Shirbbie

Contactgegevens Shirbbie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Shirbbie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Shirbbie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Drie Koningenlaan 2; 1731; Asse (Zellik), België

Telefoon (phone): 02 466 11 49 (+32-02 466 11 49) 02 466 11 49 (+32-02 466 11 49)

Fax (fax): +32 (81) 873-72-39 +32 (81) 873-72-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Shirbbie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Shirbbie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Shirbbie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Shirbbie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Shirbbie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Shirbbie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Shirbbie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Shirbbie
Products information Shirbbie

BTW identificatienummer (tax): BE01263946533
Ondernemingsnummer: 6389892578
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Hairdressing salons - Gentlemen; Hairdressing salons - Children

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Shirbbie
(Get full report from official database of BE for Shirbbie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Shirbbie
Addition kinds of activities for Shirbbie

26211003. Gegoten pulpproducten | Molded pulp products
50159901. Banden, gebruikt: alleen in de winkel | Tires, used: retail only
62310000. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
78120106. Film productie en distributie, televisie | Motion picture production and distribution, television
79979907. Lawn bowling club, lidmaatschap | Lawn bowling club, membership
92110404. Rechten, lokale overheid | Courts, local government

Werken bij Shirbbie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Shirbbie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Shirbbie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Shirbbie. Looking for open vacancies in other companies

 • HR verantwoordelijke Neder-Over-Heembeek (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar HR verantwoordelijke (M/V) voor een bedrijf in de regio rond Neder-Over-Heembeek. Onze klant is actief in de metaalindustrie. Als HR verantwoordelijke heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers en staat hen bij met raad en daad (vragen betreffende ziekte, verlof, verloning, etc.); Je beheert de HR administratie en doet o.a. de loonaangiftes in samenwerking met een extern bureau; Je volgt personeelsdossiers zelfstandig op; Regelmatig rapporteer je aan het hoofdkantoor; Je bent mee verantwoordelijk voor de werving en selectie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

 • technieker op verplaatsing (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een nationale klant met hoofdzetel in Westerlo zijn wij voor regio West-Vlaanderen op zoek naar verschillende techniekers. taken: het bedrijf richt zich op 3 takken waar je kan ingeschakeld worden. outsourcing projectmatige opdrachten (bv. verhuis van een volledige afdeling naar een andere afdeling qua technische afbouw en opbouw). afdeling waar nieuwe producten worden gemaakt (bv. CCB = een morsvrije transportband voor bulkgoederen, ...) Openstaande vacatures: industrieel elektricien(junior en senior): industriële kasten bouwen adhv een plan + het trekken van kabels ( het gaat hier om vrij grote kasten) mekanieker met ervaring in plaatbewerking: knippen, plooien, rollen,... mekanieker met ervaring in monteren en lassen. ( lassen HA en eventueel Tig) Elektromekanieker voor rollend materiaal

 • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

 • Winkelmedewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw taak bestaat grotendeels uit het aanvullen van de goederen en het klaarmaken van de bestellingen van de klanten, het op orde houden van de winkel. Daarnaast sta je ook in voor kassawerk (40%) en adviseer je klanten bij vragen.

 • orderpicker (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

 • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

 • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: ELEKTROPLAN

  Type: Vaste Job

  Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

 • ingenieur brandbeveiliging (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: INTEC

  Type: Vaste Job

  U staat in voor nieuwe projecten zowel commercieel als technisch . U komt in een unieke branche van brandbeveiliging. U heeft goede samenwerking met een jonge ploeg.

 • Adviseur in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen structuur uit te bouwen en de mensen in jouw structuur dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

 • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RUBEN COOLS

  Type: Flexijob

  Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van Shirbbie in sociale netwerken
Look for responds of Shirbbie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Shirbbie. Laat een reactie achter voor Shirbbie. Shirbbie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Shirbbie. Leave a respond for Shirbbie. Shirbbie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Shirbbie op de google maps. Adres en contacten Shirbbie
Location of Shirbbie on the google maps. Address and contacts of Shirbbie

Andere gerelateerde bedrijven als come Shirbbie Shirbbie: BRIGITTE DE SCHRIJVER | ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE | VERHAEGEN | Watch Us | SIMONE CLAUS

Other related companies as Shirbbie: BRIGITTE DE SCHRIJVER | ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE | VERHAEGEN | Watch Us | SIMONE CLAUS

Shirbbie is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Shirbbie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01263946533. Het bedrijf Shirbbie bevindt zich op het adres: Drie Koningenlaan 2; 1731; Asse (Zellik). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen; Hairdressing salons - Children.
De hoofdactiviteit van Shirbbie is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Shirbbie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Shirbbie, openstaande posities, locatie van Shirbbie op de kaart.

Shirbbie is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Shirbbie, company assigned to the tax number BE01263946533. The company Shirbbie is located at the address: Drie Koningenlaan 2; 1731; Asse (Zellik). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen; Hairdressing salons - Children.
The main activity of Shirbbie is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Shirbbie is not available. You also can look at reviews of Shirbbie, open positions, location of Shirbbie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Shirbbie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Shirbbie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Shirbbie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Shirbbie, employees, financial statistics.