Scrupless

Contactgegevens Scrupless: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scrupless: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scrupless

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stadenstraat 60; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 20 17 94 (+32-051 20 17 94) 051 20 17 94 (+32-051 20 17 94)

Fax (fax): +32 (53) 761-79-78 +32 (53) 761-79-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scrupless: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scrupless"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scrupless"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scrupless, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scrupless. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scrupless, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scrupless. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scrupless
Products information Scrupless

BTW identificatienummer (tax): BE04727111816
Ondernemingsnummer: 8193023681
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 295,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Scrupless zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scrupless
(Get full report from official database of BE for Scrupless)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scrupless
Addition kinds of activities for Scrupless

233799. Damesschoenen en mantels, jassen en jassen | Women's and misses' suits and coats, nec
355202. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
356902. Brandbestrijding en aanverwante apparatuur | Firefighting and related equipment
07520000. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
44939902. Marine bassins | Marine basins
51940100. Roken tabak | Smoking tobacco
76929900. Lassen reparatie, nec | Welding repair, nec

Werken bij Scrupless: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scrupless: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scrupless. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scrupless. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop - teammember OKay Paal (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als team member bij OKay sta je in voor heel wat taken: rekken aanvullen, kassawerk, de winkel netjes houden, broodjes smeren en koffiekoeken afbakken … heel gevarieerd dus! Klanten zijn je prioriteit. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt en het ‘gezicht‘ van OKay. Je staat altijd voor hen klaar en geeft hen de juiste informatie. Je komt terecht in een leuk en dynamisch team. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan? Dan stel jij manieren voor om die te verbeteren.

 • Houtarbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een houtverwerkingsbedrijf gelegen in een deelgemeente van Diksmuide zijn wij op zoek naar een houtarbeider. Je zorgt voor de afwerking van de houten ramen en deuren. Ook bied je hulp bij het afschilderen van deze ramen en deuren.

 • Customer Service Medewerker | Bouw | Bilzen (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven customer Service medewerker voor een opdracht van 6 maanden met een goede kennis van het Duits! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste customer service medewerker met bij voorkeur een sterke interesse in de bouw. Takenpakket: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; Je beantwoordt technische vragen en brengt potentiële klanten in contact met aannemers; Je staat in voor de volledige orderverwerking; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en communicatieve opvolging van aannemers in verband met offertes, kwaliteit, etc., … Je staat dagelijks in contact met adviseurs en aannemers; Je rapporteert aan het management. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Betonmixerchauffeur (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur

 • Jobstudent (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: IMMO VL

  Type: Vaste Job

  Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

 • Projectingenieur Elektronica (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Experis Belgium

  Type: Vaste Job

  Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een aantrekkelijk, internationaal bedrijf met de hoofdzetel in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een projectingenieur (m/v) binnen de productie van hoogtechnologische, elektronische toepassingen. Description Als Projectingenieur zal je deel uit maken van het team dat de implementatie van nieuwe producten voor zijn rekening neemt. Dit team vormt de strategische schakel tussen de collega's van R&D en de productie-unit zelf. Vanuit deze divisie werk je projectmatig rond de lancering van nieuwe producten, ontwikkel je de scripts, zorg je voor de nodige testprocedures, … Verder analyseer je de doorlooptijden, doe je de nodige kostenberekeningen en beschrijf je de kwaliteitsvereisten voor deze projecten. Je legt corrigerende acties vast, in samenspraak met de productieverantwoordelijke en de kwaliteitsafdeling. Als specialist word je nauw betrokken op de vloer bij de implementatie van deze producten. Vanuit deze rol geef je de operatoren de nodige begeleiding en opleiding op de vloer. Vanuit jouw opleiding én ervaring binnen Elektronica kun je jouw expertise aanwenden en verder ontwikkelen binnen deze organisatie.

 • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: De Bruycker Gerda

  Type: Zelfstandige activiteit

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

 • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

  Regio: NAMUR

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

 • RESERVE schoonmaak regio Ieper 2018 (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Ieper zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Zaalmedewerker (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: DEBOEVERIES

  Type: Flexijob

  Je verwelkomt de klanten. Je neemt bestellingen op en helpt bij het opdienen en afruimen.

 • Bijverdienste Horeca Linkeroever (3d/week) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: QUINTO

  Type: Flexijob

  Voor een prachtig restaurant op Linkeroever met zicht op de Schelde zoeken we een flexi-jobber of student die zich wekelijks kan vrijmaken op woensdag, donderdag en vrijdag om de aanwezige klanten in het restaurant een top bediening te garanderen! Start: 18u Einde: rond 23u Je haalt in de keuken de gedresseerde borden en plaatst deze volgens de etiquetteregels bij de klant op tafel. Je bereidt en serveert koude en warme dranken, bieren, wijn, ... Je ruimt de tafels op een professionele manier af. Kortom, je zorgt ervoor dat de aanwezige gasten niets te kort komen!

Zoek naar antwoorden van Scrupless in sociale netwerken
Look for responds of Scrupless in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scrupless. Laat een reactie achter voor Scrupless. Scrupless bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scrupless. Leave a respond for Scrupless. Scrupless on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scrupless op de google maps. Adres en contacten Scrupless
Location of Scrupless on the google maps. Address and contacts of Scrupless

Andere gerelateerde bedrijven als come Scrupless Scrupless: K.R.C. DE PANNE | REN?E DUSART | F.C. VAUX-BORSET | Wheel Cat BVBA | L. LACROIX

Other related companies as Scrupless: K.R.C. DE PANNE | REN?E DUSART | F.C. VAUX-BORSET | Wheel Cat BVBA | L. LACROIX

Scrupless is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Scrupless, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04727111816. Het bedrijf Scrupless bevindt zich op het adres: Stadenstraat 60; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 295,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Scrupless zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Scrupless is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scrupless is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scrupless, openstaande posities, locatie van Scrupless op de kaart.

Scrupless is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Scrupless, company assigned to the tax number BE04727111816. The company Scrupless is located at the address: Stadenstraat 60; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 295,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Scrupless were not found.
The main activity of Scrupless is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Scrupless is not available. You also can look at reviews of Scrupless, open positions, location of Scrupless on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scrupless, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scrupless, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scrupless, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scrupless, employees, financial statistics.