Serge's Design

Contactgegevens Serge's Design: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Serge's Design: address, phone, fax, email, website, opening hours

Serge's Design

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wellingstraat 1; 8730; Beernem, België

Telefoon (phone): 050 78 18 21 (+32-050 78 18 21) 050 78 18 21 (+32-050 78 18 21)

Fax (fax): +32 (15) 535-89-63 +32 (15) 535-89-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Serge's Design: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Serge's Design"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Serge's Design"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Serge's Design, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Serge's Design. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Serge's Design, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Serge's Design. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Serge's Design
Products information Serge's Design

BTW identificatienummer (tax): BE04644989013
Ondernemingsnummer: 9390808105
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 440,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Serge's Design zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Serge's Design
(Get full report from official database of BE for Serge's Design)

Aanvulling soorten activiteiten voor Serge's Design
Addition kinds of activities for Serge's Design

223104. Vezelvezels, met uitzondering van wol: geweven | Animal fiber fabrics, except wool: woven
275205. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
16229904. Viaductconstructie | Viaduct construction
20330410. Groentenpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetable purees: packaged in cans, jars, etc.
25149903. Kinderbedjes, huishouden: metaal | Cots, household: metal
73899956. Verwelkomende diensten | Welcoming services
75320401. Body shop, automotive | Body shop, automotive

Werken bij Serge's Design: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Serge's Design: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Serge's Design. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Serge's Design. Looking for open vacancies in other companies

 • Parkeerwachter (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Konvert Waregem is op zoek naar een tijdelijke parkeerwachter voor een grote stockverkoop te Deerlijk. Dit is voor een distributiemagazijn van kledij. Het takenpakket: - Toezicht op het naleven van het parkeerreglement - Dialoog en interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement. - Administratieve taken

 • Stikker - 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerker voor de stikkerij. Je bent als stikker verantwoordelijk voor volgende taken: Matrashoezen stikken met een industriële stikmachine; Staand werk, producten kunnen ook fysiek iets zwaarder zijn; 2 ploegendienst (vroege ploeg/late ploeg). Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

 • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

 • Onderhoudstechnieker (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficient in te grijpen bij eventuele defecten

 • Medewerker broodjeszaak tankstation (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Broodjes en snacks maken en verkopen * Leveringen ontvangen * Bestellingen maken * Ontbijt- en dessertkoeken maken * Klanten bedienen * Zorgen voor een nette en propere toonbank

 • Winkelmedewerker tuincentrum - deeltijds met optie vast - regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

  Regio: SCHERPENHEUVEL

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal instaan voor taken zoals plantverzorging, adviesverlening, laden en lossen van de goederen, aanvullen van de winkelrekken, kassa en zoveel meer. Het is een job met veel afwisseling.

 • Operator CNC (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt te werk gesteld in een productieafdeling te Schoten, waar plaatmateriaal op maat van de klant wordt afwerkt. Je bedient voornamelijk de CNC-machine welke het plaatmateriaal bijvoorbeeld van scharniergaten, groeven en rijboringen voorziet. Je hebt een hart van hout, een positief karakter en leert graag bij. Je werkt accuraat en wil graag kwaliteit leveren. Je hebt al ervaring als machine-operator, het liefst in de hout- of bouwsector.

 • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: Think and Go

  Type: Studentenjob

  Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

 • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: DE WITTE PAUL

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

 • pedicure (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BZIO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

 • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van Serge's Design in sociale netwerken
Look for responds of Serge's Design in social networks

Lees alle opmerkingen voor Serge's Design. Laat een reactie achter voor Serge's Design. Serge's Design bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Serge's Design. Leave a respond for Serge's Design. Serge's Design on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Serge's Design op de google maps. Adres en contacten Serge's Design
Location of Serge's Design on the google maps. Address and contacts of Serge's Design

Andere gerelateerde bedrijven als come Serge's Design Serge's Design: HUIS STRINGS | A.D.R. Cleaning BVBA | CHARLES DE VOS | Taxi Inter-STI SA | THE LEISURE COMPANY

Other related companies as Serge's Design: HUIS STRINGS | A.D.R. Cleaning BVBA | CHARLES DE VOS | Taxi Inter-STI SA | THE LEISURE COMPANY

Serge's Design is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Serge's Design, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04644989013. Het bedrijf Serge's Design bevindt zich op het adres: Wellingstraat 1; 8730; Beernem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 440,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Serge's Design zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Serge's Design is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Serge's Design is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Serge's Design, openstaande posities, locatie van Serge's Design op de kaart.

Serge's Design is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Serge's Design, company assigned to the tax number BE04644989013. The company Serge's Design is located at the address: Wellingstraat 1; 8730; Beernem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 440,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Serge's Design were not found.
The main activity of Serge's Design is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Serge's Design is not available. You also can look at reviews of Serge's Design, open positions, location of Serge's Design on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Serge's Design, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Serge's Design, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Serge's Design, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Serge's Design, employees, financial statistics.