Seductif

Particuliere bedrijvenBosbouw • Seductif
Private companiesForestry • Seductif

Contactgegevens Seductif: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seductif: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seductif

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Manhattan 7; 1380; Lasne (Ohain), België

Telefoon (phone): 02 654 09 75 (+32-02 654 09 75) 02 654 09 75 (+32-02 654 09 75)

Fax (fax): +32 (87) 437-61-38 +32 (87) 437-61-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seductif: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seductif"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seductif"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seductif, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seductif. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seductif, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seductif. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seductif
Products information Seductif

BTW identificatienummer (tax): BE07987304687
Ondernemingsnummer: 9675628662
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 635,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Seductif zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seductif
(Get full report from official database of BE for Seductif)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seductif
Addition kinds of activities for Seductif

549901. Gezondheids- en dieetwinkels | Health and dietetic food stores
555102. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers
962102. Licentiebureaus | Licensing agencies
27540402. Zegels: gravure printing | Seals: gravure printing
35920000. Carburatoren, zuigers, zuigerringen en kleppen | Carburetors, pistons, piston rings and valves
59991601. Art dealers | Art dealers
87349908. Zaad test laboratorium | Seed testing laboratory

Werken bij Seductif: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seductif: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seductif. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seductif. Looking for open vacancies in other companies

 • Product manager document automation (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad Belgium

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant in A.I. is op zoek naar een productmanager voor alle documentautomatiseringsoplossingen, waaronder crediteurenautomatisering, mailroom automation en geautomatiseerde classificatie. Je beheert het beleveringsproces voor deze oplossingen en helpt bij de pre-sales gesprekken. Je ontwerpt een oplossing voor de klant op basis van zijn vereisten en configureert het project on-premise of in onze cloudomgeving. Je zal instaan voor: Assistentie bij voorverkoop; Functionele analyse; Solution design; Projectconfiguratie (productspecifieke training zal worden gegeven); Kleine codeerprojecten voor oplossingen op maat.

 • arbeider bakkerij (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: t-interim Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het afwerken, verpakken, ... van verschillende gebakken, koeken, taarten, ...  Je houdt de werkruimte net Je hebt gevarieerd werk: ongeveer om de 2 uur een andere opdracht Bedrijfsprofiel: Belgische professionele partner voor de artisanale bereiding van boules de Berlin, eclairs en ander (h)eerlijk vriesvers banket.

 • Magazijnier/winkelmedewerker/ Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gespecialiseerd in dier en tuin producten gelegen in Hamont-Achel zijn we dringend op zoek naar een winkelmedewerker/ Magazijnier. U helpt mee met de bediening van de klanten in de winkel maar ook in het magazijn. Kennis hebben van het fifo-systeem is een pluspunt alsook ervaring met het bedienen van een heftruck. U werkt tijdens de openingsuren van de winkel, dus ook op zaterdag met een vrije dag in de week ter compensatie. Optie vast!!

 • Assemblage medewerker (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf Regio Ardooie zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker met technisch inzicht. Je staat er in voor het assembleren van aluminium onderdelen.

 • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

 • stock beheerder (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Jobstudent shop/belegde broodjes zat/zon/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SERVICESTATION GENT

  Type: Studentenjob

  wij zijn op zoek naar jobstudenten voor onze shop met supermarktgedeelte en belegde broodjes. Uw takenpakket bestaat oa uit; het beleggen van broodjes, kassawerk, shop aanvullen en proper houden.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Psycholoog Bosmans

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

 • Hulpkelner - Barman (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BISTRO JAN VAN EYCK

  Type: Flexijob

  Hulp in restaurant - brasserie. Eten en drank naar de klanten brengen.

 • KELNER FLEXIJOB (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: MISTARA

  Type: Flexijob

  In brasserie La Plaza kan je genieten van een overheerlijk ontbijt, een snelle lunch of een uitgebreid diner.Wij zorgen voor een hartelijke ontvangst in combinatie met een rustiek en landelijk interieur. Ben jij degene die nog iets wil bijverdienen op donderdag en zaterdag. Kom eens langs om dit te bespreken. Je taak is zorgen voor een vlotte bediening in de zaal (opstellen tafels, klanten bedienen, drankjes klaarmaken achter de bar, afruimen,..). Tot gauw!!!

Zoek naar antwoorden van Seductif in sociale netwerken
Look for responds of Seductif in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seductif. Laat een reactie achter voor Seductif. Seductif bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seductif. Leave a respond for Seductif. Seductif on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seductif op de google maps. Adres en contacten Seductif
Location of Seductif on the google maps. Address and contacts of Seductif

Andere gerelateerde bedrijven als come Seductif Seductif: GARAGE 4X4 EXTR?ME | GARAGE LE SOUVERAIN | BIBLIPAX | Carl & Cars | Van Meeuwen A

Other related companies as Seductif: GARAGE 4X4 EXTR?ME | GARAGE LE SOUVERAIN | BIBLIPAX | Carl & Cars | Van Meeuwen A

Seductif is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seductif, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07987304687. Het bedrijf Seductif bevindt zich op het adres: Avenue de Manhattan 7; 1380; Lasne (Ohain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 635,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Seductif zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seductif is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seductif is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seductif, openstaande posities, locatie van Seductif op de kaart.

Seductif is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seductif, company assigned to the tax number BE07987304687. The company Seductif is located at the address: Avenue de Manhattan 7; 1380; Lasne (Ohain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 635,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Seductif were not found.
The main activity of Seductif is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Seductif is not available. You also can look at reviews of Seductif, open positions, location of Seductif on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seductif, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seductif, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seductif, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seductif, employees, financial statistics.