Michele

Contactgegevens Michele: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Michele: address, phone, fax, email, website, opening hours

Michele

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Charles Lapierre 26; 5300; Andenne, België

Telefoon (phone): 085 84 29 67 (+32-085 84 29 67) 085 84 29 67 (+32-085 84 29 67)

Fax (fax): +32 (61) 562-72-88 +32 (61) 562-72-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Michele: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Michele"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Michele"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Michele, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Michele. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Michele, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Michele. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Michele
Products information Michele

BTW identificatienummer (tax): BE03469726562
Ondernemingsnummer: 7900238037
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 608,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Michele zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Michele
(Get full report from official database of BE for Michele)

Aanvulling soorten activiteiten voor Michele
Addition kinds of activities for Michele

232601. Uniformen voor werk | Work uniforms
861102. Groeiersverenigingen | Growers' associations
25210200. Houten kantoor kastkastjes en boekenkasten | Wood office filing cabinets and bookcases
30690101. Zuurflessen, rubber | Acid bottles, rubber
36290200. Condensatoren en condensatoren | Capacitors and condensers
36999903. Generatoren, ultrasone | Generators, ultrasonic
50239901. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories
50940202. Medallions | Medallions
51360604. Werkkleding, mannen en jongens ' | Work clothing, men's and boys'
73899951. Grafsteen graveren | Tombstone engraving

Werken bij Michele: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Michele: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Michele. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Michele. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

  • Bijrijder/magazijnier meubelzaak met achtergrond houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende meubelzaak in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bijrijder! Samen met de chauffeur ga je op ronde om meubels af te leveren bij klanten. Na deze afgeleverd te hebben ga je ook de meubels in elkaar zetten. Je weet wel wat af van hout en meubels en hebt bij voorkeur een diploma houtbewerking op zak. Je bent klantvriendelijk en kan goed om met werkdruk.

  • Verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens Heb je ervaring in leiding geven? Heb je Kennis van Excel? Heb je de nodige technische kennis? Dan is deze job misschien iets voor jou! Je Coördineert tussen andere garages en toeleveranciers van wisselstukken. je bezit de nodige technische kennis en organisatietalent om autonoom deze garage te runnen

  • Chauffeur kleine vrachtwagen bouw (4asser + kraan (14m) (M/V) (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Oostende zijn we op zoek naar chauffeur voor de kleine vrachtwagen bouw (4asser) + kraan (14m). Je laadt en lost de bouwmaterialen door middel van de kraan. Je werkt meestal op de werven van particulieren, soms op werven voor bedrijven. Je rijdt in de regio West-Vlaanderen.

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • WAREHOUSEMANAGER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een warehousemanager voor de food terminal. Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma? Heb je reeds een eerste ervaring achter de rug als leidinggevende in een productiebedrijf? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als warehousemanager zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: Je zal een 25-tal personen aansturen, je bent hun aanspreekpunt Je rapporteert zowel rechtstreeks aan de plantmanager als aan de supply chain manager Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, optimaliseren en opvolgen van alle productieactiviteiten (verpakking en expeditie) Je kan zowel op korte als op lange termijn de objectieven bereiken Je helpt mee de bedrijfs-en productiestrategie te formuleren Je controleert de kwaliteit van de producten om de normen te behalen Enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Thuishulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: INPRO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij op zoek naar een dankbare job ? Bij gezinnen thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken: Schoonmaak van de woning. Wassen en strijken. Bereiden van maaltijden. Boodschappen doen. Kortom, een heel afwisselende job! Je zorgt ervoor dat de gezinnen meer vrije tijd krijgen waardoor jouw werk steeds meer en meer onmisbaar wordt!

  • Senior Java Developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

  • Horeca Manager - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Jilles Beer & Burger

    Type: Vaste Job

    We’re looking for new meat! Are you ready for a kick ass job? Functieomschrijving: Openen en sluiten van de zaak Coördineren van zaal/bar en keuken (aansturen/opleiden team, planning, correcte kassa,...) Opmaken van bestellingen (zaal en keuken) Verzorgen van een aangename beleving van onze gasten.

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • Flexi-Job Keukenhulp koude keuken (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IN HET KLEIN STADHUIS

    Type: Flexijob

    Je helpt als extra (flexi-job) mee in de koude keuken, dit tijdens de weekends en/of tijdens de week 's avonds, met het bereiden van de salades, garnituren en desserts, je helpt tijdens het service met het doorgeven van de gerechten en het garneren van de gerechten. Tijdens de dienst neem je eveneens de afwas van de keuken onder handen en reinig je de werktafels en werkomgeving. Je bent een sociaal persoon die nederlandstalig is, vlot en zelfstandig kan werken, een proper en net voorkomen... Wij bieden een correcte verloning volgens de officiële barema's.

Zoek naar antwoorden van Michele in sociale netwerken
Look for responds of Michele in social networks

Lees alle opmerkingen voor Michele. Laat een reactie achter voor Michele. Michele bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Michele. Leave a respond for Michele. Michele on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Michele op de google maps. Adres en contacten Michele
Location of Michele on the google maps. Address and contacts of Michele

Andere gerelateerde bedrijven als come Michele Michele: JOZEF VERHELST | Sten Steen BVBA | Pro Line computer BVBA | BEVALEX | Schafranski & Partners NV

Other related companies as Michele: JOZEF VERHELST | Sten Steen BVBA | Pro Line computer BVBA | BEVALEX | Schafranski & Partners NV

Michele is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Michele, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03469726562. Het bedrijf Michele bevindt zich op het adres: Rue Charles Lapierre 26; 5300; Andenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 608,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Michele zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Michele is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Michele is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Michele, openstaande posities, locatie van Michele op de kaart.

Michele is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Michele, company assigned to the tax number BE03469726562. The company Michele is located at the address: Rue Charles Lapierre 26; 5300; Andenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 608,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Michele were not found.
The main activity of Michele is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Michele is not available. You also can look at reviews of Michele, open positions, location of Michele on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Michele, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Michele, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Michele, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Michele, employees, financial statistics.