Mobi Coiffure

Contactgegevens Mobi Coiffure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mobi Coiffure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mobi Coiffure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Prés 42; 4300; Waremme, België

Telefoon (phone): 019 32 79 66; 0479 36 96 10 (+32-019 32 79 66; 0479 36 96 10) 019 32 79 66; 0479 36 96 10 (+32-019 32 79 66; 0479 36 96 10)

Fax (fax): +32 (15) 616-74-40 +32 (15) 616-74-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mobi Coiffure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mobi Coiffure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mobi Coiffure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mobi Coiffure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mobi Coiffure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mobi Coiffure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mobi Coiffure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mobi Coiffure
Products information Mobi Coiffure

BTW identificatienummer (tax): BE01800354003
Ondernemingsnummer: 2840484619
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 873,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mobi Coiffure
(Get full report from official database of BE for Mobi Coiffure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mobi Coiffure
Addition kinds of activities for Mobi Coiffure

562100. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
581207. Visgerechten | Seafood restaurants
15210000. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
22999903. Stoffen: linnen, jute, hennep, ramie | Fabrics: linen, jute, hemp, ramie
33250000. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
35310610. Loaders, schop: zelfrijdend | Loaders, shovel: self-propelled
35429909. Metalen vormende machines met hoge energiehoeveelheid | High energy rate metal forming machines
50499900. Professionele apparatuur, nec, nec | Professional equipment, nec, nec

Werken bij Mobi Coiffure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mobi Coiffure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mobi Coiffure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mobi Coiffure. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Tuinaanlegger - Tuinonderhoud (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een gemotiveerde tuinaanlegger. Je zal werken op diverse werven in de regio van Limburg en Brussel. Tuinaanleg: klinkers leggen vloeren zaaien ... Tuinonderhoud: snoeien bijwerken schuppen ... Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring in deze functie.

  • Dakwerker (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een frima in ranst zijn wij opzoek naar een ervaren dakwerker met min. j jaar ervaring voor het plaatsen van pannen en leien op hellende daken, zowel op renovatie als nieuwbouw. Je werkt doelgericht en nauwkeurig Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen en Leisteen Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Dakbedekkingselementen metselen (nokpannen, gevelpannen, …) Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merksem/Brasschaat (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze regio's dient u over een auto of bromfiets te beschikken.

  • Medewerker schoonmaak (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: VANDEPITTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij particulieren zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken (vb: poetsen, stof afnemen, bereikbare ramen reinigen, ...). De klanten zijn bij jou in de regio gesitueerd.

  • Studentenjob horeca @ Brussels Airport (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben je een student met veel vrije tijd ? Staat enkel je thesis of bachelorproef nog in de weg van je diploma? Verdien je ondertussen graag een aardig centje bij en leer je de nodige skills voor op de werkvloer? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Autogrill, in België de absolute nummer één in food&beverage voor reizigers, zoekt gemotiveerde en dynamische studenten om te werken in de verschillende horeca-uitbatingen op de luchthaven. Taken: -Bediening van klanten -Tafelbediening, toog, afruim/afwas, helpen in de keuken, ¿ -Kassa-beheer

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio SINT TRUIDEN (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Reclame bedeler in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Freelance docent copywriter Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

Zoek naar antwoorden van Mobi Coiffure in sociale netwerken
Look for responds of Mobi Coiffure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mobi Coiffure. Laat een reactie achter voor Mobi Coiffure. Mobi Coiffure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mobi Coiffure. Leave a respond for Mobi Coiffure. Mobi Coiffure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mobi Coiffure op de google maps. Adres en contacten Mobi Coiffure
Location of Mobi Coiffure on the google maps. Address and contacts of Mobi Coiffure

Andere gerelateerde bedrijven als come Mobi Coiffure Mobi Coiffure: RESIDENCE RIVIERA | Lacollonge Finauxa NV | BERNAERD BOSCH | GEORGES DE PAUW | NEKIA PARAMEDICAL WHOLESALE TRADE

Other related companies as Mobi Coiffure: RESIDENCE RIVIERA | Lacollonge Finauxa NV | BERNAERD BOSCH | GEORGES DE PAUW | NEKIA PARAMEDICAL WHOLESALE TRADE

Mobi Coiffure is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mobi Coiffure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01800354003. Het bedrijf Mobi Coiffure bevindt zich op het adres: Rue des Prés 42; 4300; Waremme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 873,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Mobi Coiffure is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mobi Coiffure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mobi Coiffure, openstaande posities, locatie van Mobi Coiffure op de kaart.

Mobi Coiffure is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mobi Coiffure, company assigned to the tax number BE01800354003. The company Mobi Coiffure is located at the address: Rue des Prés 42; 4300; Waremme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 873,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Mobi Coiffure is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Mobi Coiffure is not available. You also can look at reviews of Mobi Coiffure, open positions, location of Mobi Coiffure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mobi Coiffure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mobi Coiffure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mobi Coiffure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mobi Coiffure, employees, financial statistics.