Schoonheydt

Contactgegevens Schoonheydt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schoonheydt: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schoonheydt

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Deuzeldlaan 135; 2900; Schoten, België

Telefoon (phone): 03 646 69 80 (+32-03 646 69 80) 03 646 69 80 (+32-03 646 69 80)

Fax (fax): +32 (12) 741-29-72 +32 (12) 741-29-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schoonheydt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schoonheydt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schoonheydt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schoonheydt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schoonheydt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schoonheydt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schoonheydt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schoonheydt
Products information Schoonheydt

BTW identificatienummer (tax): BE03081085205
Ondernemingsnummer: 5983398437
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 865,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Schoonheydt zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schoonheydt
(Get full report from official database of BE for Schoonheydt)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schoonheydt
Addition kinds of activities for Schoonheydt

14990306. Selenietwinning | Selenite mining
22111112. Ratine, katoen | Ratine, cotton
25119909. Wat niet planken: hout | Whatnot shelves: wood
37110302. Personeelsdragers (motorvoertuigen), assemblage van | Personnel carriers (motor vehicles), assembly of
38610302. Camera's, microfilm | Cameras, microfilm
39140107. Zilversmeden | Silversmithing
73890104. Lesbureau | Lecture bureau

Werken bij Schoonheydt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schoonheydt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schoonheydt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schoonheydt. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen in regio Bree, zijn we op zoek naar een ervaren elektricien (particulier/industrieel). Een minimum ervaring is vereist !

 • Procurement Assistant (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

 • Lasser (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf die betonnen prefab-elementen en produceert, zijn wij op zoek naar een lasser die zal werken in Oudenaarde. Je zal aan de hand van een technische tekening voor het lassen van de korven.

 • Poetshulp Baal (BAAL)

  Regio: BAAL

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Veldegem (VELDEGEM)

  Regio: VELDEGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Uren en dagen zijn vrij te kiezen. Er is mogelijkheid om 3 of 4 dagen te werken of enkel voor- of namiddag.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Schriek - uitstekend betaald (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

 • Jobstudent weekdagen - horeca ZOO Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  Je wordt als student ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Bakken van frietjes, smoutebollen,... Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

 • Jobstudent slagerij weekend M/V (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste op zaterdag en zondagvoormiddag? Wij zijn op zoek naar een student om in een slagerij te Deinze bij te springen. Je staat voornamelijk in voor het bedienen van de klanten en het afrekenen aan de kassa.

 • Jobstudent kwaliteitscontroleur (m/v) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Let's Work zoekt een jobstudent kwaliteitscontroleur voor een voedingsbedrijf in regio Harelbeke. Je werkt 3 volle weken telkens in de voormiddag of namiddagploeg.

 • BAKKERSHULP (weekendwerk) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BAKKERIJ OPSINJOOR

  Type: Studentenjob

  Je helpt de bakker bij het afwerken van koffiekoeken, patisserie en bij het verpakken van sandwiches. Je werkt tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag. Je begint rond middernacht te werken tot ongeveer 6 uur 's morgens.

 • Elektricien (TESTELT)

  Regio: TESTELT

  Bedrijf: EWB TECHNICS

  Type: Werfreserve

  Je installeert alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen: verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlefonie, catv, databekabeling) en voeding van apparaten. Je werkt zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven in muren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmaterialen. Je trekt draad of kabel. Je sluit de stopcontacten, schakelaars, verlichting, ... aan en zorgt voor de in bedrijfneming. Je lost storingen op. Je kan plan lezen.

Zoek naar antwoorden van Schoonheydt in sociale netwerken
Look for responds of Schoonheydt in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schoonheydt. Laat een reactie achter voor Schoonheydt. Schoonheydt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schoonheydt. Leave a respond for Schoonheydt. Schoonheydt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schoonheydt op de google maps. Adres en contacten Schoonheydt
Location of Schoonheydt on the google maps. Address and contacts of Schoonheydt

Andere gerelateerde bedrijven als come Schoonheydt Schoonheydt: LEBECQUE C. | PHILWOOD | Coordination Indépendante de Soins et Services à Domicile | ROBERT VAN DOREN | Du Pont Axel

Other related companies as Schoonheydt: LEBECQUE C. | PHILWOOD | Coordination Indépendante de Soins et Services à Domicile | ROBERT VAN DOREN | Du Pont Axel

Schoonheydt is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schoonheydt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03081085205. Het bedrijf Schoonheydt bevindt zich op het adres: Deuzeldlaan 135; 2900; Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 865,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Schoonheydt zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schoonheydt is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schoonheydt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schoonheydt, openstaande posities, locatie van Schoonheydt op de kaart.

Schoonheydt is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schoonheydt, company assigned to the tax number BE03081085205. The company Schoonheydt is located at the address: Deuzeldlaan 135; 2900; Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 865,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Schoonheydt were not found.
The main activity of Schoonheydt is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Schoonheydt is not available. You also can look at reviews of Schoonheydt, open positions, location of Schoonheydt on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schoonheydt, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schoonheydt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schoonheydt, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schoonheydt, employees, financial statistics.