SHIRLEY'S HAIR STYLE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • SHIRLEY'S HAIR STYLE
Private companiesMotion Pictures • SHIRLEY'S HAIR STYLE

Contactgegevens SHIRLEY'S HAIR STYLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SHIRLEY'S HAIR STYLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SHIRLEY'S HAIR STYLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klaprozenlaan 60; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 80 52 19 (+32-059 80 52 19) 059 80 52 19 (+32-059 80 52 19)

Fax (fax): +32 (13) 358-73-67 +32 (13) 358-73-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SHIRLEY'S HAIR STYLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SHIRLEY'S HAIR STYLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SHIRLEY'S HAIR STYLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SHIRLEY'S HAIR STYLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SHIRLEY'S HAIR STYLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SHIRLEY'S HAIR STYLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SHIRLEY'S HAIR STYLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SHIRLEY'S HAIR STYLE
Products information SHIRLEY'S HAIR STYLE

BTW identificatienummer (tax): BE07706329345
Ondernemingsnummer: 6820556640
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 203,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SHIRLEY'S HAIR STYLE
(Get full report from official database of BE for SHIRLEY'S HAIR STYLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SHIRLEY'S HAIR STYLE
Addition kinds of activities for SHIRLEY'S HAIR STYLE

635102. Fidelity verzekering | Fidelity insurance
07420000. Veterinaire diensten, specialiteiten | Veterinary services, specialties
24520000. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
34629900. Ijzer- en stalen smeedstukken, nec | Iron and steel forgings, nec
35410204. Deburring machines | Deburring machines
39529902. Spoordoek (opzetmateriaal) | Tracing cloth (drafting material)
55310104. Batterijen, auto en vrachtwagen | Batteries, automotive and truck
67320000. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.
79990901. Animal shows in circussen, beurzen en carnaval | Animal shows in circuses, fairs, and carnivals

Werken bij SHIRLEY'S HAIR STYLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SHIRLEY'S HAIR STYLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SHIRLEY'S HAIR STYLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SHIRLEY'S HAIR STYLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Burgerking (MINDERHOUT)

  Regio: MINDERHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een nieuw filiaal van Burger King in Minderhout zijn we op zoek naar medewerkers voor in de keuken en in de bediening. Je kan zowel voltijds als deeltijds tewerkgesteld worden. Het gaat over een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je bedient de klanten je stelt de bestelling samen je rekent de bestelling af je helpt met het maken van de hamburgers: beleggen met groenten, hamburgers bakken, ... je bakt de frieten je maakt de werkplaats schoon

 • Monteerders (tijdelijke opdracht met opstart oktober) (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt zelfstandig & in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren

 • Maritieme Verpakker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een zeer gekend bedrijf in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een maritieme verpakker. Hierbij zal je in staan voor het verpakken van allerlei soorten goederen in houten kisten die wereldwijd verscheept zullen worden. Heb jij ervaring als maritieme verpakker en een affiniteit met hout? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Betonarbeider (WORTEL)

  Regio: WORTEL

  Bedrijf: AGO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma actief in de bouwsector zijn wij op zoek naar een betonarbeider Je zal volgende werkzaamheden uitvoeren: plaatsen van systeembekisting, gieten en polieren van beton.

 • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen (DRINGEND GEZOCHT) - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL)

  Regio: HECHTEL

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Huishoudhulp regio Zaventem (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zaventem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Huishoudhulp Puuur Malle/ Westmalle/ Oostmalle (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Student Callcenter (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

  Type: Studentenjob

  Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

 • jobstudent winkelbediende op zaterdagvoormiddag (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: KRANTEN- EN KRUIDENIERSZAAK MARTINE

  Type: Studentenjob

  kassa, bedienen van klanten, aanvullen rekken, onderhoud winkel ...

 • Field technieker (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: LIMOTEC

  Type: Vaste Job

  Onderhoud en nazicht van brand- en gasmeldcentrales in Belgie

 • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

 • Javemat - Operationeel Directeur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Javemat

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn Javemat! - Ervaren, gemotiveerd en professioneel in afbraakwerken regio Antwerpen - In het bezit van een professioneel machinepark - Projecten voor zowel bedrijven als particulieren - Milieuvriendelijke mindset binnen ons afvalbeleid Jij bent - Beschikbaar op korte termijn & werkzaam op zelfstandige basis - Ervaren in het direct aansturen van medewerkers - Gestructureerd - Handson & KMO-gericht - Communicatief en diplomatisch - Proactief & ondernemend Jij mag - De eindverantwoordelijkheid opnemen over de dagdagelijkse operationele activiteiten - De commerciële klantengesprekken voor jouw rekening nemen - Jouw teams direct aansturen - Verdere structuur brengen binnen de onderneming - Werken binnen een klein team binnen een groeiende KMO omgeving - Autonoom werken

Zoek naar antwoorden van SHIRLEY'S HAIR STYLE in sociale netwerken
Look for responds of SHIRLEY'S HAIR STYLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SHIRLEY'S HAIR STYLE. Laat een reactie achter voor SHIRLEY'S HAIR STYLE. SHIRLEY'S HAIR STYLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SHIRLEY'S HAIR STYLE. Leave a respond for SHIRLEY'S HAIR STYLE. SHIRLEY'S HAIR STYLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SHIRLEY'S HAIR STYLE op de google maps. Adres en contacten SHIRLEY'S HAIR STYLE
Location of SHIRLEY'S HAIR STYLE on the google maps. Address and contacts of SHIRLEY'S HAIR STYLE

Andere gerelateerde bedrijven als come SHIRLEY'S HAIR STYLE SHIRLEY'S HAIR STYLE: FRANCO | GERHARD FRANKEN | J.M. WOLTER | De Doncker I | Androme NV

Other related companies as SHIRLEY'S HAIR STYLE: FRANCO | GERHARD FRANKEN | J.M. WOLTER | De Doncker I | Androme NV

SHIRLEY'S HAIR STYLE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SHIRLEY'S HAIR STYLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07706329345. Het bedrijf SHIRLEY'S HAIR STYLE bevindt zich op het adres: Klaprozenlaan 60; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 203,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van SHIRLEY'S HAIR STYLE is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SHIRLEY'S HAIR STYLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SHIRLEY'S HAIR STYLE, openstaande posities, locatie van SHIRLEY'S HAIR STYLE op de kaart.

SHIRLEY'S HAIR STYLE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is SHIRLEY'S HAIR STYLE, company assigned to the tax number BE07706329345. The company SHIRLEY'S HAIR STYLE is located at the address: Klaprozenlaan 60; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 203,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of SHIRLEY'S HAIR STYLE is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SHIRLEY'S HAIR STYLE is not available. You also can look at reviews of SHIRLEY'S HAIR STYLE, open positions, location of SHIRLEY'S HAIR STYLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SHIRLEY'S HAIR STYLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SHIRLEY'S HAIR STYLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SHIRLEY'S HAIR STYLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SHIRLEY'S HAIR STYLE, employees, financial statistics.