In een functie al Sales & Logistiek medewerker ondersteun je de logistiek met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten en facturatie richting onze productievestigingen en met de data ingave in SAP. Als Sales & Logistiek medewerker ondersteun je ook de Customer Service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfishes. Je put de costing van de artikelen in SAP, je zorgt voor de administratieve afhandelingen van directe zendingen en je staat in voor het opmaken van stockoverzichten voor klanten.

 • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financi?le en juridische profielen, ondersteunt een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam en een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

 • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: STRIJDERSHUIS

  Type: Flexijob

  FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

 • Winkelverkoopster (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: DE GROENE VALLEI

  Type: Flexijob

  Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van Silvy's Hair Line in sociale netwerken
Look for responds of Silvy's Hair Line in social networks

Lees alle opmerkingen voor Silvy's Hair Line. Laat een reactie achter voor Silvy's Hair Line. Silvy's Hair Line bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Silvy's Hair Line. Leave a respond for Silvy's Hair Line. Silvy's Hair Line on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Silvy's Hair Line op de google maps. Adres en contacten Silvy's Hair Line
Location of Silvy's Hair Line on the google maps. Address and contacts of Silvy's Hair Line

Andere gerelateerde bedrijven als come Silvy's Hair Line Silvy's Hair Line: Supply J | JEAN-PIERRE BOON | V.D.G. TRANSPORTS | Piron A | Union Mini猫re

Other related companies as Silvy's Hair Line: Supply J | JEAN-PIERRE BOON | V.D.G. TRANSPORTS | Piron A | Union Mini猫re

Silvy's Hair Line is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Silvy's Hair Line, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03618865966. Het bedrijf Silvy's Hair Line bevindt zich op het adres: Waterstraat 29; 3930; Hamont-Achel (Hamont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 640,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Silvy's Hair Line zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Silvy's Hair Line is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Silvy's Hair Line is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Silvy's Hair Line, openstaande posities, locatie van Silvy's Hair Line op de kaart.

Silvy's Hair Line is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Silvy's Hair Line, company assigned to the tax number BE03618865966. The company Silvy's Hair Line is located at the address: Waterstraat 29; 3930; Hamont-Achel (Hamont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 640,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Silvy's Hair Line were not found.
The main activity of Silvy's Hair Line is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Silvy's Hair Line is not available. You also can look at reviews of Silvy's Hair Line, open positions, location of Silvy's Hair Line on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Silvy's Hair Line, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Silvy's Hair Line, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Silvy's Hair Line, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Silvy's Hair Line, employees, financial statistics.