SHEIDO

Contactgegevens SHEIDO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SHEIDO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SHEIDO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Jean 11; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 502 76 36 (+32-02 502 76 36) 02 502 76 36 (+32-02 502 76 36)

Fax (fax): 02 502 76 36 (+32-02 502 76 36) 02 502 76 36 (+32-02 502 76 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SHEIDO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SHEIDO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SHEIDO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SHEIDO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SHEIDO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SHEIDO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SHEIDO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SHEIDO
Products information SHEIDO

BTW identificatienummer (tax): BE05183044433
Ondernemingsnummer: 6148468017
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 209,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SHEIDO
(Get full report from official database of BE for SHEIDO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SHEIDO
Addition kinds of activities for SHEIDO

154204. Gespecialiseerde openbare bouwbedrijven | Specialized public building contractors
523100. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
24310104. Deurschermen, houten frame | Door screens, wood frame
24490207. Vaten, hout: gecoördineerd | Vats, wood: coopered
24990101. Kleren drogen kaders, rekken en rollen, hout | Clothes drying frames, racks and reels, wood
36410207. Lampen, damp | Lamps, vapor
42120103. Live pluimveebedrijven | Live poultry haulage
44999902. Kanaal operatie | Canal operation
45819906. Vaste basis operator | Fixed base operator

Werken bij SHEIDO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SHEIDO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SHEIDO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SHEIDO. Looking for open vacancies in other companies

 • carrossier (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Lummen, die zich specialiseert in het intensievere carrosseriewerk zijn we op zoek naar een gedreven carrossier. Je werkt vooral aan het mercedes merk alsook oldtimers en af en toe personenwagens. Je takenpakket zal bestaan uit: - plamuren - schuren - plaatwerk (plooien, lassen, plaatslagen) Je hebt oog voor detail en bent trots op het werk dat je aflevert.

 • Operator veelnaaldmachine (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons gelegen in Opglabbeek zijn we opzoek naar een operator veelnaald machine. Je taken bestaan uit: - Instellen en bedienen van de veelnaaldmachine (machine stikt automatisch de hoezen op   een matras) - kleine storingen oplossen

 • Orderpicker (M/V) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in Oostkamp zijn wij op zoek naar een logistiek talent: - Je werkt in een diepvriesomgeving - Je rijdt hoofdzakelijk met een reachtruck maar ook met transpalet - Laden en lossen van diepvriesproducten

 • Chauffeur CE regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met kip-oplegger wilt rijden. Je zal instaan voor het transport van zand of grind. Je brengt dit van punt A naar punt B. (klant - groeve). Je hebt wegenkennis en enige ervaring als chauffeur CE, dan zijn we op zoek naar jou!

 • CNC-frezer (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

 • Administratief medewerker (Student) (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: BULDIT

  Type: Studentenjob

  Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van ons team en krijgt vele afwisselende taken. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Hoe vul je je dag? Je gaat actief op zoek naar info via Google Met die info vul je onze lijsten aan Je digitaliseert onze artikelmappen Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Brede interesse in diverse onderwerpen Perfect Nederlands Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

 • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: WYCOR

  Type: Vaste Job

  Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

 • WERFLEIDER BOUW (Betonwerken) (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: BETON EN GRONDWERKEN VAN GAEVEREN

  Type: Vaste Job

  Voor onze groeiende familiale KMO met onberispte reputatie, zoeken we dringend versterking ! Je staat in voor dagelijkse allround ondersteuning van onze betonprojecten (grond-, riolerings-, bewapenings- en bekistingswerken) : Contact met architecten, klanten, leveranciers, collega's, ... Werk- en werfvoorbereiding (coördineren leveringen, bestellingen, praktische organisatie, ...) Meetstaten en vorderingsstaten bijhouden Controles uitvoeren : plannen, borderels, metingen op de werf zowel voor, tijdens als na uitvoering Eventueel ondersteuning bieden bij uitzetten assen en passen We staan open voor zowel een junior als ervaren werfleider.

 • Maintenance supervisor (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office is voor een klant actief in de voedingssector op zoek naar een maintenance supervisor (M/V). Als Maintenance Supervisor neem je de dagelijkse leiding van het maintenance team bestaande uit techniekers en hulptechniekers die instaan voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van een preventief/ predictief onderhoud. Jouw takenpakket: - organiseren van de personeelsplanning naar een optimale bezetting - bijdragen tot de ontwikkeling van het team: geven van trainingen, up-to-date houden en ter beschikking stellen van de nodige procedures, werkinstructies, documentatie - aanbieden van operationele ondersteuning en oplossen van eventuele problemen aan installaties - acties uitwerken en uitvoeren omtrent performantie, veiligheid-, kwaliteit en milieubewustzijn - zelfstandig uitvoeren van kleine projecten ter verbetering, upgrading en uitbreiding van machines en installaties - optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties - rekening houden met de departementale doelstellingen dmv een KPI dash-board

 • MECHANIEKER TE KAPELLE OP DEN BOS (259-477) (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Als gemotiveerde mechanieker kom je terecht in een familiebedrijf dat tuinen en parken aanlegt en onderhoudt bij bedrijven, overheden en particulieren. Je onderhoudt de mechanische uitrustingen. Je verleent technische ondersteuning aan de andere afdelingen. De opvolggegevens van interventies registreer je en geef je door aan de betrokken dienst. Je zorgt ervoor dat de werking van de installatie conform is met de veiligheid en het milieu. Defecte mechanische stukken en onderdelen vervang, herstel, test of regel je af. Je controleert de werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten.

 • Regionale Sales representant(e) Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: BESTVISIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

 • thuisverpleging (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: MEDIZO

  Type: Zelfstandige activiteit

  thuisverpleging regio Oudenaarde

Zoek naar antwoorden van SHEIDO in sociale netwerken
Look for responds of SHEIDO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SHEIDO. Laat een reactie achter voor SHEIDO. SHEIDO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SHEIDO. Leave a respond for SHEIDO. SHEIDO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SHEIDO op de google maps. Adres en contacten SHEIDO
Location of SHEIDO on the google maps. Address and contacts of SHEIDO

Andere gerelateerde bedrijven als come SHEIDO SHEIDO: MICHEL ROSY | AUTO + HIFI | Londot Claude | ESPACE AQUATIQUE | Chauvin Nicolas

Other related companies as SHEIDO: MICHEL ROSY | AUTO + HIFI | Londot Claude | ESPACE AQUATIQUE | Chauvin Nicolas

SHEIDO is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SHEIDO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05183044433. Het bedrijf SHEIDO bevindt zich op het adres: Rue Saint-Jean 11; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 209,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van SHEIDO is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SHEIDO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SHEIDO, openstaande posities, locatie van SHEIDO op de kaart.

SHEIDO is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SHEIDO, company assigned to the tax number BE05183044433. The company SHEIDO is located at the address: Rue Saint-Jean 11; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 209,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of SHEIDO is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SHEIDO is not available. You also can look at reviews of SHEIDO, open positions, location of SHEIDO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SHEIDO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SHEIDO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SHEIDO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SHEIDO, employees, financial statistics.