Scandic Hair

Contactgegevens Scandic Hair: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scandic Hair: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scandic Hair

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue d'Auderghem 165; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 644 24 10 (+32-02 644 24 10) 02 644 24 10 (+32-02 644 24 10)

Fax (fax): +32 (61) 864-40-87 +32 (61) 864-40-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scandic Hair: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scandic Hair"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scandic Hair"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scandic Hair, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scandic Hair. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scandic Hair, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scandic Hair. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scandic Hair
Products information Scandic Hair

BTW identificatienummer (tax): BE07311096191
Ondernemingsnummer: 3675445556
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 600,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Scandic Hair zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scandic Hair
(Get full report from official database of BE for Scandic Hair)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scandic Hair
Addition kinds of activities for Scandic Hair

016102. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
738200. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services
20629904. Inverteer rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Invert cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
30890614. Vulkanische vezelplaten, lakens, staven of buizen | Vulcanized fiber plates, sheets, rods, or tubes
32649904. Knoppen, porselein | Knobs, porcelain
35679900. Industriële ovens en ovens, nec | Industrial furnaces and ovens, nec

Werken bij Scandic Hair: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scandic Hair: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scandic Hair. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scandic Hair. Looking for open vacancies in other companies

 • Veldmedewerker rijbewijs G (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een veldmedewerker die in het bezit is van een rijbewijs G (tractor) en een fytolicentie.

 • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

 • Chaufeur C dagritten (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transportfirma in Diepenbeek zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Je krijgt een vaste regio toegewezen met als doel een goede klantenrelatie op te bouwen. Je staat in voor het vervoer van goederen naar Antwerpen vanuit Genk. Je belevert zelfstandig de goederen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

 • Plaatbekleder tankwagens/Bestuurder Kalmar heftruck (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen. Daarnaast bestuurt U ook de Kalmar heftruck voor het verplaatsen, stapelen, op vrachtwagen plaatsen van tankcontainers.

 • Shift Technieker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: AGO JOBS & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

 • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

 • Schriftelijke Customer Care Medewerker voor Colruyt Mechelen/Brussel (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Studentenjob

  Als schriftelijke klantenservice medewerker heb jij dagelijks e-mailverkeer met klanten. Jij beantwoordt de vragen van de klanten. Geen dag is hetzelfde met al die verschillende vragen die bij jou terecht komen. Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling behandel jij de klant op een vriendelijke en professionele manier. Plaats van tewerkstelling Mechelen of Brussel.

 • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

 • Jobstudent schoonmaak 12 september - 13 euro/uur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People

  Type: Studentenjob

  Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op woensdag 12 september. Er wordt om 6 u afgesproken aan de Decathlon - Bpark Brugge. Je wordt opgepikt door een vaste medewerker, waarna jullie verschillende bedrijven regio groot Brugge gaan schoonmaken. Na jouw werkdag word je terug afgezet aan de Decathlon.

 • Baliemedewerker Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

 • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

  Type: Vaste Job

  Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

 • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: BDS

  Type: Vaste Job

  Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

Zoek naar antwoorden van Scandic Hair in sociale netwerken
Look for responds of Scandic Hair in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scandic Hair. Laat een reactie achter voor Scandic Hair. Scandic Hair bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scandic Hair. Leave a respond for Scandic Hair. Scandic Hair on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scandic Hair op de google maps. Adres en contacten Scandic Hair
Location of Scandic Hair on the google maps. Address and contacts of Scandic Hair

Andere gerelateerde bedrijven als come Scandic Hair Scandic Hair: COIFFURE ALAIN | HAIRCLUB DIRK DE WITTE | KRANKENKASSE C.A.A.M.I. | KASTEEL HET BLAUWHUIS | MARC DUMEEZ

Other related companies as Scandic Hair: COIFFURE ALAIN | HAIRCLUB DIRK DE WITTE | KRANKENKASSE C.A.A.M.I. | KASTEEL HET BLAUWHUIS | MARC DUMEEZ

Scandic Hair is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Scandic Hair, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07311096191. Het bedrijf Scandic Hair bevindt zich op het adres: Avenue d'Auderghem 165; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 600,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Scandic Hair zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Scandic Hair is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scandic Hair is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scandic Hair, openstaande posities, locatie van Scandic Hair op de kaart.

Scandic Hair is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Scandic Hair, company assigned to the tax number BE07311096191. The company Scandic Hair is located at the address: Avenue d'Auderghem 165; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 600,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Scandic Hair were not found.
The main activity of Scandic Hair is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Scandic Hair is not available. You also can look at reviews of Scandic Hair, open positions, location of Scandic Hair on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scandic Hair, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scandic Hair, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scandic Hair, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scandic Hair, employees, financial statistics.