AKTUEL

Contactgegevens AKTUEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AKTUEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AKTUEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEIZER KARELLAAN 420B172; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SA, België

Telefoon (phone): 24680187 (+32-24680187) 24680187 (+32-24680187)

Fax (fax): +32 (71) 761-85-81 +32 (71) 761-85-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AKTUEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AKTUEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AKTUEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AKTUEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AKTUEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AKTUEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AKTUEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AKTUEL
Products information AKTUEL

BTW identificatienummer (tax): BE02735565185
Ondernemingsnummer: 1601501464
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in AKTUEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AKTUEL
(Get full report from official database of BE for AKTUEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AKTUEL
Addition kinds of activities for AKTUEL

153100. Operatieve bouwers | Operative builders
15220105. Hotel / motel, nieuwbouw | Hotel/motel, new construction
20489911. Vee feeds | Livestock feeds
20649903. Candy bars, inclusief chocolade overdekte bars | Candy bars, including chocolate covered bars
22310203. Verven en afwerken: wol of soortgelijke vezels | Dyeing and finishing: wool or similar fibers
24930202. Spaanplaat, kunststof gelamineerd | Particleboard, plastic laminated
32719910. Blokken, beton: stralingsbestendig | Blocks, concrete: radiation-proof
36510117. Opnamemachines, behalve dicteren en telefoongesprekken | Recording machines, except dictation and telephone answering
73130000. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives

Werken bij AKTUEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AKTUEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AKTUEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AKTUEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Collection Administrator - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Cash Collection Administrator (m/v). Onze klant is een gerenommeerd vereniging actief in de duurzame handelssector en gevestigd in het centrum van Brussel. Als Cash Collection Administrator zal je volgende verantwoordelijkheden hebben : Het beheren van klantenportfolio's; Het rapporteren aan een financieel directeur ; Het screenen van klanten op basis van hun openstaande rekeningen ; Het verwerken van kredietlimieten ; Het aanreiken van constructieve oplossingen ; Het voorstellen van afbetalingsplannen ; Het administratief opvolgen van dossiers ; Telefonisch contact opnemen met klanten om een zicht te krijgen op een probleem. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • Magazijnier - DAG - DRINGEND (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het laden en lossen van vrachtwagens Rolbrug besturen Bulldozer besturen Goederen nakijken Variërend takenpakket

  • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Student with knowledge of Portuguese (Portugal) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Portuguese language. The job requires to do data quality checks in Portuguese. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • SAP BW on HANA Consultants (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP BW on HANA Consultants. Binnen ons BI team krijg je de kans om klanten te ondersteunen bij de introductie van de nieuwste SAP technologieën. Door overleg met de business verantwoordelijken bij de klant, definieer je de juiste specificaties. Op basis van deze requirements zet je data warehouses op en bouw je rapporteringen en dashboards. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • KRAANMAN (SLIJPE)

    Regio: SLIJPE

    Bedrijf: AGRIFEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

  • DAKWERKER. (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DAKWERKEN MEYNEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw als renovatie- en herstellingswerkzaamheden . Uitvoeren van lood- en zinkwerken, leggen van pannen, leien en roofing behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • SCHOONMAAKSTER - SCHOONMAKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: THE OLD BILL PUB

    Type: Flexijob

    We zoeken een bekwame medewerker voor het onderhouden van onze zaak. Je werkt dagelijks een 2-tal uurtjes. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van AKTUEL in sociale netwerken
Look for responds of AKTUEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AKTUEL. Laat een reactie achter voor AKTUEL. AKTUEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AKTUEL. Leave a respond for AKTUEL. AKTUEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AKTUEL op de google maps. Adres en contacten AKTUEL
Location of AKTUEL on the google maps. Address and contacts of AKTUEL

Andere gerelateerde bedrijven als come AKTUEL AKTUEL: ATELIER C | Neuprez Vincent | JOANNES GOOSSENS | Mar茅chal | Blue Skying Services BVBA

Other related companies as AKTUEL: ATELIER C | Neuprez Vincent | JOANNES GOOSSENS | Mar茅chal | Blue Skying Services BVBA

AKTUEL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AKTUEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02735565185. Het bedrijf AKTUEL bevindt zich op het adres: KEIZER KARELLAAN 420B172; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 205,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Schoenen. Producten gemaakt in AKTUEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AKTUEL is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AKTUEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AKTUEL, openstaande posities, locatie van AKTUEL op de kaart.

AKTUEL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is AKTUEL, company assigned to the tax number BE02735565185. The company AKTUEL is located at the address: KEIZER KARELLAAN 420B172; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 205,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Schoenen. Products created in AKTUEL were not found.
The main activity of AKTUEL is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AKTUEL is not available. You also can look at reviews of AKTUEL, open positions, location of AKTUEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AKTUEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AKTUEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AKTUEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AKTUEL, employees, financial statistics.