Shirley

Contactgegevens Shirley: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Shirley: address, phone, fax, email, website, opening hours

Shirley

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruisekestraat 483B; 8940; Wervik, België

Telefoon (phone): 056 31 43 06 (+32-056 31 43 06) 056 31 43 06 (+32-056 31 43 06)

Fax (fax): +32 (53) 180-46-66 +32 (53) 180-46-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Shirley: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Shirley"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Shirley"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Shirley, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Shirley. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Shirley, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Shirley. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Shirley
Products information Shirley

BTW identificatienummer (tax): BE05750762939
Ondernemingsnummer: 8433349609
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Shirley zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Shirley
(Get full report from official database of BE for Shirley)

Aanvulling soorten activiteiten voor Shirley
Addition kinds of activities for Shirley

259101. Schaduw-, gordijn- en gordijnhardware | Shade, curtain, and drapery hardware
608100. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
17210400. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
22111214. Sateen, katoen | Sateens, cotton
28659901. Chemische indicatoren | Chemical indicators
58120201. concessionaris | Concessionaire
59990600. Telefoon- en communicatieapparatuur | Telephone and communication equipment
78190103. Consultants, film | Consultants, motion picture

Werken bij Shirley: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Shirley: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Shirley. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Shirley. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker voeding (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines. - Het gaat hier zowel over mechanisch als elektrisch onderhoud. - Je voert preventief onderhoud uit volgens de vooropgestelde planning.

 • Junior bachelors voor hoofdzetel bank (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: Start People Call Brussels /Bruxelles

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je recent je bachelordiploma behaald en wil je graag je carrière in de bancaire sector starten? Solliciteer dan snel! Voor een grote bank zijn we op zoek naar verschillende young graduates om als administratief medewerker op departementen zoals Sales, Marketing, Budget control, Legal, Collections etc. te werken. In principe start je als tijdelijke medewerker voor +- 1 jaar, maar indien je goed werk levert, zijn er zeker mogelijkheden om nadien andere functies te bekleden. Uit ervaring is gebleken dat heel wat tijdelijke medewerkers uiteindelijk een vast contract hebben gekregen.

 • TOONBANKVERKOPER (M/V) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een vlotte toonbankverkoper met kennis van bouwmaterialen en -machines. Je werkt van maandag tot en met vrijdag.

 • Dakwerkers schuine en platte daken (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Beveren, een bedrijf gespecialiseerd in platte en schuine daken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde dakwerkers. Een eerste ervaring is een vereiste. Ben je op zoek naar een stabiele en dynamische werkgever? Meld je dan nu aan !

 • Montage monteur op locatie regio Lanaken (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een meubelfabrikant zijn we op zoek naar een montage monteur! Jouw takenpakket? Jouw werkzaamheden bestaan uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels (ook maatwerk), het verlenen van service en het ondersteunen van de montage afdeling. Meestal ga je met een collega monteur op pad om bij de klant meubels af te leveren en te monteren. Daarnaast help je mee op de montage afdeling.

 • Metser (M/V) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

 • Medewerker weegbrug - 2 ploegen - Wielsbeke (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn we op zoek naar een medewerker weegbrug. Takenpakket in 2 ploegen: - het wegen van de inkomende houtvrachten volgens de aangegeven procedures - het verwerken van de gegevens - ingeven van vochtgehaltes in het grondstoffenadministratieprogramma - registratie van personen die het bedrijf binnenkomen en verlaten

 • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Studentenjob

  Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

 • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: ARALEA vzw

  Type: Vaste Job

  Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

 • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

 • Beautyconsulent(e) -Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Asse)

  Regio: Regio Asse

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

 • Splendit - Business Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are currently on the lookout for business analysts for Brussels, Gent and Antwerp. Business Analyst Responsibilities Study the systems and operations and identify the scope of the problem - Done from the perspective of the business domain to which the project/issue belongs Liaise with key stakeholders and conduct brainstorming sessions to get exact requirements. Analyze the problem from different angles and perform gap analysis. Discuss the problem with the technical team and recommend technology needed to address the same Document exact business needs along with both functional and non-functional requirements. Prepare use cases, business requirements documents (BRD), system requirements specification (SRS) documents and other functional documents Based on system needs, create prototype, wireframes, mockups and screens. For large projects, data and process models also needs to be created. Interact with the development team and help them understand the technical aspects of the solution. Oversee the development, conduct meetings and perform project management. Conduct usability and functional testing and recommend corrective and preventive actions. Present the developed solution to the concerned audience and solicit feedback. Participate in migration, handover, end user training and deployment activities. Skills Analytical and problem solving skills Comprehension and interpretation capabilities Exceptional command over verbal and written communication Interpersonal skills Management skills Knowledge of software development methodologies ( Waterfall model, Rapid Application Development, Agile Software Development) Understanding of business concepts and cognizance of technical frameworks Data modeling and data mining skills Hands-on experience on different testing methods (unit, functional, system, integration, acceptance,...) You speak fluent English, Dutch and/or French What SplendIT offers With SplendIT you're not just taking any IT job. In actuality you are choosing to work in a fast evolving environment where you are being seen as a high added value in a team of professionals. Therefore we offer challenging projects accompanied by a competitive salary. A career within SPLENDIT is a conscious choice for a challenging job with real growth opportunities in an innovative environment and an emphasis on social relevance. Are you an IT'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

Zoek naar antwoorden van Shirley in sociale netwerken
Look for responds of Shirley in social networks

Lees alle opmerkingen voor Shirley. Laat een reactie achter voor Shirley. Shirley bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Shirley. Leave a respond for Shirley. Shirley on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Shirley op de google maps. Adres en contacten Shirley
Location of Shirley on the google maps. Address and contacts of Shirley

Andere gerelateerde bedrijven als come Shirley Shirley: JB Elektro | GUSTAVE VANDENBUSCHE | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | JOSEPH VAN CEULEBROECK | A. DEULIEGER

Other related companies as Shirley: JB Elektro | GUSTAVE VANDENBUSCHE | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | JOSEPH VAN CEULEBROECK | A. DEULIEGER

Shirley is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Shirley, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05750762939. Het bedrijf Shirley bevindt zich op het adres: Kruisekestraat 483B; 8940; Wervik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 148,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Shirley zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Shirley is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Shirley is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Shirley, openstaande posities, locatie van Shirley op de kaart.

Shirley is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Shirley, company assigned to the tax number BE05750762939. The company Shirley is located at the address: Kruisekestraat 483B; 8940; Wervik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 148,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Shirley were not found.
The main activity of Shirley is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Shirley is not available. You also can look at reviews of Shirley, open positions, location of Shirley on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Shirley, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Shirley, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Shirley, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Shirley, employees, financial statistics.