Rondor

Contactgegevens Rondor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rondor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rondor

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grauwe Broedersstraat 36 Box 1; 8600; Diksmuide, België

Telefoon (phone): 051 50 24 71 (+32-051 50 24 71) 051 50 24 71 (+32-051 50 24 71)

Fax (fax): +32 (53) 992-51-39 +32 (53) 992-51-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rondor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rondor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rondor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rondor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rondor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rondor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rondor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rondor
Products information Rondor

BTW identificatienummer (tax): BE07181182861
Ondernemingsnummer: 4968261718
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 160,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Rondor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rondor
(Get full report from official database of BE for Rondor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rondor
Addition kinds of activities for Rondor

208701. Voedselkleurstoffen | Food colorings
20450108. Farina, behalve ontbijtgranen ontbijt: van gekochte bloem | Farina, except cereal breakfast food: from purchased flour
20990305. Gelatine dessert preparaten | Gelatin dessert preparations
28190101. Alkali-metalen: lithium, cesium, francium, rubidium | Alkali metals: lithium, cesium, francium, rubidium
38449909. Radium apparatuur | Radium equipment
50850500. Lagers, bussen, wielen en versnellingen | Bearings, bushings, wheels, and gears
73899925. Slijpen, precisie: commercieel of industrieel | Grinding, precision: commercial or industrial

Werken bij Rondor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rondor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rondor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rondor. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

  • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

  • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP NINOVE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

  • Zinkwerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

  • Elektricien automatische regeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onder leiding van een Teamleader en samen met je collega's zorg je voor de montage-, bedradings- en bekabelingswerken van elektrische installaties in gebouwen. Naast hoog- en laagspanningsinstallaties installeren we ook beveiliging (toegangscontrole, inbraakbeveiliging, camerabewaking), multimedia, data-installaties, gebouwbeheersystemen en energiemanagementsystemen bij onze klanten (ziekenhuizen, zwembaden, kantoorgebouwen…).

  • Poetshulp regio Zoutleeuw (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Parketlegger (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kampenhout zijn we op zoek naar een student schrijnwerkerij.  Je zal tewerkgesteld worden in de schoolvakanties en occasioneel op zaterdagen.  

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek binnen de automobielsector zijn wij op zoek naar studenten, 18+, met minstens een Bacheloropleiding die zich minimaal één dag per week kunnen vrijmaken voor administratieve taken. Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Proces technieker liquid ice production (Halle) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT Stapelplaats Dassenveld

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnicus werk je in de distributiecentra van Colruyt Group. Je staat er in voor het onderhoud en de herstelling van onze installaties voor de productie van vloeibaar ijs. Een boeiende job voor een technicus die van aanpakken weet en graag bijleert. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Jij zorgt er als technicus voor dat onze zelf ontworpen installaties voor liquid ice production (LIP) werken zoals het hoort. Vloeibaar ijs of liquid ice is een gedeeltelijk (tot 40%) bevroren mengsel van water en een vriespunt-verlagend additief zoals alcohol, zout of ethanol. We gebruiken dit ijs voor het vullen van onze koelkarren, de innovatieve liquid ice containers, waarmee we de verse producten dan gekoeld naar de winkels brengen. Dagelijks produceren we 30.000 à 40.000 kg ijs, dat we vervolgens tijdelijk opslaan in tanks en uiteindelijk injecteren in gemiddeld 2500 koelkarren per dag. In de toekomst zullen we deze techniek ook toepassen voor onze diepvriesproducten, waardoor het aantal karren met ongeveer 35% zal toenemen en de ijsproductie zelfs zal verdubbelen. Je gaat aan de slag in een ploeg van technici die ervoor zorgen dat de installaties voor de opslag en verzending van gekoelde producten goed werken. Jij bent specifiek verantwoordelijk voor deze LIP- installaties. Je krijgt een interne opleiding en kan met vragen altijd terecht bij je collega’s. Je werkt in een tweeploegenstelsel: de ene week van 6 tot 14 uur, de andere week van 14 tot 22 uur. Je werkt in (de omgeving van) Halle. Wil je meer weten over liquid ice production? Bekijk dan ons filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=L0sV_jpAK_8

Zoek naar antwoorden van Rondor in sociale netwerken
Look for responds of Rondor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rondor. Laat een reactie achter voor Rondor. Rondor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rondor. Leave a respond for Rondor. Rondor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rondor op de google maps. Adres en contacten Rondor
Location of Rondor on the google maps. Address and contacts of Rondor

Andere gerelateerde bedrijven als come Rondor Rondor: ADRIAENS | MAISON ELLE & LUI | MALDEGEM WANDELT | NICOLE VERNIERS | VIDEO LUC

Other related companies as Rondor: ADRIAENS | MAISON ELLE & LUI | MALDEGEM WANDELT | NICOLE VERNIERS | VIDEO LUC

Rondor is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rondor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07181182861. Het bedrijf Rondor bevindt zich op het adres: Grauwe Broedersstraat 36 Box 1; 8600; Diksmuide. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 160,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Rondor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rondor is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rondor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rondor, openstaande posities, locatie van Rondor op de kaart.

Rondor is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rondor, company assigned to the tax number BE07181182861. The company Rondor is located at the address: Grauwe Broedersstraat 36 Box 1; 8600; Diksmuide. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 160,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Rondor were not found.
The main activity of Rondor is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Rondor is not available. You also can look at reviews of Rondor, open positions, location of Rondor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rondor, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rondor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rondor, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rondor, employees, financial statistics.