Scissors

Contactgegevens Scissors: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scissors: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scissors

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudestraat 4; 2220; Heist-op-den-Berg, België

Telefoon (phone): 015 24 07 12 (+32-015 24 07 12) 015 24 07 12 (+32-015 24 07 12)

Fax (fax): +32 (53) 113-66-99 +32 (53) 113-66-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scissors: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scissors"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scissors"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scissors, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scissors. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scissors, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scissors. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scissors
Products information Scissors

BTW identificatienummer (tax): BE03281311035
Ondernemingsnummer: 2792144775
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 611,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scissors
(Get full report from official database of BE for Scissors)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scissors
Addition kinds of activities for Scissors

229799. Nonwoven stoffen, nec | Nonwoven fabrics, nec
504400. Kantoorartikelen | Office equipment
738902. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services
832299. Individuele en familiale diensten, niet inbegrepen | Individual and family services, nec
20150404. Spel, klein: verwerkt, bevroren | Game, small: processed, frozen
31999906. Embossed lederwaren | Embossed leather goods
35550201. Platen, metaal: graveurs ' | Plates, metal: engravers'
38429910. Gynaecologische benodigdheden en toestellen | Gynecological supplies and appliances
39440603. Treinen en uitrusting, speelgoed: elektrisch en mechanisch | Trains and equipment, toy: electric and mechanical
39520207. Opstellen van materialen | Drafting materials

Werken bij Scissors: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scissors: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scissors. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scissors. Looking for open vacancies in other companies

 • Reachtruckchauffeur M/V snelle opstart! (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar een Reachtruckchauffeur M/V voor onze klant te Opglabbeek. Je werkt in 2 ploegen en kan snel opstarten!

 • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Magazijnier (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  na een training ben je mee verantwoordelijk voor het magazijnbeheer je staat de klanten te woord stelt offertes op en verwerkt deze ook je verwerkt bestellingen en leveringen je regelt verzendingen

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

 • Student Bakkerij (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

 • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

  Regio: GIJVERINKHOVE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

 • Projectleider / Werfleider (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

 • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

 • Calculator bouwsector voor stabiel bedrijf (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als calculator bestudeer je het bestek op vlak van technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je staat er voor in om prijsaanvragen op te maken naar leveranciers en onderaannemers. Je verzorgt de rekenkundige en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers/leveranciers. Je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

 • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: G&A

  Type: Flexijob

  •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

Zoek naar antwoorden van Scissors in sociale netwerken
Look for responds of Scissors in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scissors. Laat een reactie achter voor Scissors. Scissors bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scissors. Leave a respond for Scissors. Scissors on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scissors op de google maps. Adres en contacten Scissors
Location of Scissors on the google maps. Address and contacts of Scissors

Andere gerelateerde bedrijven als come Scissors Scissors: KBC | BUVE-VAN ROY | DE NIEUWE HAARKAPPER | BISHOP TAILORS | FRITERIE AU BAHUT

Other related companies as Scissors: KBC | BUVE-VAN ROY | DE NIEUWE HAARKAPPER | BISHOP TAILORS | FRITERIE AU BAHUT

Scissors is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Scissors, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03281311035. Het bedrijf Scissors bevindt zich op het adres: Oudestraat 4; 2220; Heist-op-den-Berg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 611,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Scissors is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scissors is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scissors, openstaande posities, locatie van Scissors op de kaart.

Scissors is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Scissors, company assigned to the tax number BE03281311035. The company Scissors is located at the address: Oudestraat 4; 2220; Heist-op-den-Berg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 611,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Scissors is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Scissors is not available. You also can look at reviews of Scissors, open positions, location of Scissors on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scissors, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scissors, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scissors, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scissors, employees, financial statistics.