LBG ENGINEERING BVBA

Contactgegevens LBG ENGINEERING BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LBG ENGINEERING BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LBG ENGINEERING BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Admiraaldreef 10 9040 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-38-32-51 32-92-38-32-51

Fax (fax): 32-92-38-32-49 32-92-38-32-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LBG ENGINEERING BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LBG ENGINEERING BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LBG ENGINEERING BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LBG ENGINEERING BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LBG ENGINEERING BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LBG ENGINEERING BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LBG ENGINEERING BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LBG ENGINEERING BVBA
Products information LBG ENGINEERING BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05943847656
Ondernemingsnummer: 6911468505
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 847,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in LBG ENGINEERING BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Radiators and convectors, industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LBG ENGINEERING BVBA
(Get full report from official database of BE for LBG ENGINEERING BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LBG ENGINEERING BVBA
Addition kinds of activities for LBG ENGINEERING BVBA

569903. Sportkleding | Sports apparel
30530200. Inpak materiaal | Packing materials
35990302. Aangepaste machines | Custom machinery
37140211. Transmissiehuisjes of onderdelen, motorvoertuigen | Transmission housings or parts, motor vehicle
39110000. Sieraden, edelmetaal | Jewelry, precious metal
39990602. Parasols en kaders: handgrepen, onderdelen en versieringen | Parasols and frames: handles, parts, and trimmings
56990200. Kostuums en pruiken | Costumes and wigs
57350000. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores

Werken bij LBG ENGINEERING BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LBG ENGINEERING BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LBG ENGINEERING BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LBG ENGINEERING BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • MEDEWERKER VERZENDING/EXPEDITIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Inhouse Jebo Food

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klaar om te werken in een groeiend voedingsbedrijf te Brugge? Dan zoeken wij uw talent! Een dynamisch voedingsbedrijf uit Brugge is op zoek naar gedreven expeditiemedewerkers. Het bedrijf maakt artisinale, rijke brood- en toastsalades in een industriële omgeving mét een kmo-spirit. Uw takenpakket: - Correct wegzetten van producten in de frigo. - Correct klaarzetten van de producten voor de bestellingen. - Afgewerkte producten in dozen plaatsen. - Dozen stapelen. - Paletten verplaatsen met een manueel transpallet.

  • Bekister-helper (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een eerste ervaring opgedaan als bekister? Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de regio van Aalst? Dan is dit iets voor jou! Als bekister ziet je takenpakket er als volgt uit : - Zelfstandig kleine en grote bekistingswerken kunnen uitvoeren - Kennis van traditionele en systeembekisting - Basiskennis betontechnologie en cementsoorten - Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren - Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) - Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ... - Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten - De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) - Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren - De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren - Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones - De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Assemblagemedewerker op verplaatsing (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assemblagemedewerker voor onze klant ga je mee op verplaatsing voor het monteren en installeren van stoelen in theaters, bioscoopzalen, voetbalstadions, ...

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar operators metaal voor het vernikkelen van metaal. Je werkt in dagpost en hebt bij voorkeur al een eerste ervaring als operator achter de rug

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

  • Dringend : Full time verkoopsmedewerker supermarkt te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt te Deinze zijn wij op zoek naar een full time verkoopsmedewerker. Je werkt polyvalent mee : je vult de winkel aan, je werkt aan de kassa, je helpt zoekende klanten enz.... Je werkt full time (36.5 uren/week) met vrije dag in de week, je werkt elke zaterdag of in de voormiddag of in de namiddag. Heel leuke werksfeer. Snelle opstart.

  • Pilates-/yoga instructor/ physical coach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van een multidisciplinair, dynamisch team: osteopaat, diëtist, klinisch psycholoog ... Je staat in voor de lessen pilates en yoga en / of je bent een physical coach. Je komt terecht in een lichtrijke omgeving. Een praktijkhuis met oefenzaal waar je de inrichting mee helpt bepalen. De groeplessen worden beperkt tot maximaal 8 personen. Er is aandacht voor individuele begeleiding en coaching.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Verpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HEILIG HART ZIEKENHUIS

    Type: Werfreserve

    Voor de aanleg van een werfreserve zijn wij op zoek naar een verpleegkundige (m/v) voor het operatiekwartier . Je voert medisch toevertrouwde handelingen en verpleegtechnische verstrekkingen uit met aandacht voor de psycho - sociale context.

  • Stagiair / leertijdjongere houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PURE WOOD DESIGN

    Type: Leercontract

    Het is een veelzijdige functie. Het gaat om schuren,zagen, opruimen, vegen, assisteren van meubelmakers. Een goede functie om ervaring op te doen in de houtsector

Zoek naar antwoorden van LBG ENGINEERING BVBA in sociale netwerken
Look for responds of LBG ENGINEERING BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LBG ENGINEERING BVBA. Laat een reactie achter voor LBG ENGINEERING BVBA. LBG ENGINEERING BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LBG ENGINEERING BVBA. Leave a respond for LBG ENGINEERING BVBA. LBG ENGINEERING BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LBG ENGINEERING BVBA op de google maps. Adres en contacten LBG ENGINEERING BVBA
Location of LBG ENGINEERING BVBA on the google maps. Address and contacts of LBG ENGINEERING BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LBG ENGINEERING BVBA LBG ENGINEERING BVBA: JACQUES VINGERHOETS | A.I.C. | SOA-TELEFOON | Lockerman & Associates SPRL | MEWAF BARRO

Other related companies as LBG ENGINEERING BVBA: JACQUES VINGERHOETS | A.I.C. | SOA-TELEFOON | Lockerman & Associates SPRL | MEWAF BARRO

LBG ENGINEERING BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is LBG ENGINEERING BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05943847656. Het bedrijf LBG ENGINEERING BVBA bevindt zich op het adres: Admiraaldreef 10 9040 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 847,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Radiators and convectors, industrial. Producten gemaakt in LBG ENGINEERING BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LBG ENGINEERING BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LBG ENGINEERING BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LBG ENGINEERING BVBA, openstaande posities, locatie van LBG ENGINEERING BVBA op de kaart.

LBG ENGINEERING BVBA is a company, that was registered 2013 in Gent region, Belgium. Full name of company is LBG ENGINEERING BVBA, company assigned to the tax number BE05943847656. The company LBG ENGINEERING BVBA is located at the address: Admiraaldreef 10 9040 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 847,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Radiators and convectors, industrial. Products created in LBG ENGINEERING BVBA were not found.
The main activity of LBG ENGINEERING BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LBG ENGINEERING BVBA is not available. You also can look at reviews of LBG ENGINEERING BVBA, open positions, location of LBG ENGINEERING BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LBG ENGINEERING BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LBG ENGINEERING BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LBG ENGINEERING BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LBG ENGINEERING BVBA, employees, financial statistics.