Rose-Marie (Coiffure)

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Rose-Marie (Coiffure)
Private companiesHealth Services • Rose-Marie (Coiffure)

Contactgegevens Rose-Marie (Coiffure): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rose-Marie (Coiffure): address, phone, fax, email, website, opening hours

Rose-Marie (Coiffure)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Awirs 101; 4400; Flémalle (Awirs), België

Telefoon (phone): 04 275 51 28 (+32-04 275 51 28) 04 275 51 28 (+32-04 275 51 28)

Fax (fax): +32 (83) 551-23-92 +32 (83) 551-23-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rose-Marie (Coiffure): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rose-Marie (Coiffure)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rose-Marie (Coiffure)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rose-Marie (Coiffure), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rose-Marie (Coiffure). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rose-Marie (Coiffure), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rose-Marie (Coiffure). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rose-Marie (Coiffure)
Products information Rose-Marie (Coiffure)

BTW identificatienummer (tax): BE06239105224
Ondernemingsnummer: 6427795410
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 174,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Rose-Marie (Coiffure) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rose-Marie (Coiffure)
(Get full report from official database of BE for Rose-Marie (Coiffure))

Aanvulling soorten activiteiten voor Rose-Marie (Coiffure)
Addition kinds of activities for Rose-Marie (Coiffure)

289300. Drukinkt | Printing ink
23690201. Badpakken en badpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathing suits and swimwear: girls', children's, and infants'
26720107. Zeep geïmpregneerde papieren en papier wasdoeken | Soap impregnated papers and paper washcloths
39659901. Buckles en gesp delen | Buckles and buckle parts
51229903. Medische rubberen goederen | Medical rubber goods

Werken bij Rose-Marie (Coiffure): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rose-Marie (Coiffure): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rose-Marie (Coiffure). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rose-Marie (Coiffure). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel bedrijf te Langemark zijn wij op zoek naar een gedreven Chauffeur. Directe opstart Je gaat de weg op met platte opleggers, Dit richting Frankrijk. UItslapen is voor jou geen probleem?! Je dient nooit in het weekend te werken. Je dient te kunnen afzeilen.

  • INDUSTRIEEL SCHILDER/STRALER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant regio Groot-Eeklo zoekt Forum verschillende industriële schilders/stralers. In een klein team ga je op verplaatsing naar werven regio Vlaanderen. Jouw takenpakket: - Voorbereidend werk: Ontroesten, ontvetten en reinigen van diverse bruggen, kranen en gebouwen - Afwerking: schilderen met rol, borstel, pistool van diverse bruggen, kranen en gebouwen

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

  • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortrijk zoeken dringend een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

  • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

  • Logopedist(e) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige logopedist(e).

Zoek naar antwoorden van Rose-Marie (Coiffure) in sociale netwerken
Look for responds of Rose-Marie (Coiffure) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rose-Marie (Coiffure). Laat een reactie achter voor Rose-Marie (Coiffure). Rose-Marie (Coiffure) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rose-Marie (Coiffure). Leave a respond for Rose-Marie (Coiffure). Rose-Marie (Coiffure) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rose-Marie (Coiffure) op de google maps. Adres en contacten Rose-Marie (Coiffure)
Location of Rose-Marie (Coiffure) on the google maps. Address and contacts of Rose-Marie (Coiffure)

Andere gerelateerde bedrijven als come Rose-Marie (Coiffure) Rose-Marie (Coiffure): Omega scrl SCRL | BENOIT JACKERS | RICHARD MAUROY | Marc Lagrou nv Delaval-Manus | GERARD FRANCHI

Other related companies as Rose-Marie (Coiffure): Omega scrl SCRL | BENOIT JACKERS | RICHARD MAUROY | Marc Lagrou nv Delaval-Manus | GERARD FRANCHI

Rose-Marie (Coiffure) is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rose-Marie (Coiffure), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06239105224. Het bedrijf Rose-Marie (Coiffure) bevindt zich op het adres: Rue des Awirs 101; 4400; Flémalle (Awirs). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 174,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Rose-Marie (Coiffure) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rose-Marie (Coiffure) is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rose-Marie (Coiffure) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rose-Marie (Coiffure), openstaande posities, locatie van Rose-Marie (Coiffure) op de kaart.

Rose-Marie (Coiffure) is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rose-Marie (Coiffure), company assigned to the tax number BE06239105224. The company Rose-Marie (Coiffure) is located at the address: Rue des Awirs 101; 4400; Flémalle (Awirs). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 174,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Rose-Marie (Coiffure) were not found.
The main activity of Rose-Marie (Coiffure) is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rose-Marie (Coiffure) is not available. You also can look at reviews of Rose-Marie (Coiffure), open positions, location of Rose-Marie (Coiffure) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rose-Marie (Coiffure), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rose-Marie (Coiffure), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rose-Marie (Coiffure), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rose-Marie (Coiffure), employees, financial statistics.