Petit (L'atelier De Coiffure) SC

Contactgegevens Petit (L'atelier De Coiffure) SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Petit (L'atelier De Coiffure) SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Petit (L'atelier De Coiffure) SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée d'Ivoz 45; 4400; Flémalle (Ivoz-Ramet), België

Telefoon (phone): 04 337 55 41 (+32-04 337 55 41) 04 337 55 41 (+32-04 337 55 41)

Fax (fax): 04 337 55 41 (+32-04 337 55 41) 04 337 55 41 (+32-04 337 55 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Petit (L'atelier De Coiffure) SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Petit (L'atelier De Coiffure) SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Petit (L'atelier De Coiffure) SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Petit (L'atelier De Coiffure) SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Petit (L'atelier De Coiffure) SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Petit (L'atelier De Coiffure) SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Petit (L'atelier De Coiffure) SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Petit (L'atelier De Coiffure) SC
Products information Petit (L'atelier De Coiffure) SC

BTW identificatienummer (tax): BE02543853759
Ondernemingsnummer: 4879272460
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Petit (L'atelier De Coiffure) SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Petit (L'atelier De Coiffure) SC
(Get full report from official database of BE for Petit (L'atelier De Coiffure) SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Petit (L'atelier De Coiffure) SC
Addition kinds of activities for Petit (L'atelier De Coiffure) SC

357700. Apparatuur voor perifere computerapparatuur, nec | Computer peripheral equipment, nec
517200. Groothandelaren van aardolieproducten, met uitzondering van bulkstations / terminals | Petroleum product wholesalers,except bulk stations/terminals
15220200. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
35890303. Zwembad filter en water conditioning systemen | Swimming pool filter and water conditioning systems
39990508. Pijp schoonmakers | Pipe cleaners
50859904. Filters, industrieel | Filters, industrial
79930203. Pinball machine | Pinball machine
79991501. Luchtspoor of skilift, amusement of schilderachtig | Aerial tramway or ski lift, amusement or scenic

Werken bij Petit (L'atelier De Coiffure) SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Petit (L'atelier De Coiffure) SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Petit (L'atelier De Coiffure) SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Petit (L'atelier De Coiffure) SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/constructeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser/constructeur behartig je van begin tot einde en project. Je staat in voor het samenstellen en monteren van machines of andere fijn-mechanische onderdelen.

  • Operator metaal - 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de metaalsector, in 3 ploegen te Lichtervelde? Voor een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde, zijn we op zoek naar een operator voor het bedienen van de zaagmachine. Je staat er tevens in voor de inpak van de profielen. De firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van hun klanten. De aluminiumprofielen worden onder andere gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design...

  • Taxi chauffeur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Sint-Truiden zoek ik dringend een taxi chauffeur. Je zal hoofdzakelijk tewerkgesteld worden in Sint-Truiden, maar er zullen evengoed ritten naar bijvoorbeeld de luchthaven van Zaventem, Charleroi of Luik tussenzitten. Daarnaast kan het ook voorvallen dat je een volledige dag meegaat met een bepaalde klant, want klant = koning. Je werkt 50u/week in ploegen, dag, late of nacht. De nacht valt steeds in het weekend, je werkt met een draaiende ploeg. Je uurrooster wordt steeds voor 3 weken vastgelegd, in deze 3 weken wordt ervoor gezorgd dat je 1 volledig weekend thuisbent + 1 zondag. Kan jij je flexibel opstellen, ken je de regio Sint-Truiden goed en rij jij graag met de wagen? Stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • huishoudhelden Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (voltijds) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent zaalmedewerker (M/V) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Ingelmunster zijn we op zoek naar een zaalmedewerker. Er wordt verwacht dat je een sociaal en warm persoon bent, want je staat in voor het onthaal van de klanten, opnemen en bedienen van klanten. Je helpt mee aan de netheid van de zaak. Je helpt mee alles op te ruimen.

  • Pricing Analyst - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Financiële oplossingen aan de kanten aanbieden. Combinatie van analytische en commerciële taken. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale start-up die een cloud oplossing aanbied zodat bedrijven hun financiële en operationele indicatoren beter kunnen opvolgen. Ze zijn vandaag op zoek naar een Pricing Analyst in Gent om hun team te versterken. Omschrijving Als Pricing Analyst zal je de volgende verantwoordelijkheden hebben: Implementatie van de oplossing bij verschillende type klanten in Vlaanderen Klantensituaties tot een goed einde brengen door custom-made oplossingen voor te stellen Ontwikkeling van de tool en opkomen met nieuwe ideeën gebaseerd op jouw analyses van de cijfers van de bedrijven Analyseren van de behoeften van de klanten en verbeteringen voorstellen met behulp van de applicatie In contact staan met alle afdelingen van de bedrijven en communiceren naar het management Coachen van minder ervaren collega's Ondersteunen van Sales-team en partners

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T LOGOBLOK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

Zoek naar antwoorden van Petit (L'atelier De Coiffure) SC in sociale netwerken
Look for responds of Petit (L'atelier De Coiffure) SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Petit (L'atelier De Coiffure) SC. Laat een reactie achter voor Petit (L'atelier De Coiffure) SC. Petit (L'atelier De Coiffure) SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Petit (L'atelier De Coiffure) SC. Leave a respond for Petit (L'atelier De Coiffure) SC. Petit (L'atelier De Coiffure) SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Petit (L'atelier De Coiffure) SC op de google maps. Adres en contacten Petit (L'atelier De Coiffure) SC
Location of Petit (L'atelier De Coiffure) SC on the google maps. Address and contacts of Petit (L'atelier De Coiffure) SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Petit (L'atelier De Coiffure) SC Petit (L'atelier De Coiffure) SC: Planchon J | GREEN HOUSE ORANGERIE | EUROP VID?O | Megatrade | T. METS

Other related companies as Petit (L'atelier De Coiffure) SC: Planchon J | GREEN HOUSE ORANGERIE | EUROP VID?O | Megatrade | T. METS

Petit (L'atelier De Coiffure) SC is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Petit (L'atelier De Coiffure) SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02543853759. Het bedrijf Petit (L'atelier De Coiffure) SC bevindt zich op het adres: Chaussée d'Ivoz 45; 4400; Flémalle (Ivoz-Ramet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 277,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Petit (L'atelier De Coiffure) SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Petit (L'atelier De Coiffure) SC is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Petit (L'atelier De Coiffure) SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Petit (L'atelier De Coiffure) SC, openstaande posities, locatie van Petit (L'atelier De Coiffure) SC op de kaart.

Petit (L'atelier De Coiffure) SC is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Petit (L'atelier De Coiffure) SC, company assigned to the tax number BE02543853759. The company Petit (L'atelier De Coiffure) SC is located at the address: Chaussée d'Ivoz 45; 4400; Flémalle (Ivoz-Ramet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 277,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Petit (L'atelier De Coiffure) SC were not found.
The main activity of Petit (L'atelier De Coiffure) SC is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Petit (L'atelier De Coiffure) SC is not available. You also can look at reviews of Petit (L'atelier De Coiffure) SC, open positions, location of Petit (L'atelier De Coiffure) SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Petit (L'atelier De Coiffure) SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Petit (L'atelier De Coiffure) SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Petit (L'atelier De Coiffure) SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Petit (L'atelier De Coiffure) SC, employees, financial statistics.