SANDRA'S HAIRSTYLING

Contactgegevens SANDRA'S HAIRSTYLING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANDRA'S HAIRSTYLING: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANDRA'S HAIRSTYLING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pannestraat 214; 3620; Lanaken, België

Telefoon (phone): 089 71 54 83 (+32-089 71 54 83) 089 71 54 83 (+32-089 71 54 83)

Fax (fax): +32 (56) 772-66-89 +32 (56) 772-66-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANDRA'S HAIRSTYLING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANDRA'S HAIRSTYLING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANDRA'S HAIRSTYLING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANDRA'S HAIRSTYLING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANDRA'S HAIRSTYLING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANDRA'S HAIRSTYLING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANDRA'S HAIRSTYLING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANDRA'S HAIRSTYLING
Products information SANDRA'S HAIRSTYLING

BTW identificatienummer (tax): BE01000000000
Ondernemingsnummer: 3707855224
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in SANDRA'S HAIRSTYLING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANDRA'S HAIRSTYLING
(Get full report from official database of BE for SANDRA'S HAIRSTYLING)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANDRA'S HAIRSTYLING
Addition kinds of activities for SANDRA'S HAIRSTYLING

2671. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
228299. Gooiende en kronkelende molens, nec | Throwing and winding mills, nec
24990802. Vlaggen, hout | Flagpoles, wood
39960000. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
39999920. Hot tub en spa deksels | Hot tub and spa covers
51310104. Beklede stoffen | Coated fabrics

Werken bij SANDRA'S HAIRSTYLING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANDRA'S HAIRSTYLING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANDRA'S HAIRSTYLING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANDRA'S HAIRSTYLING. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar mecaniciens. Je taak is vooral het uitvoeren van onderhoud en herstellingswerken aan - kranen - sidebooms Je werkt voornamelijk op het depot, maar af en toe heb je korte interventies naar de werven.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Voorde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOORDE)

  Regio: VOORDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Bijlesgever Spaans (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Proces and Data Analist - Petrochemie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Na de implementatie van een nieuw ERP-systeem blijkt dat informatieflows geen betrouwbare data opleveren. Als resultaat van die procesoefening wil het bedrijf in samenspraak met operationele experten en IT: Processen verbeteren, aligneren over terminals/regio's waar mogelijk Kwalitatieve informatie flows opzetten : one single version of the truth Systemen beter enten op het proces Taak beschrijving Administratieve ondersteuning van werk-sessies: bij het hertekenen van bedrijfsprocessen binnen volgende domeinen: Opslag inquiry tot orderverwerking product & leverancierskeuze, contracteren tot bestelbon generatie en leveranciersbeheer Project beheer & lifecycle digitalisatie van documenten : aanmaak en volgen van de order/financiële flow voorraadbeheer Het vertalen van de processen naar informatie flows Data-extractie vanuit bestaande systemen om te matchen naar de informatie flows Data-analyse Mappen van processen naar data-flows en systemen Uitschrijven van verbeter behoeften in rapportering en systemen naar in- en output en presentatievorm (bv. Schermopdeling, schermvolgorde)

 • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: IMA

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

 • IT-Manager (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: SITRA

  Type: Vaste Job

  Als IT-manager sta je, samen met jouw team, in voor het onderhouden en optimaliseren van het informaticasysteem op een efficiënte manier. Je staat bovendien in nauw contact met de directie en zal met de afdeling IT een belangrijke schakel zijn in de verdere groei van ons bedrijf. Je draagt bij tot de ontwikkeling, invoering , toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Hierbij geef je advies over elke te nemen investering en blijf je zelf ook uitkijken naar nieuwe technologieën. Je bent hierbij bereid om jezelf voortdurend bij te scholen alsook de werknemers. Tot slot geef je leiding aan een team van 4 IT-medewerkers en rapporteer je aan de COO.

 • Technieker - twee ploegen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een preventief technieker. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het vlot draaiende houden van de productiemachines- en installaties overheen de verschillende productielijnen (productie en verpakking).

 • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Vaste Job

  Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

 • Commerciële Binnendienst Medewerker Export (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: · De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem · Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) · Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant · Het opvolgen van de leveringstermijnen · Het checken van de openstaande vorderingen · Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport · Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control. Je volgt een klantenportefeuille op van A tot Z, maar bent ook back-up voor jouw collega’s bij afwezigheid.

 • Logopedist(e) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: THERAPEUTISCH TEAM VOOR KINDEREN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor het onderzoek en de logopedische therapie van kinderen tussen de 4 en 16 jaar die leer-, lees-, reken- en/of taalontwikkelingsproblemen hebben. Wij geloven in een holistische benadering waar het samenbrengen van alle betrokkenen in de ontwikkeling van het kind noodzakelijk is. Daarom wordt er op regelmatige basis overlegd met school/CLB, artsen, collega’s, ouders enz. om vanuit een complementariteit van alle partijen te zorgen dat het kind invulling krijgt van zijn ondersteuningsnoden en een behandeling op maat van vervuld worden. Onze groep bestaat uit logopedisten, psychomotorische therapeuten, neuro-motorische therapeuten, een muziektherapeut en een psycholoog, die nauw samenwerken en elkaar op professioneel vlak steunen, aanvullen en laten groeien. Met een wekelijks teamoverleg zorgen we voor peer-review en collegiale planning.

 • Front-End Web Developer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: BATMAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Development & maintenance of web applications Improving UI/UX design Skilled in Javascript, jquery, git, html, css. Responsive desgin! A/B testing, json, working with API’s

Zoek naar antwoorden van SANDRA'S HAIRSTYLING in sociale netwerken
Look for responds of SANDRA'S HAIRSTYLING in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANDRA'S HAIRSTYLING. Laat een reactie achter voor SANDRA'S HAIRSTYLING. SANDRA'S HAIRSTYLING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANDRA'S HAIRSTYLING. Leave a respond for SANDRA'S HAIRSTYLING. SANDRA'S HAIRSTYLING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANDRA'S HAIRSTYLING op de google maps. Adres en contacten SANDRA'S HAIRSTYLING
Location of SANDRA'S HAIRSTYLING on the google maps. Address and contacts of SANDRA'S HAIRSTYLING

Andere gerelateerde bedrijven als come SANDRA'S HAIRSTYLING SANDRA'S HAIRSTYLING: MUTUALIT? SOCIALISTE | Bonet M | LOUIS JANSSEN | GUY LANNURIEN | SMET LUC+GUIDO

Other related companies as SANDRA'S HAIRSTYLING: MUTUALIT? SOCIALISTE | Bonet M | LOUIS JANSSEN | GUY LANNURIEN | SMET LUC+GUIDO

SANDRA'S HAIRSTYLING is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SANDRA'S HAIRSTYLING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01000000000. Het bedrijf SANDRA'S HAIRSTYLING bevindt zich op het adres: Pannestraat 214; 3620; Lanaken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in SANDRA'S HAIRSTYLING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SANDRA'S HAIRSTYLING is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANDRA'S HAIRSTYLING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANDRA'S HAIRSTYLING, openstaande posities, locatie van SANDRA'S HAIRSTYLING op de kaart.

SANDRA'S HAIRSTYLING is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SANDRA'S HAIRSTYLING, company assigned to the tax number BE01000000000. The company SANDRA'S HAIRSTYLING is located at the address: Pannestraat 214; 3620; Lanaken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in SANDRA'S HAIRSTYLING were not found.
The main activity of SANDRA'S HAIRSTYLING is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SANDRA'S HAIRSTYLING is not available. You also can look at reviews of SANDRA'S HAIRSTYLING, open positions, location of SANDRA'S HAIRSTYLING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANDRA'S HAIRSTYLING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANDRA'S HAIRSTYLING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANDRA'S HAIRSTYLING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANDRA'S HAIRSTYLING, employees, financial statistics.