Sandy

Contactgegevens Sandy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sandy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sandy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meerstraat 127; 9220; Hamme, België

Telefoon (phone): 052 47 72 23 (+32-052 47 72 23) 052 47 72 23 (+32-052 47 72 23)

Fax (fax): +32 (68) 442-29-93 +32 (68) 442-29-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sandy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sandy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sandy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sandy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sandy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sandy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sandy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sandy
Products information Sandy

BTW identificatienummer (tax): BE01711914062
Ondernemingsnummer: 1361175537
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 352,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Sandy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sandy
(Get full report from official database of BE for Sandy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sandy
Addition kinds of activities for Sandy

2026. Vloeistofmelk | Fluid milk
3264. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
326900. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
331300. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
366301. Radio-uitzend- en communicatieapparatuur | Radio broadcasting and communications equipment
20769906. Pindakaas, taart of maaltijd | Peanut oil, cake or meal
50840511. Metaalbewerking gereedschap, nec (zoals boormachines, kranen, sterven, bestanden) | Metalworking tools, nec (such as drills, taps, dies, files)
51310106. Drapery materiaal, geweven | Drapery material, woven

Werken bij Sandy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sandy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sandy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sandy. Looking for open vacancies in other companies

 • Cnc Draaier/ Freeser (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Heist zijn wij op zoek naar een cnc draaier/frezer mv. Onze klant is gespecialiseerd in machines voor de voedingsindustrie, interne transportsystemen,  automatisatie, ... ​

 • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhelden Oostkamp/Ruddervoorde/Hertsberge! (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp gezocht! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp (en deelgemeenten). Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

 • JOBSTUDENT frituurmedewerker (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: YJ@H

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor volgende taken: onthaal van de klanten; opnemen van de bestellingen; klaarzetten van de bestellingen.

 • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Studentenjob

  Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

 • Jobstudent herfstvakantie - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: RALET

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

 • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

 • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Elmos - Security Consultant / Project Manager (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job description Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings ...) Good understanding of project methodologies and project management Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage

 • 1 Sales Support Internal Sales (technisch administratief medewerker) (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: LUTZE CONVEYING BELUX

  Type: Werfreserve

  Als binnendienst medewerker ondersteun je onze external sales en ben je vaak de verbinding tussen ons bedrijf en onze klanten bij offertevragen en bestellingen. Veelvuldige telefonische contacten met klanten. Klanten kunnen bij jou terecht voor vragen in verband met offertes, prijzen, levertermijnen, edm. Communicatie tussen binnen- en buitendienst en met klanten en leveranciers Technisch administratieve en commerciële werkzaamheden. Calculatie van servicewerken op basis van werkbonnen techniekers. Opmaken van offertes. Verwerking en afhandeling van bestellingen. Prefacturatie en facturatie www.lutze-conveying.com

Zoek naar antwoorden van Sandy in sociale netwerken
Look for responds of Sandy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sandy. Laat een reactie achter voor Sandy. Sandy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sandy. Leave a respond for Sandy. Sandy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sandy op de google maps. Adres en contacten Sandy
Location of Sandy on the google maps. Address and contacts of Sandy

Andere gerelateerde bedrijven als come Sandy Sandy: Fouillerie (La) Solderie | STOCK FAILLITE | D. VAN HEUVEN | D. UVERGOELS | Metalon NV

Other related companies as Sandy: Fouillerie (La) Solderie | STOCK FAILLITE | D. VAN HEUVEN | D. UVERGOELS | Metalon NV

Sandy is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sandy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01711914062. Het bedrijf Sandy bevindt zich op het adres: Meerstraat 127; 9220; Hamme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 352,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Sandy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sandy is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sandy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sandy, openstaande posities, locatie van Sandy op de kaart.

Sandy is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sandy, company assigned to the tax number BE01711914062. The company Sandy is located at the address: Meerstraat 127; 9220; Hamme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 352,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Sandy were not found.
The main activity of Sandy is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sandy is not available. You also can look at reviews of Sandy, open positions, location of Sandy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sandy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sandy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sandy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sandy, employees, financial statistics.