Taartenhuis

Contactgegevens Taartenhuis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Taartenhuis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Taartenhuis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brustem-Dorp 70; 3800; Sint-Truiden (Brustem), België

Telefoon (phone): 011 68 29 05 (+32-011 68 29 05) 011 68 29 05 (+32-011 68 29 05)

Fax (fax): +32 (81) 671-11-68 +32 (81) 671-11-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Taartenhuis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Taartenhuis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Taartenhuis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Taartenhuis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Taartenhuis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Taartenhuis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Taartenhuis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Taartenhuis
Products information Taartenhuis

BTW identificatienummer (tax): BE04795227050
Ondernemingsnummer: 8885162353
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 449,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Taartenhuis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Taartenhuis
(Get full report from official database of BE for Taartenhuis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Taartenhuis
Addition kinds of activities for Taartenhuis

5131. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
20130300. Worstjes en gerelateerde producten, uit gekocht vlees | Sausages and related products, from purchased meat
22111212. Pin strepen, katoen | Pin stripes, cotton
22410200. Rubber en elastische garens en stoffen | Rubber and elastic yarns and fabrics
22730200. Matten en mat | Mats and matting
27520800. Wrapper- en zegelafdrukken, lithografisch | Wrapper and seal printing, lithographic
50520202. Cokes | Coke
73319901. Adressedienst | Addressing service
73780000. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair

Werken bij Taartenhuis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Taartenhuis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Taartenhuis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Taartenhuis. Looking for open vacancies in other companies

  • Balieverkoper-Technisch commercieel bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf gespecialiseerd in  technische oplossingen voor alle mogelijke watertoepassingen (dompelpompen, beregeningssystemen, drukleidingsystemen, ....) zijn we op zoek naar een balieverkoper. Taken: - Kassaverkoop technische producten - Technische telefonische hulp bieden aan klanten - Onderhouden filiaal - Controle aangekochte goederen - Voorraad controleren en beheren - Magazijn op orde houden - Bestellingen plaatsen bij leveranciers - Inventarisatie - Goederen verpakken en verzenden - ...

  • Kwaliteitsmedewerker VOEDING (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces -Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst -Voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt actiepunten op -Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,¿) -Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten, ¿ -Wekelijkse controles en opvolging van de ongediertebestrijding -Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability -Beheer dagstalen -Assisteert de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken -Assistentie bij klachtenbehandeling, incidenten en recalls -Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem

  • Frituurmedewerker (m/v) (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een bijverdienste? Wij zijn op zoek naar een frituurmedewerker (m/v) voor op vrijdagmiddag en vrijdagavond.

  • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Huishoudhulp M/V regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Mogelijke taken: wassen en strijken naaiwerkjes bereiden van maaltijden schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Verkoopmedewerker kampeermateriaal (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Vaste Job

    Voltijdse betrekking van dinsdag tot zaterdag Kassawerk Kleine herstellingen Ervaring in kamperen en kampeermateriaal Leergierig Klantvriendelijk Een goede kennis Frans Is deze opsomming volledig jouw ding? Stuur dan snel jouw cv Bedrijfsprofiel: De winkel is een relatief kleine keten met een groot verhaal. Het bedrijf focust op kamperen en avontuurlijke reizigers.

  • Vrachtwagenchauffeur CE - koeltransport (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ULU TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor nationaal en internationaal (Nederland - Duitsland) koeltransport. Overnachtingen tijdens weekdagen mogelijk; afhankelijk van de rittenopdrachten en woonplaats chauffeur.

  • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

  • Ervaren Consulent Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Dienstenbedrijf Easy Life

    Type: Vaste Job

    Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 17 kantoren, 1400 vaste huishoudhulpen & strijksters en 40 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit. Voor de uitbreiding van ons kantoor in Wilrijk zijn Stephanie (kantoorverantwoordelijke), Stefano, Demi en Edyta (consulenten) op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Consulent. Als Ervaren Consulent ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke. Bij afwezigheid van Stephanie neem jij de verantwoordelijkheid op over het kantoor. Je staat op dat moment in voor de volledige organisatie van het kantoor (Selectie en uitzenden van huishoudhulpen). Dit houdt oa in: Veelvuldig contact met klanten en huishoudhulpen Leiding en ondersteuning aan de huishoudhulpen Matchen van huishoudhulp met klant om een blijvende relatie te bewerkstelligen Eventuele klachten en opmerkingen van de klanten op een constructieve manier verwerken en oplossen Administratief gedeelte: Planning maken en aanpassen in een sterk veranderende omgeving, rekening houdend met de noden, behoeften en beperkingen van de klanten en huishoudhulpen. Contracten opstellen Verwerken van betalingen Je denkt en werkt actief mee aan de verbetering van de werkwijze, tools, … (deelname werkgroepen, …)

  • Huishoudhulp regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Geel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Je helpt graag andere, hebt inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken en je houdt van nauwkeurigheid en mooie resultaten. Kunnen beschikken over een wagen of bromfiets en ervaring in de sector zijn pluspunten. Doch motivatie en enthousiasme zijn belangrijker. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken, om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag contact met ons op!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Taartenhuis in sociale netwerken
Look for responds of Taartenhuis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Taartenhuis. Laat een reactie achter voor Taartenhuis. Taartenhuis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Taartenhuis. Leave a respond for Taartenhuis. Taartenhuis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Taartenhuis op de google maps. Adres en contacten Taartenhuis
Location of Taartenhuis on the google maps. Address and contacts of Taartenhuis

Andere gerelateerde bedrijven als come Taartenhuis Taartenhuis: FLDIADAMAS NV | Abo | IN HET WOUD | DE VLINDERKENS | DAVID DECOSTER

Other related companies as Taartenhuis: FLDIADAMAS NV | Abo | IN HET WOUD | DE VLINDERKENS | DAVID DECOSTER

Taartenhuis is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Taartenhuis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04795227050. Het bedrijf Taartenhuis bevindt zich op het adres: Brustem-Dorp 70; 3800; Sint-Truiden (Brustem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 449,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Taartenhuis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Taartenhuis is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Taartenhuis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Taartenhuis, openstaande posities, locatie van Taartenhuis op de kaart.

Taartenhuis is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Taartenhuis, company assigned to the tax number BE04795227050. The company Taartenhuis is located at the address: Brustem-Dorp 70; 3800; Sint-Truiden (Brustem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 449,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Taartenhuis were not found.
The main activity of Taartenhuis is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Taartenhuis is not available. You also can look at reviews of Taartenhuis, open positions, location of Taartenhuis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Taartenhuis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Taartenhuis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Taartenhuis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Taartenhuis, employees, financial statistics.