SAUSSU J

Contactgegevens SAUSSU J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAUSSU J: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAUSSU J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Fernand Neuray 12; 6740; Etalle, België

Telefoon (phone): 063 45 55 55 (+32-063 45 55 55) 063 45 55 55 (+32-063 45 55 55)

Fax (fax): +32 (57) 870-97-52 +32 (57) 870-97-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAUSSU J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAUSSU J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAUSSU J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAUSSU J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAUSSU J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAUSSU J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAUSSU J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAUSSU J
Products information SAUSSU J

BTW identificatienummer (tax): BE01035705566
Ondernemingsnummer: 4360992431
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 317,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in SAUSSU J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAUSSU J
(Get full report from official database of BE for SAUSSU J)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAUSSU J
Addition kinds of activities for SAUSSU J

5331. Variety winkels | Variety stores
514300. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned
23290201. Jassen (geoliede stof, leren leren, enz.): Mannen en jongens ' | Coats (oiled fabric, leatherette, etc.): men's and boys'
36340109. Verwarmers, tape | Heaters, tape
36619901. Carrier apparatuur, telefoon of telegraaf | Carrier equipment, telephone or telegraph
58120113. Spaans restaurant | Spanish restaurant
76990504. Industriële machines en apparatuur reparatie | Industrial machinery and equipment repair

Werken bij SAUSSU J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAUSSU J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAUSSU J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAUSSU J. Looking for open vacancies in other companies

 • Koeltechnicus (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

 • Hef-en reachtruckbestuurder in dagdienst (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staan in voor het laden en lossen van de vracht Je bent verantwoordelijk voor de input en de output van de goederen Je voorziet de ingepakte artikelen van stickers Je boekt alles in via een computer systeem Je geeft instructies aan je team van 2 mensen Je plaatst de goederen in de diepvries met de reachtruck Je werkt nauw samen met de productiemanager Je sorteert de goederen op de juiste manier en op de juiste plaats Je wikkelt de goederen in folie met de wikkelmachine

 • DRINGENDE POETSHULP TE MERELBEKE (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Merelbeke. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

 • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

  Regio: MARIEKERKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Studentenjob

  Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

 • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

 • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: 2 DEVELOP U

  Type: Zelfstandige activiteit

  2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

 • Medewerkers Paramedisch centrum (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,...

 • ITS Group Benelux - System Engineer XenApp / XenDesktop (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Context             Citrix Infrastructure: XenApp 6.5, XenDesktop 7.14, Citrix Receiver configurations, Citrix Storefront, Citrix NetScaler Gateways, PVS, License server Windows Remote Desktop Services Infrastructure: RDS Gateways, RDS session hosts Design, Life cycle management, Patch management, capacity management of Citrix and Windows RDS platforms 2nd and 3rd level support (for Citrix and RDS platforms) 2nd level support for Windows Servers Pro-active monitoring Application Packaging for all Windows Platforms        Function  Description      Design and implement the Citrix infrastructure and Remote Desktop Services Integration of this infrastructure in the remote access solution Write technical documentation to support the design Ensure 3rd level support (advanced troubleshooting) related to the products you manage Provide consultancy on projects Capacity Management of the infrastructure Set-up and follow-up of the monitoring of the infrastructure Deliver operational handbooks, disaster recovery handbooks        Profile Team player Quick self-starter, pro-active attitude, Good Communication and Influencing skills; Good analytical and synthesis skills; Autonomy, commitment and perseverance Ability to work in a dynamic and multi-cultural environment Flexible, accurate & control minded. Customer-orientation Proven experience with the Citrix and RDS technologies in large environments Mandatory: Expert knowledge of Citrix (XenApp, XenDesktop, NetScaler Access GateWay, Storefront, License servers, PVS) and RDS Products (RDS GateWay, RDS session hosts, License server) Good knowledge of the Windows operating system Knowledge of Hypervisors: Hyper-V Integration of the Citrix client within different platforms: Windows (all versions), Apple (Mac),... Knowledge of PowerShell scripting Basic Networking knowledge (Proxy, routing, local Firewalls, Firewalls) Knowledge of remote access solutions like Juniper Knowledge of SCOM Knowledge of client operating systems (Windows, Mac OS X, ...)

 • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

  Type: Flexijob

  Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van SAUSSU J in sociale netwerken
Look for responds of SAUSSU J in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAUSSU J. Laat een reactie achter voor SAUSSU J. SAUSSU J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAUSSU J. Leave a respond for SAUSSU J. SAUSSU J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAUSSU J op de google maps. Adres en contacten SAUSSU J
Location of SAUSSU J on the google maps. Address and contacts of SAUSSU J

Andere gerelateerde bedrijven als come SAUSSU J SAUSSU J: Vlieghe | A.J.I. | FRERES M (DO) | IVAN HAECK | THEODOOR ROEFS

Other related companies as SAUSSU J: Vlieghe | A.J.I. | FRERES M (DO) | IVAN HAECK | THEODOOR ROEFS

SAUSSU J is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAUSSU J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01035705566. Het bedrijf SAUSSU J bevindt zich op het adres: Rue Fernand Neuray 12; 6740; Etalle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 317,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in SAUSSU J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAUSSU J is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAUSSU J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAUSSU J, openstaande posities, locatie van SAUSSU J op de kaart.

SAUSSU J is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAUSSU J, company assigned to the tax number BE01035705566. The company SAUSSU J is located at the address: Rue Fernand Neuray 12; 6740; Etalle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 317,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in SAUSSU J were not found.
The main activity of SAUSSU J is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SAUSSU J is not available. You also can look at reviews of SAUSSU J, open positions, location of SAUSSU J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAUSSU J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAUSSU J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAUSSU J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAUSSU J, employees, financial statistics.