Mieke

Contactgegevens Mieke: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mieke: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mieke

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grensstraat 5; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 226 48 22 (+32-09 226 48 22) 09 226 48 22 (+32-09 226 48 22)

Fax (fax): +32 (67) 878-31-28 +32 (67) 878-31-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mieke: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mieke"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mieke"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mieke, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mieke. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mieke, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mieke. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mieke
Products information Mieke

BTW identificatienummer (tax): BE02349670410
Ondernemingsnummer: 3196441650
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 403,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Mieke zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mieke
(Get full report from official database of BE for Mieke)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mieke
Addition kinds of activities for Mieke

738911. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services
35499904. Propellerrichtenpersen | Propeller straightening presses
35969904. Industriële weegschalen | Industrial scales
38290703. Thermometers, inclusief digitaal: klinisch | Thermometers, including digital: clinical
39440200. Elektronische spelletjes en speelgoed | Electronic games and toys
41730000. Bus terminal en service faciliteiten | Bus terminal and service facilities
50320102. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
50520103. Ijzererts | Iron ore
51690401. ammonia | Ammonia
76999905. Fotokopieermachine reparatie | Photocopy machine repair

Werken bij Mieke: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mieke: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mieke. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mieke. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator Farmacie (Volcontinu) bij Sanofi in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt als procesoperator ingeschakeld in de biotechnologische productieplant waarbij u instaat voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de productieactiviteiten van onze biotechnologische geneesmiddelen. Je bewaakt en voert processen uit die gelinkt zijn aan het opkweken van cellen, opzuivering van cellen of het aanmaken van buffers, mediapreps, formulaties, etc. Al deze processen worden uitgevoerd volgens relevante procedures (productie records, SOPs en werkinstructies). Je volgt de planning volgens computergestuurde systemen en stuurt de processen bij in functie van staalnames, problemen, etc. Je werkt aan een nauwkeurige documentatie en verwerking in logboeken en elektronische productierecords Je ondersteunt bij kalibratie – en validatie - activiteiten Je voert deze productie activiteiten uit volgens de huidige GMP richtlijnen. Je zorgt ervoor dat er steeds veilig gewerkt wordt volgens de vooropgestelde HSE (Health, Safety & Environment) procedures

  • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

  • Metser (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bouwt muren, gevels en wanden door draagelementen (bindsteen, baksteen, steen, pleistertegels, ...) te metselen volgens de veiligheidsregels. Metselt horizontale structuren (deklagen, platen, ...) en realiseert verschillende bekistingen en betonwapeningen. Zorgt dat de ruimtes waterdicht en geïsoleerd zijn. Kan bijzondere werkstukken, zoals zwembaden, grafmonumenten, ... bouwen. Kan de bevoorrading, het opruimen en het onderhoud van de werf op zich nemen. Kan een klein team leiden.

  • Chauffeur C (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distribiteur van alle mogelijke artikelen voor in en rond je huis (bvb. tuinmeubilair, boxsprings, kookpotten,...) zijn we op zoek naar een ervaren Chauffeur C. Ben je als chauffeur C op zoek naar een nieuwe transportuitdaging met mooie rijtijden, dan hebben we een match. Als Chauffeur C sta je in voor het uitleveren van de goederen. Tevens help je bij het monteren van goederen (wasmachine, boxsprings,...)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten woensdagmiddag (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Poperinge zijn we op zoek naar jobstudenten die tijdens de week 1 dag kunnen meehelpen in het magazijn. Je helpt mee met het ordenen van de kledij, labellen van kledij, laden en lossen, ed . Indien er later een verkoop is, kan je ook op zaterdag helpen.

  • Jobstudent tekenaar - 1 ? 2 dagen per week te Temse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie d? ultieme kans voor jou!?

  • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

    Type: Vaste Job

    The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • Seksuoloog (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

Zoek naar antwoorden van Mieke in sociale netwerken
Look for responds of Mieke in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mieke. Laat een reactie achter voor Mieke. Mieke bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mieke. Leave a respond for Mieke. Mieke on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mieke op de google maps. Adres en contacten Mieke
Location of Mieke on the google maps. Address and contacts of Mieke

Andere gerelateerde bedrijven als come Mieke Mieke: N-Way | ANSEEUW-MOREL-MASSON | C.T.P. | THIRY | TWINKLEDIAM

Other related companies as Mieke: N-Way | ANSEEUW-MOREL-MASSON | C.T.P. | THIRY | TWINKLEDIAM

Mieke is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mieke, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02349670410. Het bedrijf Mieke bevindt zich op het adres: Grensstraat 5; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 403,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Mieke zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mieke is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mieke is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mieke, openstaande posities, locatie van Mieke op de kaart.

Mieke is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mieke, company assigned to the tax number BE02349670410. The company Mieke is located at the address: Grensstraat 5; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 403,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Mieke were not found.
The main activity of Mieke is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Mieke is not available. You also can look at reviews of Mieke, open positions, location of Mieke on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mieke, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mieke, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mieke, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mieke, employees, financial statistics.