Serty

Contactgegevens Serty: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Serty: address, phone, fax, email, website, opening hours

Serty

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Egied De Jonghestraat 91; 2880; Bornem (Hingene), België

Telefoon (phone): 03 899 03 09 (+32-03 899 03 09) 03 899 03 09 (+32-03 899 03 09)

Fax (fax): +32 (87) 110-19-30 +32 (87) 110-19-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Serty: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Serty"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Serty"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Serty, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Serty. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Serty, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Serty. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Serty
Products information Serty

BTW identificatienummer (tax): BE06078430175
Ondernemingsnummer: 7988677978
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 388,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Serty zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Serty
(Get full report from official database of BE for Serty)

Aanvulling soorten activiteiten voor Serty
Addition kinds of activities for Serty

356700. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
832202. Kindergerelateerde sociale diensten | Child related social services
23539902. Harvest hoeden, stro | Harvest hats, straw
34239919. Masons handgereedschap | Masons' hand tools
51399905. Slippers, huis | Slippers, house

Werken bij Serty: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Serty: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Serty. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Serty. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het plooiwerk van allerhande veren. Je start 12 september 2018 tot 26 september 2018. Er is een grote kans op verlening.

 • Medewerker Facturatiedienst - Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Medewerker voor de Dienst Facturatie (m/v) in kader van een opdracht van twee tot drie maanden. Dit voor onze klant gelegen in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Facturatiedienst: je staat in voor het controleren van de facturen; je stelt credit nota's op; je behandelt klachten en retours; je staat in voor het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Commerciële toonbankverkoper M/V (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: JOBMATCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een winkel van sanitair, badkamers en keukens zijn wij op zoek naar een commerciële toonbankverkoper. M/V Je staat in voor het onthaal van de klanten en de verkoop, Je peilt naar de wensen van de klant en stelt samen hun wensen samen, Je heeft hen technisch advies waar nodig, Je zorgt voor een correct administratie en commerciële opvolging/afhandeling, Daarnaast verzorg je dienst na verkoop.

 • Business Controller (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

 • dakwerker : (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: WEB

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

 • STUDENT Administratie Zorgsector (dringend) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Kontich zoeken wij een student om 3 dagen klasseerwerk te verrichten in de herfstvakantie volgende week.

 • Hulpboekhouder (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Psycholoog m/v (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FLINK!

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen onze multidisciplinaire groepspraktijk zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. U bent master of licentiaat psychologie met een bijkomende therapieopleiding. Deze is bij voorkeur systemisch, gedragstherapeutisch of integratief gericht. Er is mogelijkheid tot overleg met een collega binnen onze praktijk.

 • Medewerker bediening : flexi-job (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: CORSENDONK

  Type: Flexijob

  Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een medewerker voor de bediening onder het statuut van flexi-job. U werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever of u bent gepensioneerde en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

Zoek naar antwoorden van Serty in sociale netwerken
Look for responds of Serty in social networks

Lees alle opmerkingen voor Serty. Laat een reactie achter voor Serty. Serty bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Serty. Leave a respond for Serty. Serty on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Serty op de google maps. Adres en contacten Serty
Location of Serty on the google maps. Address and contacts of Serty

Andere gerelateerde bedrijven als come Serty Serty: Centrum voor Boekhouding & Fiscaliteit | RESTAURANT DE LANGE MUUR | De Ryck Motoren | Greetje | AUGUSTINA DE KEUKELAERE

Other related companies as Serty: Centrum voor Boekhouding & Fiscaliteit | RESTAURANT DE LANGE MUUR | De Ryck Motoren | Greetje | AUGUSTINA DE KEUKELAERE

Serty is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Serty, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06078430175. Het bedrijf Serty bevindt zich op het adres: Egied De Jonghestraat 91; 2880; Bornem (Hingene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 388,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Serty zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Serty is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Serty is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Serty, openstaande posities, locatie van Serty op de kaart.

Serty is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Serty, company assigned to the tax number BE06078430175. The company Serty is located at the address: Egied De Jonghestraat 91; 2880; Bornem (Hingene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 388,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Serty were not found.
The main activity of Serty is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Serty is not available. You also can look at reviews of Serty, open positions, location of Serty on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Serty, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Serty, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Serty, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Serty, employees, financial statistics.