Sas J

Contactgegevens Sas J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sas J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sas J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tielenbaan 33; 2275; Lille, België

Telefoon (phone): 014 88 00 88 (+32-014 88 00 88) 014 88 00 88 (+32-014 88 00 88)

Fax (fax): +32 (61) 712-16-23 +32 (61) 712-16-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sas J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sas J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sas J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sas J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sas J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sas J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sas J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sas J
Products information Sas J

BTW identificatienummer (tax): BE01331237792
Ondernemingsnummer: 2428497314
Hoofdstad (capital): 819,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 439,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Sas J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sas J
(Get full report from official database of BE for Sas J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sas J
Addition kinds of activities for Sas J

7941. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters
172103. Industrieel schilderij | Industrial painting
24930101. Bouwbord, behalve gips, NSK | Building board, except gypsum, nsk
28359909. Microbiologie en virologie diagnostische producten | Microbiology and virology diagnostic products
34420301. Schermdeuren, metaal | Screen doors, metal

Werken bij Sas J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sas J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sas J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sas J. Looking for open vacancies in other companies

 • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

 • Winkelbediende met kennis elektronica (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je technisch aangelegd en heb je kennis van elektronica? Sta je graag in de verkoop en is klanten adviseren je passie? We zijn op zoek naar een enthousiast persoon, die naast verkoop ook mee instaat voor de installatie en onderhoud van machines (grasrobotten) De installatie en onderhoud van de machines gebeurt op verplaatsing bij de klanten in de tuin. Het is dus voor jou geen probleem om je handen vuil te maken en ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Een greep uit je taken: - de klant adviseren bij de aankoop van een machine en alle administratieve handelingen uitvoeren - winkel aanvullen + orderlijk houden - mailverkeer opvolgen, bestellingen opvolgen en klanten contacteren - Geen schrik om ook de handen uit de mouwen te steken en zich vuil te maken (NIEUWE tuinmachines monteren + voorzien van brandstof – machines van klant mee uit de wagen nemen voor herstelling + herstelde terug in de wagen zetten)

 • Lasser (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

 • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een nationaal verspreid familiebedrijf, is Vivaldis op zoek naar een Toonbankverkoper.  Als algemeen aanspreekpunt voor de klanten, ben jij verantwoordelijk voor: Advies verstrekken over het diverse aanbod machines Huurcontracten en offertes opstellen Telefonie en mailverkeer Afrekenen van de huurcontracten Opnemen van telefoon voor productinformatie

 • Machinist (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Genk is op zoek naar een bandenkraanmachinist. Dit bedrijf is gespecialiseerd in wegenbouw, grondwerken, rioleringswerken.

 • assemblage medewerker m/v (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij graag aan de slag als technieker mechanische en/of elektrische assemblage M/V regio Zellik? Bekijk dan zeker onderstaande vacature en kom te weten welke taken je zullen toegewezen worden, over welke capaciteiten je dient te beschikken en wat het aanbod is. Jobomschrijving: Mechanische assemblage van machine onderdelen of assemblage van elektrische componenten volgens technische tekeningen en schema's Reparatie van specifieke apparatuur Je maakt een complete set-up van nieuwe appartuur of gebruikte uitrustingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Begrijpen van de verschillende machine functies en de verschillende ontwerpen. Je maakt gebruik van Engelse meeteenheden of metrische meetsystemen.

 • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: AMBY

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Jobstudent klusjesman/klusjesvrouw - Assistentie bij verbouwing (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KOMBINET

  Type: Studentenjob

  Jobstudent gezocht om te assisteren bij het uitvoeren van allerhande renovatie- en interieurwerken.

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

 • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

Zoek naar antwoorden van Sas J in sociale netwerken
Look for responds of Sas J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sas J. Laat een reactie achter voor Sas J. Sas J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sas J. Leave a respond for Sas J. Sas J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sas J op de google maps. Adres en contacten Sas J
Location of Sas J on the google maps. Address and contacts of Sas J

Andere gerelateerde bedrijven als come Sas J Sas J: BOKSSCHOOL STOKKEM | MARIE-LOUISE DATH | FA. POLYFORM | J. MAISON | EUROTECHNOX

Other related companies as Sas J: BOKSSCHOOL STOKKEM | MARIE-LOUISE DATH | FA. POLYFORM | J. MAISON | EUROTECHNOX

Sas J is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sas J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01331237792. Het bedrijf Sas J bevindt zich op het adres: Tielenbaan 33; 2275; Lille. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 819,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 439,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Sas J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sas J is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sas J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sas J, openstaande posities, locatie van Sas J op de kaart.

Sas J is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sas J, company assigned to the tax number BE01331237792. The company Sas J is located at the address: Tielenbaan 33; 2275; Lille. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 819,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 439,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Sas J were not found.
The main activity of Sas J is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sas J is not available. You also can look at reviews of Sas J, open positions, location of Sas J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sas J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sas J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sas J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sas J, employees, financial statistics.