Sigrid

Contactgegevens Sigrid: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sigrid: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sigrid

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijkseweg 243; 8791; Waregem (Beveren-Leie), België

Telefoon (phone): 056 72 85 32 (+32-056 72 85 32) 056 72 85 32 (+32-056 72 85 32)

Fax (fax): +32 (64) 962-57-71 +32 (64) 962-57-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sigrid: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sigrid"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sigrid"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sigrid, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sigrid. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sigrid, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sigrid. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sigrid
Products information Sigrid

BTW identificatienummer (tax): BE07699462890
Ondernemingsnummer: 7041107177
Hoofdstad (capital): 178,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 350,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sigrid
(Get full report from official database of BE for Sigrid)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sigrid
Addition kinds of activities for Sigrid

599901. Alarm- en veiligheidsapparatuur winkels | Alarm and safety equipment stores
20870103. Suiker, verbrand (voedselkleuren) | Sugar, burnt (food coloring)
22110602. Automotive stoffen, katoen | Automotive fabrics, cotton
32970303. Hoge temperatuur mortel, nonclay | High temperature mortar, nonclay
51129908. Verkoop- en ontvangstboeken | Sales and receipt books
51699902. Carbon zwart | Carbon black
62829905. Manager van fondsen, contract of honorarium | Manager of mutual funds, contract or fee basis
73899930. Marine reporting | Marine reporting

Werken bij Sigrid: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sigrid: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sigrid. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sigrid. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruck chauffeur (met attest en medische keuring) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. Hiervoor zal je met een gasheftruck rijden en verplaats je bigbags, pallets,...

 • Chauffeur C/CE kuiken- en broedeieren transport (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het vervoer van broedeieren tussen klant (pluimveebedrijven) en bedrijf alsook voor het leveren van eendagskuikens. Dit voornamelijk in België en Nederland (maar transport naar Noord-Frankrijk en Duitsland is ook mogelijk). Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen bij het laden en lossen maar ook bij de dagelijkse reiniging van de vrachtwagen.

 • Lasser met ervaring (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij zeer flexibel naar uren toe? Ben jij een ervaren lasser met inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant zijn wij opzoek naar een ervaren lasser die passie heeft. Jouw takenpakket bevat: Voorbereiding van de werken; Boren, knippen, zagen, ... Monteren en samenstellen; Halfautomatisch lassen; Indien gewenst mee op montage (dit is vrijblijvend).

 • INSTALLATEUR VERWARMING (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  montage van installaties bij particulieren en projecten afwerking van installaties steeds werken in een ploeg met een collega nauw contact met de dienst verkoop

 • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: G.L.K.

  Type: Vaste Job

  Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

 • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

 • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

 • Magazijnier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: YGO Interieur en Accessoires

  Type: Vaste Job

  Jouw functie? Je bent verantwoordelijk voor het beheer van inkomende goederen: ontvangst, controle, registratie, labelen, .. Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten en de opvolging van herstelstukken en retours Je staat in voor het transfereren van goederen tussen onze verschillende vestigingen

 • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: QCLEANERS

  Type: Vaste Job

  U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Freelance Senior Projectleider Industriële / Residentiële Renovatie (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: GROUP SUERICKX

  Type: Zelfstandige activiteit

  Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Om die immense projecten tot een goed einde te brengen, zijn we op zoek naar collega’s die zichzelf overstijgen. Binnen Group Suerickx hebben we verschillende business units met elk hun eigen specialisatie (betonrenovatie, dakwerken, vloersystemen, gevelrenovatie, terrasrenovatie, straalwerken, schilderwerken, …) Als Senior Projecleider ben je, in samenwerking met de Project Manager, verantwoordelijk voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van de projecten: Bijwonen van werfvergaderingen Opmaken van uitvoeringsdossiers Briefen, coachen en opvolgen van teamleaders, arbeiders en operationele ploegen Verzorgen van de werf- en projectadministratie en plaatsen van logistieke orders Nauwgezet opvolgen van de projecten en rapporteren aan de Project Manager Dagelijkse de nacalculatie van de werven opvolgen Overleg en input geven voor vordering staten Opleveren van projecten in het bijzijn van de klant

 • Architect (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

Zoek naar antwoorden van Sigrid in sociale netwerken
Look for responds of Sigrid in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sigrid. Laat een reactie achter voor Sigrid. Sigrid bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sigrid. Leave a respond for Sigrid. Sigrid on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sigrid op de google maps. Adres en contacten Sigrid
Location of Sigrid on the google maps. Address and contacts of Sigrid

Andere gerelateerde bedrijven als come Sigrid Sigrid: A.V.P. Elektro BVBA | T.B.I. | VAN VENKENRAY-DECKERS NV | BELLEZZA | VAN ECKE S.

Other related companies as Sigrid: A.V.P. Elektro BVBA | T.B.I. | VAN VENKENRAY-DECKERS NV | BELLEZZA | VAN ECKE S.

Sigrid is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sigrid, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07699462890. Het bedrijf Sigrid bevindt zich op het adres: Kortrijkseweg 243; 8791; Waregem (Beveren-Leie). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 178,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 350,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Sigrid is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sigrid is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sigrid, openstaande posities, locatie van Sigrid op de kaart.

Sigrid is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sigrid, company assigned to the tax number BE07699462890. The company Sigrid is located at the address: Kortrijkseweg 243; 8791; Waregem (Beveren-Leie). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 178,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 350,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Sigrid is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sigrid is not available. You also can look at reviews of Sigrid, open positions, location of Sigrid on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sigrid, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sigrid, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sigrid, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sigrid, employees, financial statistics.