Sanke Duffel Belgische Haarmode

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Sanke Duffel Belgische Haarmode
Private companiesCoal Mining • Sanke Duffel Belgische Haarmode

Contactgegevens Sanke Duffel Belgische Haarmode: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sanke Duffel Belgische Haarmode: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sanke Duffel Belgische Haarmode

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hondiuslaan 80; 2570; Duffel, België

Telefoon (phone): 015 31 06 90 (+32-015 31 06 90) 015 31 06 90 (+32-015 31 06 90)

Fax (fax): +32 (10) 957-42-64 +32 (10) 957-42-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sanke Duffel Belgische Haarmode: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sanke Duffel Belgische Haarmode"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sanke Duffel Belgische Haarmode"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sanke Duffel Belgische Haarmode, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sanke Duffel Belgische Haarmode. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sanke Duffel Belgische Haarmode, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sanke Duffel Belgische Haarmode. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sanke Duffel Belgische Haarmode
Products information Sanke Duffel Belgische Haarmode

BTW identificatienummer (tax): BE03412048339
Ondernemingsnummer: 6152862548
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 233,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sanke Duffel Belgische Haarmode
(Get full report from official database of BE for Sanke Duffel Belgische Haarmode)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sanke Duffel Belgische Haarmode
Addition kinds of activities for Sanke Duffel Belgische Haarmode

514910. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
35619902. Hydrojet Marine Engine units | Hydrojet marine engine units
50519910. Strip, metaal | Strip, metal
50879901. Carnaval en pretpark apparatuur | Carnival and amusement park equipment
51480202. Groenten, vers | Vegetables, fresh

Werken bij Sanke Duffel Belgische Haarmode: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sanke Duffel Belgische Haarmode: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sanke Duffel Belgische Haarmode. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sanke Duffel Belgische Haarmode. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur B M/V (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou jij ervan om continue op de baan te zijn en ben je dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur B? Voor een vleesverwerkend bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een Chauffeur B! Je staat in voor het dagelijks bezorgen van vlees, groenten en vis aan diverse klanten zoals bedrijfsrestaurants, horecazaken en diverse andere grootkeukens. Je bezorgt de producten met veel zorg voor hygiëne en nauwkeurigheid. Je houdt er ook van om in contact te komen met de klanten

 • Plaatser maatwerk (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als plaatser van maatwerk samen met 2 collega’s (je doet het niet op eigen houtje). Zo zijn jullie perfect op elkaar afgestemd! Dit gaat over zowel keukens als kasten, dressings, binnendeuren, trappen, constructies, meubels, … Noem maar op! Benieuwd hoe je dag er zal uitzien? Zo dus: Je komt toe op het atelier, slaat een babbel met de collega’s en bekijkt de planning waar je heen moet. Eenmaal vertrokken begint het echte werk. Aangekomen op de bestemming plaats je zorgvuldig en kwalitatief de profielen. Aangezien jij perfectionistisch ingesteld bent is dat peanuts! Je bent klaar of er is extra hulp nodig in het atelier? Dan help je graag een handje mee!

 • Technisch operator 2 ploegen (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Technisch operator gezocht 2 ploegen regio Tessenderlo. Als operator sta je in voor het technisch opvolgen van de machines, de bediening van machines, kwaliteitscontroles en je voert referentiewissels uit. Je werkt in een 2 ploegestelsel.

 • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

 • VOORBEREIDER RECEPTEN bij BELIES te Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als voorbereider ga je de vooropgestelde recepten klaar maken aan de hand van een uitgebreide receptenlijst die je zeer nauwkeurig moet opvolgen. Je gaat de voorgeschreven ingrediënten halen in de productieruimte aan de hand van de voorschriften ga je aan de slag om gerecht te maken Je gaat zelfstandig planning kunnen lezen én interpreteren vanop de PC Je bedient machines: ontzoutingslijnen, aanmaken van brine, bedienen van de cuttermachine tapenade, mengkuipen, … Je lees recepturen en werkinstructies en past deze correct toe (cuttertijden, type grondstoffen, volgorde ingrediënten, … )

 • Home Manager M/V gezocht te Sint-Martens-Latem voor 24u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager(m/v) voor 24u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin die op zoek is naar een Home Manager van A tot Z. U bent een stabiel persoon die op lange termijn bij uw gastgezin wenst te werken. Discretie draagt u hoog in het vaandel en het huishouden zelf kent geen geheimen voor u! Werkt u graag zelfstandig en u bent loyaal met respect voor het materiaal? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN ZELE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Nazareth - Gavere - Zingem (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Project Account Manager Keukens (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

  Type: Studentenjob

  Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 37 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 24 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 300 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te Maasmechelen en Hasselt. U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de juiste persoon over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

 • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

 • Zaalmedewerker (Jobstudent) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

  Type: Studentenjob

  Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

 • Supply Network Planner BNL (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  You are part of the Supply Network Planning Team. They are looking for students to support the development of casual modeling and bring the team to the next step in statistical forecasting. You will be working in a supply chain planning dept, but also close contact with the commercial supply team in the sales dept.

Zoek naar antwoorden van Sanke Duffel Belgische Haarmode in sociale netwerken
Look for responds of Sanke Duffel Belgische Haarmode in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sanke Duffel Belgische Haarmode. Laat een reactie achter voor Sanke Duffel Belgische Haarmode. Sanke Duffel Belgische Haarmode bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sanke Duffel Belgische Haarmode. Leave a respond for Sanke Duffel Belgische Haarmode. Sanke Duffel Belgische Haarmode on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sanke Duffel Belgische Haarmode op de google maps. Adres en contacten Sanke Duffel Belgische Haarmode
Location of Sanke Duffel Belgische Haarmode on the google maps. Address and contacts of Sanke Duffel Belgische Haarmode

Andere gerelateerde bedrijven als come Sanke Duffel Belgische Haarmode Sanke Duffel Belgische Haarmode: MICHEL DANLOY | COIFFURE LILIANE | FISOMA | Verhaegen | FIETSEN SCHENK

Other related companies as Sanke Duffel Belgische Haarmode: MICHEL DANLOY | COIFFURE LILIANE | FISOMA | Verhaegen | FIETSEN SCHENK

Sanke Duffel Belgische Haarmode is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sanke Duffel Belgische Haarmode, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03412048339. Het bedrijf Sanke Duffel Belgische Haarmode bevindt zich op het adres: Hondiuslaan 80; 2570; Duffel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 233,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Sanke Duffel Belgische Haarmode is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sanke Duffel Belgische Haarmode is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sanke Duffel Belgische Haarmode, openstaande posities, locatie van Sanke Duffel Belgische Haarmode op de kaart.

Sanke Duffel Belgische Haarmode is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sanke Duffel Belgische Haarmode, company assigned to the tax number BE03412048339. The company Sanke Duffel Belgische Haarmode is located at the address: Hondiuslaan 80; 2570; Duffel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 233,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Sanke Duffel Belgische Haarmode is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sanke Duffel Belgische Haarmode is not available. You also can look at reviews of Sanke Duffel Belgische Haarmode, open positions, location of Sanke Duffel Belgische Haarmode on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sanke Duffel Belgische Haarmode, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sanke Duffel Belgische Haarmode, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sanke Duffel Belgische Haarmode, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sanke Duffel Belgische Haarmode, employees, financial statistics.