Schrauben

Contactgegevens Schrauben: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schrauben: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schrauben

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rechter Strasse 35; 4770; Amel (Born Zentrum), België

Telefoon (phone): 080 34 08 28 (+32-080 34 08 28) 080 34 08 28 (+32-080 34 08 28)

Fax (fax): +32 (14) 623-77-33 +32 (14) 623-77-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schrauben: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schrauben"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schrauben"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schrauben, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schrauben. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schrauben, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schrauben. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schrauben
Products information Schrauben

BTW identificatienummer (tax): BE05458526611
Ondernemingsnummer: 1979980468
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 757,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Schrauben zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schrauben
(Get full report from official database of BE for Schrauben)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schrauben
Addition kinds of activities for Schrauben

2992. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
331300. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
28699912. Chloroform | Chloroform
36459903. Bureau lampen | Desk lamps
39150102. Juwelagers, synthetisch | Jewel bearings, synthetic
50849907. Krachtcentrale machines | Power plant machinery
50880200. Combatvoertuigen | Combat vehicles
80999901. Kinderopvangkliniek | Childbirth preparation clinic
82449901. Business College of School | Business college or school
87330201. Archeologische expedities | Archeological expeditions

Werken bij Schrauben: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schrauben: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schrauben. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schrauben. Looking for open vacancies in other companies

 • Draaier - frezer (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is gespecialiseerd in het spuitgieten van technische onderdelen in plastic, composieten en metalen. Zij zijn dringend op zoek naar een draaier frezer! Verantwoordelijk voor het instellen (regelen en programmeren) van ons machinepark nabewerking kunststofonderdelen. cnc draaibanken en cnc freesmachine Nabewerken van kleine series kunststof stukken. Afwisselend werk door kleine series, naast instellen, ook zelf machines bedienen Afregelen van diverse andere bewerkingsmachines in het atelier spuitgieten (vooral conventionele boor en freesmachines.) Verwacht: Gemotiveerd persoon met technisch doorzicht en goed organisatievermogen van eigen werkpost.

 • Elektricien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

 • POLYVALENTE WINKELBEDIENDE VOOR AFDELING GROENTEN & FRUIT (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken iemand die graag in de voeding en in de verkoop wil werken! Voor onze supermarkt regio Groot Eeklo zoeken wij iemand die graag polyvalent wil werken. U krijgt een job met veel variatie!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: PUUUR BILZEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: YOUR FREETIME

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: PROXY DELHAIZE

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

 • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: X-Care

  Type: Vaste Job

  Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

 • Project Manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

 • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

 • Busbegeleider (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: MPI vh gemeenschapsonderwijs

  Type: Werfreserve

  Begeleiding op de bus van leerlingen uit buitengewoon onderwijs.

 • kelner gelegenheidswerker/ Flexi-job (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: MAGNUS feestzaal

  Type: Flexijob

  Om ons vast team aan te vullen zijn wij opzoek naar kelners ( gelegenheidswerkers: Flexi jobs) met horeca ervaring. Zowel in de week als in het weekend kunnen wij u inzetten op kleine en grote feesten of events. Nederlandstalig zijn is een vereiste. Bent u ordelijk, steeds op tijd en een aangenaam persoon om in groep samen te werken, dan zouden wij u graag in ons team. Stuur vandaag nog een email en dan nemen we contact met u op. Ervaring in de traiteurswereld is van belang.

Zoek naar antwoorden van Schrauben in sociale netwerken
Look for responds of Schrauben in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schrauben. Laat een reactie achter voor Schrauben. Schrauben bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schrauben. Leave a respond for Schrauben. Schrauben on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schrauben op de google maps. Adres en contacten Schrauben
Location of Schrauben on the google maps. Address and contacts of Schrauben

Andere gerelateerde bedrijven als come Schrauben Schrauben: BFL-Videovision VZW | Leaerts Steven | DE VRIJE VLUCHT | Roscam Ann | MUTSAERTS A. & CO

Other related companies as Schrauben: BFL-Videovision VZW | Leaerts Steven | DE VRIJE VLUCHT | Roscam Ann | MUTSAERTS A. & CO

Schrauben is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schrauben, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05458526611. Het bedrijf Schrauben bevindt zich op het adres: Rechter Strasse 35; 4770; Amel (Born Zentrum). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 757,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Schrauben zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schrauben is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schrauben is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schrauben, openstaande posities, locatie van Schrauben op de kaart.

Schrauben is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schrauben, company assigned to the tax number BE05458526611. The company Schrauben is located at the address: Rechter Strasse 35; 4770; Amel (Born Zentrum). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 757,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Schrauben were not found.
The main activity of Schrauben is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Schrauben is not available. You also can look at reviews of Schrauben, open positions, location of Schrauben on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schrauben, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schrauben, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schrauben, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schrauben, employees, financial statistics.