Scheuren-Lenges C

Contactgegevens Scheuren-Lenges C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scheuren-Lenges C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scheuren-Lenges C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maldingen 68; 4791; Burg-Reuland (Thommen), België

Telefoon (phone): 080 22 93 12 (+32-080 22 93 12) 080 22 93 12 (+32-080 22 93 12)

Fax (fax): +32 (59) 430-92-62 +32 (59) 430-92-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scheuren-Lenges C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scheuren-Lenges C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scheuren-Lenges C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scheuren-Lenges C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scheuren-Lenges C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scheuren-Lenges C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scheuren-Lenges C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scheuren-Lenges C
Products information Scheuren-Lenges C

BTW identificatienummer (tax): BE01379852294
Ondernemingsnummer: 6986999511
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 206,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Scheuren-Lenges C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scheuren-Lenges C
(Get full report from official database of BE for Scheuren-Lenges C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scheuren-Lenges C
Addition kinds of activities for Scheuren-Lenges C

3354. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
22990201. Akoestische velden | Acoustic felts
32610100. Badkamer accessoires / toebehoren, glanzend china of aardewerk | Bathroom accessories/fittings, vitreous china or earthenware
32720501. Areaways, keldervenster: beton | Areaways, basement window: concrete
35869900. Meting en afgifte van pompen, anders | Measuring and dispensing pumps, nec
50851000. Pakken en afdichtingen | Gaskets and seals

Werken bij Scheuren-Lenges C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scheuren-Lenges C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scheuren-Lenges C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scheuren-Lenges C. Looking for open vacancies in other companies

 • Colorist / inktmaker (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in grondbekleding, zijn we op zoek naar een inktmaker. Je doseert de inkt en mengt de inkt. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende basiskleuren en heb je een aantal voorbereidende taken. Tot slot voer je correcties uit aan de machine.

 • TORENKRAANBESTUURDER/MONTAGEKRAAN (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AGO CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant uit Eeklo zijn we op zoek naar een torenkraanbestuurder/montagekraan machinist. Het bedrijf is gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken.

 • Grondwerker (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gespecialiseerd in grondwerker zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. Als grondwerker sta je in voor het uitvoeren van allerhande wegeniswerken, het plaatsen van bewapening, bekisten en het plaatsen van funderingen.

 • Elektricien (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt als electricien (monteur) op grotere projecten (scholen, appartementen, ... ) in de regio Kempen, Limburg en Vl. Brabant. Je vertrekt iedere ochtend uit Landen!

 • DTP-Operator (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: t-groep NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

 • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Kieldrecht/Verrebroek/Kallo (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

 • Jobstudent mechanica (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

 • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 provincie Oost-Vlaanderen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Oost-Vlaanderen.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

 • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: NIMO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

 • Business & ICT Consulting - Analyst with Technical Background (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are actively looking for an Analyst with technical background.      Mission As analyst you will be working on the further evolution of supply chain related applications as well as propagating the solution within the group Knowledge of supply chain and the production steps within the steelmaking process are added values You are able to capture new needs / functionality through documentation, legacy applications and/or interaction with the client / business To capture all this in a detailed document, analyze it and be able to translate this into user-stories You are the contact for business and able to supply new IT solutions supporting and/or optimizing the business processes You have a general knowledge of a wide range of technologies and methodologies. In a first phase this will be concentrated around : C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio, ... You can inspire developers and make the team work optimally Over time you will be able to lead projects and decide on the correct priorities You know the principles of the Agile / Scrum methodology It is possible you will be a member of a "guard-duty" team   Profile You are an analyst with a pragmatic approach You see yourself functioning in an industrial environment You are up-to-date concerning the new trends in software development and are eager to continuously widen your competences You are receptive for new knowledge and ideas, even outside your knowledge-domain You are able to think creatively and out-of-the box while providing solutions You are stress resistent You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams Experience: Intermediate Languages: Dutch and your English is at a professional level (proficiency in reading, writing and speaking) Requested technical skills: C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio... Desired: You know the principles of the Agile / Scrum methodology   Start mission, duration November 2018, long mission  Location Gent, Zelzate

Zoek naar antwoorden van Scheuren-Lenges C in sociale netwerken
Look for responds of Scheuren-Lenges C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scheuren-Lenges C. Laat een reactie achter voor Scheuren-Lenges C. Scheuren-Lenges C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scheuren-Lenges C. Leave a respond for Scheuren-Lenges C. Scheuren-Lenges C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scheuren-Lenges C op de google maps. Adres en contacten Scheuren-Lenges C
Location of Scheuren-Lenges C on the google maps. Address and contacts of Scheuren-Lenges C

Andere gerelateerde bedrijven als come Scheuren-Lenges C Scheuren-Lenges C: FORTIS | TUTTI?S CHICKEN HOUSE | Dujardin Guido & Carine | ?T PRIMEURTJE | Torres Recio A

Other related companies as Scheuren-Lenges C: FORTIS | TUTTI?S CHICKEN HOUSE | Dujardin Guido & Carine | ?T PRIMEURTJE | Torres Recio A

Scheuren-Lenges C is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Scheuren-Lenges C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01379852294. Het bedrijf Scheuren-Lenges C bevindt zich op het adres: Maldingen 68; 4791; Burg-Reuland (Thommen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 206,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Scheuren-Lenges C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Scheuren-Lenges C is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scheuren-Lenges C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scheuren-Lenges C, openstaande posities, locatie van Scheuren-Lenges C op de kaart.

Scheuren-Lenges C is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Scheuren-Lenges C, company assigned to the tax number BE01379852294. The company Scheuren-Lenges C is located at the address: Maldingen 68; 4791; Burg-Reuland (Thommen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 206,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Scheuren-Lenges C were not found.
The main activity of Scheuren-Lenges C is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Scheuren-Lenges C is not available. You also can look at reviews of Scheuren-Lenges C, open positions, location of Scheuren-Lenges C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scheuren-Lenges C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scheuren-Lenges C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scheuren-Lenges C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scheuren-Lenges C, employees, financial statistics.