Santi's Hairstyle

Contactgegevens Santi's Hairstyle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Santi's Hairstyle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Santi's Hairstyle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Willekensmolenstraat 27; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 22 25 02 (+32-011 22 25 02) 011 22 25 02 (+32-011 22 25 02)

Fax (fax): +32 (63) 842-17-14 +32 (63) 842-17-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Santi's Hairstyle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Santi's Hairstyle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Santi's Hairstyle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Santi's Hairstyle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Santi's Hairstyle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Santi's Hairstyle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Santi's Hairstyle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Santi's Hairstyle
Products information Santi's Hairstyle

BTW identificatienummer (tax): BE09319671630
Ondernemingsnummer: 1440002441
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Santi's Hairstyle
(Get full report from official database of BE for Santi's Hairstyle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Santi's Hairstyle
Addition kinds of activities for Santi's Hairstyle

208401. wijnen | Wines
414200. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
02140101. Geitenboerderij | Goat farm
34290200. Sleutels, sloten en bijbehorende hardware | Keys, locks, and related hardware
35410202. Buffing en polijsten machines | Buffing and polishing machines
50840507. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Machine tools and accessories
96419907. Regeling en inspectie van landbouwproducten, govt. | Regulation and inspection of agricultural products, govt.

Werken bij Santi's Hairstyle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Santi's Hairstyle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Santi's Hairstyle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Santi's Hairstyle. Looking for open vacancies in other companies

 • Schilder (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Je hebt kennis van plamuren, vlies kleven/behangen, vinyl,... * Je hebt oog voor detail * Je hebt geen hoogtevrees * Je bent een harde werker en enorm gemotiveerd * Je bent onmiddellijk beschikbaar

 • Service technieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een gedreven service technieker. Als service technieker voer je onderhouds- en herstellingswerken uit in de garage of bij klanten ter plaatse, aan een breed gamma van goederenbehandelingsmachines gaande van middelzware en zware vorkheftrucks, over Terminal Tractors, Reach Stackers, Straddle Carriers tot Rubber-Tyred Gantry Cranes en Ship-to-shore Containerkraner.

 • ORDERPICKER (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Opleiding: Je bent in het bezit van een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Vaardigheden: Je wilt werken in 2 ploegen. Je bent heel nauwkeurig en ordelijk. Je bent flexibel. Je bent bereid auto onderdelen manueel te laden of te lossen. Je kan werken met een elektrische transpallet. Je kan goed overweg in een team. Fysiek werk schrikt je niet af. Attesten: Elektrische transpallet is een pluspunt. Ervaring: Je hebt ervaring als magazijnier of orderpicker.

 • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Actief Interim Kapellen

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen, alleenstaanden en koppels wonende in de regio van Kapellen. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen, wassen en strijken en eventueel het bereiden van maaltijden. Dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

 • Jobstudent verzorgende regio Brasschaat-Kapellen-Ekeren-Merksem (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

  Type: Vaste Job

  Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

 • Logistiek Assistent (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: Olympia NV

  Type: Vaste Job

  Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

 • Chauffeur CE - bulktransport (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADA Transport

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een Chaufeur CE die instaat voor bulktransport. Je bent verantwoordelijk voor het laden en het lossen. Meestal Binnenland

 • Bijverdienste parfum (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: DILLEN GUY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

 • Enthousiaste SKIN Promotors (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden uit en zijn op zoek naar een enthousiaste & sportieve SKIN Huidverzorging Coach & Verdeler. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. In vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke SKINcoach & /ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

 • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragscounselor (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

 • Flexi-jobs nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Wok-a-Way

  Type: Flexijob

  In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van Santi's Hairstyle in sociale netwerken
Look for responds of Santi's Hairstyle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Santi's Hairstyle. Laat een reactie achter voor Santi's Hairstyle. Santi's Hairstyle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Santi's Hairstyle. Leave a respond for Santi's Hairstyle. Santi's Hairstyle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Santi's Hairstyle op de google maps. Adres en contacten Santi's Hairstyle
Location of Santi's Hairstyle on the google maps. Address and contacts of Santi's Hairstyle

Andere gerelateerde bedrijven als come Santi's Hairstyle Santi's Hairstyle: Paulus D | Legal Publications Services SPRL | WILLEM VAN DESSEL | DIRK LUYCK | VANNEDERVELDE TRANSPORTS

Other related companies as Santi's Hairstyle: Paulus D | Legal Publications Services SPRL | WILLEM VAN DESSEL | DIRK LUYCK | VANNEDERVELDE TRANSPORTS

Santi's Hairstyle is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Santi's Hairstyle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09319671630. Het bedrijf Santi's Hairstyle bevindt zich op het adres: Willekensmolenstraat 27; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Santi's Hairstyle is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Santi's Hairstyle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Santi's Hairstyle, openstaande posities, locatie van Santi's Hairstyle op de kaart.

Santi's Hairstyle is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Santi's Hairstyle, company assigned to the tax number BE09319671630. The company Santi's Hairstyle is located at the address: Willekensmolenstraat 27; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Santi's Hairstyle is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Santi's Hairstyle is not available. You also can look at reviews of Santi's Hairstyle, open positions, location of Santi's Hairstyle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Santi's Hairstyle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Santi's Hairstyle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Santi's Hairstyle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Santi's Hairstyle, employees, financial statistics.