SB Coiffure

Contactgegevens SB Coiffure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SB Coiffure: address, phone, fax, email, website, opening hours

SB Coiffure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Brisée 273A; 7020; Mons (Maisières), België

Telefoon (phone): 065 73 18 30 (+32-065 73 18 30) 065 73 18 30 (+32-065 73 18 30)

Fax (fax): +32 (53) 369-13-36 +32 (53) 369-13-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SB Coiffure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SB Coiffure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SB Coiffure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SB Coiffure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SB Coiffure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SB Coiffure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SB Coiffure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SB Coiffure
Products information SB Coiffure

BTW identificatienummer (tax): BE02416412353
Ondernemingsnummer: 2132690429
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 585,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in SB Coiffure zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SB Coiffure
(Get full report from official database of BE for SB Coiffure)

Aanvulling soorten activiteiten voor SB Coiffure
Addition kinds of activities for SB Coiffure

3612. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
395300. Markeringsapparaten | Marking devices
09129905. Makreel, vangen van | Mackerel, catching of
34239905. Tapijtlagen 'handgereedschap | Carpet layers' hand tools
76990403. Riool schoonmaak en rodding | Sewer cleaning and rodding
84220103. Zoologische tuin, niet-commercieel | Zoological garden, noncommercial
87480203. Industriële ontwikkelingsplanning | Industrial development planning

Werken bij SB Coiffure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SB Coiffure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SB Coiffure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SB Coiffure. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende boekhouding Brucargo (6 maand) (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je krijgt onder meer volgende taken: - Boeking van banken - Afronding van het kasstroomoverzicht - Beheer kleine contanten en kleine kassa - Aankoopfacturen (kosten van verkopen) scannen en boeken - Boeking van andere inkoopfacturen - Voorbereiding betalingen (incl. Urgenties) - Boeken van verkoopfacturen - Follow-up van eventuele herinneringsleveranciers - Voorbereiding incasso / debiteurenbeheer - Voorbereiding boeking van de kosten - Voorbereidingsrapporten zoals: o Inventory o Vaste activa - Voorbereiding BTW-aangifte - Voorbereiding salarisadministratie - Voorbereiding afsluiting van de maand -…

 • Administratief bediende orders Erembodegem - tijdelijk (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar 4 tijdelijke administratief ondersteunende medewerkers. Je zal het orderteam administratief versterken, je controleert de orders, put ze ook in en voert algemene administratieve taken uit.

 • Schilder (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken dringend een gedreven schilder/decorateur. Onze klant is actief in de interieurinrichting dit zowel in woningen, kantoren, horeca en openbare ruimtes. Om het team te versterken zoeken wij een schilder met een grote passie voor het vak.

 • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

 • Chauffeur C/CE (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kipperchauffeur ken je de knepen van het vak. Je rijdt tussen Kortrijk Antwerpen en Brussel. Je start en stopt in Aalter. De werkuren zijn vastgesteld van 6u00 tot 17u00. Je staat in voor het vervoeren van puin grond zand en steen. Verder ben je flexibel inzetbaar en kun je ook overweg met een dieptelader en/of een betonmixer.

 • Chauffeur CE container wagen met haaksysteem (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur CE sta je in voor het afzetten van lege containers en ophalen van volle containers bij verschillende klanten. De volle containers breng je naar het depot waar deze geledigd worden en waarna u opnieuw naar de volgende klant vertrekt. U weet perfect hoe u met het haaksysteem werkt om de containers af te zetten. U kan kan met trekker oplegger rijden. U vertrekt steeds tussen 4u en 6 u 's morgens afhankelijk van uw klanten en de regio waar u naar toe moet. Per dag werkt u tussen de 9u en 11u.

 • Exclusieve huismanager (M/V) te Dilsen-Stokkem, 12 uur per week (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Dilsen-Stokkem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Ze hebben 4 kleine kinderen en hulp in de ochtendspits is meer dan welkom. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP REGIO Grobbendonk M/V (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Moerbeke-Waas (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Godveerdegem (GODVEERDEGEM)

  Regio: GODVEERDEGEM

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Student Onthaalbediende/receptionist(e) kerstvakantie 2018 (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent onthaalbediende/receptionist(e) te Lochristi: sta je in voor het onthaal van klanten/bezoekers ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie voer je administratieve taken uit.

 • thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: THUISVERPLEGING POORTMANS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werkgebied: Heist-op-den-Berg Bezit van eigen wagen Bezit van diploma verpleegkundige Zelfstandige werken op zelfstandige basis

Zoek naar antwoorden van SB Coiffure in sociale netwerken
Look for responds of SB Coiffure in social networks

Lees alle opmerkingen voor SB Coiffure. Laat een reactie achter voor SB Coiffure. SB Coiffure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SB Coiffure. Leave a respond for SB Coiffure. SB Coiffure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SB Coiffure op de google maps. Adres en contacten SB Coiffure
Location of SB Coiffure on the google maps. Address and contacts of SB Coiffure

Andere gerelateerde bedrijven als come SB Coiffure SB Coiffure: STUDIO KONTRAST | TEVELO | JOHAN SALOMON | OKINAWA GELUWE | SPILLEMAECKERS

Other related companies as SB Coiffure: STUDIO KONTRAST | TEVELO | JOHAN SALOMON | OKINAWA GELUWE | SPILLEMAECKERS

SB Coiffure is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SB Coiffure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02416412353. Het bedrijf SB Coiffure bevindt zich op het adres: Rue Brisée 273A; 7020; Mons (Maisières). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 585,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in SB Coiffure zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SB Coiffure is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SB Coiffure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SB Coiffure, openstaande posities, locatie van SB Coiffure op de kaart.

SB Coiffure is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is SB Coiffure, company assigned to the tax number BE02416412353. The company SB Coiffure is located at the address: Rue Brisée 273A; 7020; Mons (Maisières). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 585,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in SB Coiffure were not found.
The main activity of SB Coiffure is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SB Coiffure is not available. You also can look at reviews of SB Coiffure, open positions, location of SB Coiffure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SB Coiffure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SB Coiffure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SB Coiffure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SB Coiffure, employees, financial statistics.