Timmermans J

Contactgegevens Timmermans J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Timmermans J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Timmermans J

Regio (region): Liège, België

Adres (address): Rue de Herve 551; 4030; Liège 1 (Grivegnée), België

Telefoon (phone): 04 365 14 40 (+32-04 365 14 40) 04 365 14 40 (+32-04 365 14 40)

Fax (fax): 04 361 03 10 (+32-04 361 03 10) 04 361 03 10 (+32-04 361 03 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Timmermans J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Timmermans J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Timmermans J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Timmermans J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Timmermans J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Timmermans J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Timmermans J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Timmermans J
Products information Timmermans J

BTW identificatienummer (tax): BE08897247314
Ondernemingsnummer: 6728271484
Hoofdstad (capital): 340,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 503,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Timmermans J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Timmermans J
(Get full report from official database of BE for Timmermans J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Timmermans J
Addition kinds of activities for Timmermans J

5142. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
344400. Plaatwerk | Sheet metalwork
384299. Chirurgische apparaten en benodigdheden, nec | Surgical appliances and supplies, nec
515399. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec
721300. Linnengoed | Linen supply
24930100. Bouwbord en wandplank, behalve gips | Building board and wallboard, except gypsum
35890303. Zwembad filter en water conditioning systemen | Swimming pool filter and water conditioning systems
38250305. Elektrische meetapparatuur | Electrical power measuring equipment
38410502. Beenboren | Bone drills
39990704. Gebladerte, kunstmatig en bewaard gebleven | Foliage, artificial and preserved

Werken bij Timmermans J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Timmermans J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Timmermans J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Timmermans J. Looking for open vacancies in other companies

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • Logistiek bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een logistiek bediende voor de magazijnen. In deze functie dien je goed met excel te kunnen werken om rapporten te trekken en analyses te kunnen uitvoeren. Je werkt dagelijks met sap om gegevens in te geven en de goederenstroom te kunnen volgen. De retourflow behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Je analyseert, registreert en overlegt met de afdeling Kwaliteit. De maandelijkse eindcontroles maken ook deel uit van je job.

  • LABORANT VOEDINGSBEDRIJF (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een laborant. Ben je in het bezit van een bachelor of master diploma in de chemie of biochemie? Heb je minstens twee jaar ervaring in een voedingslaboratorium? Spreek je naast Nederlands ook goed Engels en Frans? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als laborant zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: je neemt de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van standaardanalysen je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct je voert standaard analysen op monsters van grondstoffen, hulpgrondstoffen, eindproducten, ... uit je geeft en verstrekt informatie ivm de analyseresultaten je reinigt de hulpmiddelen en labo apparatuur je houdt de labovoorraad bij je vult keurringskaarten in je helpt bij het uittesten van nieuwe toestellen enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • Operator 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenverwerkend bedrijf te Ardooie zijn we momenteel op zoek naar een operator. Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van de diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt.

  • SUPERVISOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Vaste Job

    Supervisor in daguren bij Volvo Trucks Gent Voor onze partner Volvo Trucks Gent zijn wij zoek naar een supervisor. Technische affiniteit Coachen en motiveren van team Nederlands - Engels Als teamcoach ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productieproces. Je zorgt voor de coaching, het aansturen en het motiveren van je medewerkers, zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Hiervoor ben je continu aanwezig op de werkvloer om een dialoog aan te gaan met de medewerkers. Verder coördineer en organiseer je de activiteiten op een efficiënte manier, zodat flexibel kan ingespeeld worden op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht achter het continu optimaliseren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de planning voor de bestelling van trailers. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en ergonomie voor de medewerkers.

  • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

  • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Durabrik Group

    Type: Vaste Job

    Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kontich-Mortsel-Ranst (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: B&L

    Type: Zelfstandige activiteit

    In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

Zoek naar antwoorden van Timmermans J in sociale netwerken
Look for responds of Timmermans J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Timmermans J. Laat een reactie achter voor Timmermans J. Timmermans J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Timmermans J. Leave a respond for Timmermans J. Timmermans J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Timmermans J op de google maps. Adres en contacten Timmermans J
Location of Timmermans J on the google maps. Address and contacts of Timmermans J

Andere gerelateerde bedrijven als come Timmermans J Timmermans J: MATHIEU CHAUMONT | SUPER GB | Dejaeghere S | VLAYEN J OUD HUIS VANHOUTVIN | ERICK HALLUENT

Other related companies as Timmermans J: MATHIEU CHAUMONT | SUPER GB | Dejaeghere S | VLAYEN J OUD HUIS VANHOUTVIN | ERICK HALLUENT

Timmermans J is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Liège, België. De volledige naam van het bedrijf is Timmermans J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08897247314. Het bedrijf Timmermans J bevindt zich op het adres: Rue de Herve 551; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 340,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 503,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Timmermans J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Timmermans J is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Timmermans J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Timmermans J, openstaande posities, locatie van Timmermans J op de kaart.

Timmermans J is a company, that was registered 2009 in Liège region, Belgium. Full name of company is Timmermans J, company assigned to the tax number BE08897247314. The company Timmermans J is located at the address: Rue de Herve 551; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 340,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 503,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Timmermans J were not found.
The main activity of Timmermans J is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Timmermans J is not available. You also can look at reviews of Timmermans J, open positions, location of Timmermans J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Timmermans J, Liège: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Timmermans J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Timmermans J, Liège: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Timmermans J, employees, financial statistics.