Sandy

Contactgegevens Sandy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sandy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sandy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Snellegemstraat 19; 8490; Jabbeke (Zerkegem), België

Telefoon (phone): 050 81 38 08 (+32-050 81 38 08) 050 81 38 08 (+32-050 81 38 08)

Fax (fax): +32 (81) 717-15-85 +32 (81) 717-15-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sandy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sandy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sandy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sandy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sandy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sandy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sandy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sandy
Products information Sandy

BTW identificatienummer (tax): BE06223724365
Ondernemingsnummer: 6561828613
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sandy
(Get full report from official database of BE for Sandy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sandy
Addition kinds of activities for Sandy

333400. Primair aluminium | Primary aluminum
563200. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten | Women's accessory and specialty stores
22520201. Beenwarmers | Leg warmers
35370201. Vliegtuigen laadliften | Aircraft loading hoists
35499906. Schroefrijmachines | Screw driving machines
38290511. Scalers, nucleaire straling | Scalers, nuclear radiation
83220402. Misdadiger zelfhulpbureau | Offender self-help agency

Werken bij Sandy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sandy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sandy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sandy. Looking for open vacancies in other companies

 • Order processing officer/export (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Zaventem die leverancier is voor producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek n aar een order processing officer/export. De functieomschrijving: De dienst orderverwerking ondersteunen Administratieve verwerking via het ERP-systeem Opvolging en afhandeling van de orders Klanten telefonisch als aan de balie helpen Opvolging van de klachten

 • Calculator (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een jong en dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar een Calculator (M/V) Verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het voorbereiden en calculeren van inkomende prijsvragen. - Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van meetstaten. - Je voert technische berekeningen en kostprijscalculaties uit. - Je onderhoudt goede contacten met onze klanten, toeleveranciers en onderaannemers. - Je zorgt voor een vlotte dossieroverdracht naar de projectleiders.

 • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

 • Operator afzakmachine (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: t-interim Izegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor: Het afzakken van zakgoed Klaarzetten van zakgoedbestellingen Laden en lossen van vrachtwagens Onderhoud van de werkvloer Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiaal bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Zij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan met respect voor de verschillende belanghebbenden.

 • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: Start People Zaventem GT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

 • Mobiele kraanmachinist (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een mobiele kraanman. Dit voor op een werf in Gent. Onze klant is gespecialiseerd in residentieel en utiliteitsbouw.

 • Huishoudhulp (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: AMBY MAASMECHELEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij gezinnen in regio Maasmechelen. Mogelijke taken kunnen zijn: poetsen; stijken; koken; uitzonderlijk ook boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Geel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Widooie - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Salespromotor (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: PEPPERMINDS BELGIE

  Type: Studentenjob

  Je wilt een onvergetelijke tijd beleven. Je bent ijverig om te leren. Vrienden te maken. Een feestje te vieren. Je wilt in het nu leven, maar ook werken aan je toekomst. Aan je dromen. Ja toch? Mooi. Want dan vind je bij ons de studentenjob van je leven. Trainingen. Masterclasses. Groeimogelijkheden in België en daarbuiten. Je bent actief voor A-merken. Werft abonnees, leden en donateurs met bijzondere acties. Vormt een hechte community met je collega’s, die al snel je vrienden worden. Dat is niet alleen gezellig, het is ook goud waard in het vervolg van je carrière, bij ons of ergens anders. Je wordt salespromotor bij Pepperminds. Je hebt geen idee wat dat betekent. Maakt niet uit: wij leren je alle verkooptechnieken die je nodig hebt. Je maakt vrienden. Beleeft de leukste dingen. Haalt abonnees, leden en donateurs binnen voor het project waar jij enthousiast van wordt. Maar het belangrijkste is dat je samen met ons aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling werkt. Zie het als een avontuur. Met ons als kompas, kaart en rugzak. Hoe dan ook: de studentenjob van je leven. Hoe je ‘m krijgt? Door falen te zien als leermoment. Teamspeler, doorzetter, praatjesmaker, feestbeest en wereldreiziger in één. Je bent 18 jaar of ouder en zeker één keer per week beschikbaar. En je moet natuurlijk wel even solliciteren.

 • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Sportievak vzw

  Type: Studentenjob

  Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

 • Bijlesgever wiskunde (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van Sandy in sociale netwerken
Look for responds of Sandy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sandy. Laat een reactie achter voor Sandy. Sandy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sandy. Leave a respond for Sandy. Sandy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sandy op de google maps. Adres en contacten Sandy
Location of Sandy on the google maps. Address and contacts of Sandy

Andere gerelateerde bedrijven als come Sandy Sandy: AKTUEL | HERMAN DEGUELDRE | LAGNEAU O | BELGIAN EXPATRIATE & RELOCATION SERVICE | COPY BRAUN

Other related companies as Sandy: AKTUEL | HERMAN DEGUELDRE | LAGNEAU O | BELGIAN EXPATRIATE & RELOCATION SERVICE | COPY BRAUN

Sandy is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sandy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06223724365. Het bedrijf Sandy bevindt zich op het adres: Snellegemstraat 19; 8490; Jabbeke (Zerkegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 501,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Sandy is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sandy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sandy, openstaande posities, locatie van Sandy op de kaart.

Sandy is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sandy, company assigned to the tax number BE06223724365. The company Sandy is located at the address: Snellegemstraat 19; 8490; Jabbeke (Zerkegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 501,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Sandy is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Sandy is not available. You also can look at reviews of Sandy, open positions, location of Sandy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sandy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sandy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sandy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sandy, employees, financial statistics.