Patricia

Contactgegevens Patricia: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Patricia: address, phone, fax, email, website, opening hours

Patricia

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weyerstraat 22; 3850; Nieuwerkerken (Kozen), België

Telefoon (phone): 011 31 40 95 (+32-011 31 40 95) 011 31 40 95 (+32-011 31 40 95)

Fax (fax): +32 (51) 279-47-87 +32 (51) 279-47-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Patricia: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Patricia"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Patricia"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Patricia, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Patricia. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Patricia, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Patricia. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Patricia
Products information Patricia

BTW identificatienummer (tax): BE07249023437
Ondernemingsnummer: 7109222412
Hoofdstad (capital): 580,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 319,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Patricia zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Patricia
(Get full report from official database of BE for Patricia)

Aanvulling soorten activiteiten voor Patricia
Addition kinds of activities for Patricia

519301. Bloemistenbenodigdheden | Florists' supplies
592100. Drankwinkels | Liquor stores
20910326. Makreel, gezouten | Mackerel, salted
22419901. Koorden, stof | Cords, fabric
22580200. Warp en platte producten | Warp and flat knit products
30691100. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
37280402. Bomb racks, vliegtuigen | Bomb racks, aircraft
65319904. Behuisingsautoriteit operator | Housing authority operator

Werken bij Patricia: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Patricia: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Patricia. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Patricia. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker produktie - 2-ploegenstelsel (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de goede technische werking van onze produktieafdeling. Hier maken we van pas geoogste groenten lekkere vriesverse groentjes. Daartoe neem je actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn. Je houdt als technieker ook proactief je ogen open: acties voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren is een onderdeel van je takenpakket.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulpen regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Spelhost dinerspellen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Sint-Niklaas studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Lift technieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: LIFTEN SPAAS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor volgende taken: - voorbereiden en uitvoeren van modernisatie werkzaamheden / installatie van nieuwbouwliften - uitvoeren van het preventief onderhoud, de herstellingen en kleine reparaties van onze installaties - permanentie deels overnemen van collega's

  • Web/app ontwikkelaar (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle interne bedrijfsprocessen. Je beheert en ontwikkelt (in team) een geautomatiseerde toekomst in een jong, sterk, groeiend familiebedrijf. Je ontwikkelt de bedrijfswebsite en apps. Je analyseert problemen en lost deze op a.d.h.v. nieuwe programmaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

  • Diëtiste/voedingsconsulente (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Hulp voor keuken - Weekend - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Gezocht : Hulp voor keuken - WEEKEND Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar extra keukenpersoneel. Je kan regelmatig werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag. De uurregeling wordt aangepast volgens jouw beschikbaarheid! Takenpakket: Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: · Ondersteuning bieden bij het bereiden, schikken en garneren van de gerechten. · De chef bijstaan bij het doorgeven tijdens de dienst. · Zorgen voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Schoonmaken van werkinstrumenten en werkplaatsen. · Zorgen voor orde en netheid in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Patricia in sociale netwerken
Look for responds of Patricia in social networks

Lees alle opmerkingen voor Patricia. Laat een reactie achter voor Patricia. Patricia bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Patricia. Leave a respond for Patricia. Patricia on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Patricia op de google maps. Adres en contacten Patricia
Location of Patricia on the google maps. Address and contacts of Patricia

Andere gerelateerde bedrijven als come Patricia Patricia: CLERDIN | FILIP MOULIN | VAN DE DOELAAR | F. FORET | HUIS ROSA

Other related companies as Patricia: CLERDIN | FILIP MOULIN | VAN DE DOELAAR | F. FORET | HUIS ROSA

Patricia is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Patricia, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07249023437. Het bedrijf Patricia bevindt zich op het adres: Weyerstraat 22; 3850; Nieuwerkerken (Kozen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 580,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 319,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Patricia zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Patricia is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Patricia is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Patricia, openstaande posities, locatie van Patricia op de kaart.

Patricia is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Patricia, company assigned to the tax number BE07249023437. The company Patricia is located at the address: Weyerstraat 22; 3850; Nieuwerkerken (Kozen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 580,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 319,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Patricia were not found.
The main activity of Patricia is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Patricia is not available. You also can look at reviews of Patricia, open positions, location of Patricia on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Patricia, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Patricia, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Patricia, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Patricia, employees, financial statistics.