Scorpio

Contactgegevens Scorpio: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scorpio: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scorpio

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Truweelstraat 19; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 777 34 43 (+32-03 777 34 43) 03 777 34 43 (+32-03 777 34 43)

Fax (fax): +32 (53) 595-79-17 +32 (53) 595-79-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scorpio: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scorpio"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scorpio"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scorpio, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scorpio. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scorpio, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scorpio. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scorpio
Products information Scorpio

BTW identificatienummer (tax): BE03103607177
Ondernemingsnummer: 4179992675
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Scorpio zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scorpio
(Get full report from official database of BE for Scorpio)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scorpio
Addition kinds of activities for Scorpio

514499. Pluimvee- en pluimveeproducten, nec | Poultry and poultry products, nec
20150904. Luncheon vlees, gevogelte | Luncheon meat, poultry
38230411. Elektrolytische geleidbaarheidsinstrumenten, industrieel proces | Electrolytic conductivity instruments, industrial process
51980202. Vlek | Stain
59930000. Tabakswinkels en stands | Tobacco stores and stands
79290108. Musicus | Musician
89990401. Muziek regelen en componeren | Music arranging and composing

Werken bij Scorpio: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scorpio: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scorpio. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scorpio. Looking for open vacancies in other companies

 • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U bent gemotiveerd om te werken! U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. Rijbewijs B is niet noodzakelijk maar wel mooi meegenomen. Het dagelijkse afspreekpunt  is in Izegem aan het magazijn en mag voor u geen probleem zijn. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

 • Elektricien (OPHASSELT)

  Regio: OPHASSELT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

 • Gedreven inpakkers gezocht (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten in regio Gent zijn we op zoek naar gedreven en punctuele inpakkers, die in staat zijn om precies en fijn inpakwerk af te leveren. Het bedrijf is gespecialiseerd in farmaceutische producten, wat betekent dat je terecht komt in een steriele en schone werkomgeving. Concreet zal je verantwoordelijk zijn voor het manueel inpakken van de farmaceutische goederen. Ben je gemotiveerd, wil je graag als inpakker werken, kan je fijn werk afleveren en ben je onmiddellijk beschikbaar? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Huishoudhulp (M/V) Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

  Regio: MUNKZWALM

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Poetshulp regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Destelbergen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

 • telenet techniekers gezocht (Regio Menen-Wevelgem)

  Regio: Regio Menen-Wevelgem

  Bedrijf: TELE-IN COMPANY

  Type: Vaste Job

  We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

 • Psycholo(o)g(e) of orthopedago(o)g(e) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Rosé Sublime

  Type: Zelfstandige activiteit

  DE STROMING – GROEPSPRAKTIJK VOOR PSYCHOTHERAPIE – PSYCHOLOGIE EN ORTHOPEDAGOGIE Wij zoeken een gedreven “oplossingsgerichte” persoon . Persoon heeft een opleiding met ervaring en voldoende kennis van: Individuele psychologische en pedagogische diagnostiek en behandeling Gezinsdiagnostiek, gezinsondersteuning en begeleiding Netwerkondersteuning Er wordt gewerkt onder zelfstandig statuut. Persoon moet minimum 8 uur per week werken. Belangrijk is dat de persoon in team kan werken en mee de groepspraktijk helpt uitbouwen. Wie wil nader kennismaken, bel of mail voor een afspraak Werkadres: Kuurne Info bij Xavier Maes, 0475/343653 en email: [email protected] www.groepspraktijkdestroming.com

 • Schrijnwerker regio Charleroi (Regio Charleroi)

  Regio: Regio Charleroi

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Logopedist (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, drie orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Voor de uitbreiding en verrijking van onze praktijk zijn we op zoek naar een logopedist. Functieomschrijving: - Diagnostiek bij kinderen en jongeren met diverse problematieken: Leesproblemen, spelling, articulatie, rekenenproblemen,... - Zelfstandig begeleiden van de kinderen, jongeren en eventueel hun ouders met een brede waaier aan hulpvragen. - Contacten verzorgen met doorverwijzers. - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand.

 • weekend hulp zaal (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: ALBATROS

  Type: Flexijob

  serveren van klaargemaakte gerechten alsook de dranken inzetten en de tafels terug in orde zetten.

Zoek naar antwoorden van Scorpio in sociale netwerken
Look for responds of Scorpio in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scorpio. Laat een reactie achter voor Scorpio. Scorpio bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scorpio. Leave a respond for Scorpio. Scorpio on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scorpio op de google maps. Adres en contacten Scorpio
Location of Scorpio on the google maps. Address and contacts of Scorpio

Andere gerelateerde bedrijven als come Scorpio Scorpio: NETTOYAGE NEUF A SEC | INTERMARCH? | Hendrix Jozef | ACNS BVBA | SI?GE BYBLOS BANK EUROPE

Other related companies as Scorpio: NETTOYAGE NEUF A SEC | INTERMARCH? | Hendrix Jozef | ACNS BVBA | SI?GE BYBLOS BANK EUROPE

Scorpio is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Scorpio, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03103607177. Het bedrijf Scorpio bevindt zich op het adres: Truweelstraat 19; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 386,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Scorpio zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Scorpio is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scorpio is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scorpio, openstaande posities, locatie van Scorpio op de kaart.

Scorpio is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Scorpio, company assigned to the tax number BE03103607177. The company Scorpio is located at the address: Truweelstraat 19; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 386,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Scorpio were not found.
The main activity of Scorpio is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Scorpio is not available. You also can look at reviews of Scorpio, open positions, location of Scorpio on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scorpio, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scorpio, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scorpio, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scorpio, employees, financial statistics.