Sarina

Contactgegevens Sarina: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sarina: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sarina

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Verkenstraat 31; 9190; Stekene, België

Telefoon (phone): 03 779 74 90 (+32-03 779 74 90) 03 779 74 90 (+32-03 779 74 90)

Fax (fax): +32 (82) 409-68-61 +32 (82) 409-68-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sarina: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sarina"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sarina"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sarina, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sarina. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sarina, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sarina. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sarina
Products information Sarina

BTW identificatienummer (tax): BE03893249511
Ondernemingsnummer: 5816680908
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 410,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Sarina zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sarina
(Get full report from official database of BE for Sarina)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sarina
Addition kinds of activities for Sarina

20150205. Eenden, verwerkt: bevroren | Ducks, processed: frozen
28160102. Blanc fixe (bariumsulfaat) | Blanc fixe (barium sulfate)
39999934. Schoenpatronen | Shoe patterns
57190602. Afbeeldingen, muur | Pictures, wall
89990304. Kranten kolom schrijven | Newspaper column writing
91110403. Uitvoerende kantoren, provincie overheid | Executive offices, county government

Werken bij Sarina: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sarina: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sarina. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sarina. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk CNC-operator voor oktober (M/V) (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - instellen en bedienen van de CNC-machine - aanvullen van grondstoffen - afgewerkte producten klaarleggen voor montage

 • Schrijnwerker plaatser (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  PLAATSER VEILIGHEIDSDEUREN : m:v ervaring schrijnwerk (precisiewerk) fysiek zwaar werk vertrekken vanuit Antwerpse (over heel Vlaanderen en Vlaams Brabant)

 • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

 • JOBSTUDENT WERFCOÖRDINATOR REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Construct

  Type: Studentenjob

  Ben je een opleiding bouwkunde aan het volgen? Ben je op zoek naar een studentenjob waarin je reeds kan proeven van het echt werk? Dan is dit dé job voor jou! Voor een bouwbedrijf, gespecialiseerd in wegenbouw en infrastructuurwerken, zijn we op zoek naar een jobstudent werfcoördinator voor september en/of oktober. Je zal als werfcoördinator intensief worden begeleid door de werfleider. Je takenpakket zal bestaan uit: het aansturen van de arbeiders; contacten onderhouden met klanten en onderaannemers; bestellingen plaatsen en opvolgen; opmeting uitvoeren op de werf; vorderingsstaten stellen.

 • STUDENT Recruiter te Diegem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Studentenjob

  Ben je een meester in het luisteren? Is telefoneren je tweede natuur? Op zoek naar een studentenjob regio Brussel? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Voor onze rekruteringscel in Diegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die ons team zal ondersteunen tijdens het schooljaar. Ben je een aantal dagen in de week vrij en heb je nog genoeg uren over, lees dan zeker verder! Als recruiter zal je zoeken naar potentiële kandidaten via verschillende kanalen om te matchen aan onze openstaande vacatures. Je bent het aanspreekpunt voor bepaalde vacatures en zal onze uitzendkrachten zowel telefonisch als via mail te woord staan. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van jouw kandidaten: testen laten maken, evalueren, voorstellen aan de klant en eventueel afspraak bevestigen. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer.

 • Jobstudent houtbewerking (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Gent

  Type: Studentenjob

  Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

 • Persoonlijk assistent voor jongeman met autisme - weekend (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Randstad Medical

  Type: Studentenjob

  Onze klant is een dertiger met autisme en een licht mentale beperking. Tijdens de week gaat hij werken, maar op zondag en eventueel af en toe op vrijdag, is hij op zoek naar een toffe PAB-assistent die hem kan begeleiden. Hij kan redelijk zelfstandig leven, maar heeft nog begeleding nodig bij het koken, doen van activiteiten en uitstappen,... Je staat zelf in voor het bedenken van activiteiten en stemt deze af op wat onze klant leuk vindt. Werkuren: zondag van 14-17u (dit is niet elke zondag, maar zoveel mogelijk - af en toe komt hier ook een vrijdag bij indien je beschikbaar zou zijn). Locatie: Herentals of Nijlen (te bespreken)

 • Meerderjarige student magazijnier te Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Studentenjob

  Nog op zoek naar een leuke studentenjob voor 2 dagen per week om een centje bij te verdienen? Ben je bovendien meerderjarig en beschik je over een goede kennis van het Engels? Lees dan snel verder! Voor een Amerikaans / Iers bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar een meerderjarige student die 2 dagen doorheen de week beschikbaar is om te werken. Je zal worden ingezet in het magazijn of in de productieruimte waar je producten moet controleren. Concrete taken: artikelnummers van producten in het magazijn nakijken, noteren om te controleren met behulp van een vooropgestelde lijst inventaris en telwerk verrichten gegevens inputten in Excel schrijven en communiceren in het Engels eventuele fouten of afwijkingen communiceren intern

 • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

 • HR Officer (m/v) (LAUWE)

  Regio: LAUWE

  Bedrijf: JET IMPORT

  Type: Vaste Job

  Als HR Officer zorg je mee voor de verdere professionalisering van de verschillende HR processen en werk je in tandem met de HR Business Partner op diverse HR domeinen en –vraagstukken. Je werkt op uiteenlopende “softe” HR gebieden, waarbij rekrutering en selectie de eerste focus is. Je zal instaan voor : · Het talent sourcing proces van A tot Z; na het opstellen van een wervende vacaturetekst en de definiëring van de juiste rekruteringsmethode, beheer je eveneens de instroom en sta je in voor de eerste selectie (zowel telefonische screening als 1e interviews), waarbij je geschikte kandidaten vervolgens intern voorstelt en voor hen het eerste aanspreekpunt blijft doorheen het volledige rekruteringsproces. · Het uitrollen van onze employer branding strategie · De verdere fine-tuning en coördinatie van het onboardingproces · Het ondersteunen van de HR-Business Partner en de leidinggevenden bij de implementatie van het opleidingsplan en evaluatie van de medewerkers

 • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

 • Florist-Floriste (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: GARDESIGN

  Type: Flexijob

  Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van Sarina in sociale netwerken
Look for responds of Sarina in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sarina. Laat een reactie achter voor Sarina. Sarina bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sarina. Leave a respond for Sarina. Sarina on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sarina op de google maps. Adres en contacten Sarina
Location of Sarina on the google maps. Address and contacts of Sarina

Andere gerelateerde bedrijven als come Sarina Sarina: Spyros Decor | Vermeire-Van Hecke BVBA | GENERAL CLEAN | ST?PHAN VERSTRAETEN | Carrosserie Van Hoecke

Other related companies as Sarina: Spyros Decor | Vermeire-Van Hecke BVBA | GENERAL CLEAN | ST?PHAN VERSTRAETEN | Carrosserie Van Hoecke

Sarina is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sarina, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03893249511. Het bedrijf Sarina bevindt zich op het adres: Verkenstraat 31; 9190; Stekene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 410,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Sarina zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sarina is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sarina is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sarina, openstaande posities, locatie van Sarina op de kaart.

Sarina is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sarina, company assigned to the tax number BE03893249511. The company Sarina is located at the address: Verkenstraat 31; 9190; Stekene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 410,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Sarina were not found.
The main activity of Sarina is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sarina is not available. You also can look at reviews of Sarina, open positions, location of Sarina on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sarina, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sarina, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sarina, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sarina, employees, financial statistics.